Vet, ziek & bijna dood – Juice jezelf weer gezond!

MV5BMTQyNDY1NDU0NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjY2ODM2NA@@._V1_SX640_SY720_Een goede documentaire over het belang van gezonde voeding. Joe Cross heeft een boel overgewicht, heeft een auto-immuunziekte waar hij heftige medicatie tegen slikt en is zoals hij het zelf zegt – a few cheeseburgers away from a heart attack.

Hij is er helemaal klaar mee en gaat een voedingsexperiment aan. Hij neemt twee maanden vrij, gaat op reis en neemt zijn juicer mee. Hij gaat 2 maanden op juice dieet. Hij praat met verschillende mensen over voeding en maakt verschillende vrienden op zijn reis.

Hieronder zijn avontuur in voeding en gezondheid. Leer hoe je jezelf gezond en oud kunt juicen. 😀

100 pounds overweight, loaded up on steroids and suffering from a debilitating autoimmune disease, Joe Cross is at the end of his rope and the end of his hope. In the mirror he saw a 310lb man whose gut was bigger than a beach ball and a path laid out before him that wouldn’t end well— with one foot already in the grave, the other wasn’t far behind. FAT, SICK & NEARLY DEAD is an inspiring film that chronicles Joe’s personal mission to regain his health.

With doctors and conventional medicines unable to help long- term, Joe turns to the only option left, the body’s ability to heal itself. He trades in the junk food and hits the road with juicer and generator in tow, vowing only to drink fresh fruit and vegetable juice for the next 60 days. Across 3,000 miles Joe has one goal in mind: To get off his pills and achieve a balanced lifestyle.

While talking to more than 500 Americans about food, health and longevity, it’s at a truck stop in Arizona where Joe meets a truck driver who suffers from the same rare condition. Phil Staples is morbidly obese weighing in at 429 lbs; a cheeseburger away from a heart-attack. As Joe is recovering his health, Phil begins his own epic journey to get well.

What emerges is nothing short of amazing – an inspiring tale of healing and human connection. Part road trip, part self-help manifesto, FAT, SICK & NEARLY DEAD defies the traditional documentary format to present an unconventional and uplifting story of two men from different worlds who each realize that the only person who can save them is themselves.

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de onderstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_56bd055d3769b_selected-products” products=”9200000020391336,9200000026684394,9200000030321737,9200000046311521″ name=”voedsel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) Vet, Ziek & bijna Dood – Deel 2
-) Website – fatsickandnearlydead.com
-) Website – rebootwithjoe.com
-) Facebook – FatSickandNearlyDead
-) Een gezonder leven begint bij jezelf!
-) 12 introductie artikelen over permacultuur
-) Chronische ziektes incl. kanker voorkomen en genezen met gezonde voeding! De Gerson Therapie
-) Super Juice Me! 8 mensen gaan 4 weken juicen voor hun gezondheid

38 thoughts on “Vet, ziek & bijna dood – Juice jezelf weer gezond!

 1. klaas

  Juicen wordt je hardstikke dik van,
  90% zuiker, 0% vezels.
  Je wilt juist die vezels hebben, want die geven je een vol gevoel
  Je wilt juist de suikers/koolhydraten niet hebben, want die worden sneller opgenomen dan je energiebehoefte en daarom omgezet tot vet, en een paar minuten later heb je weer honger, want alle suiker is verbruikt.

  Wil je afvallen, dan eet je noten, appels, winterpenen!, mandarijnen,
  Eet zo vet en vezelrijk mogelijk..vermijd brood maar eet je het wel, eet dan zo grof mogelijk. Grof brood is vezelrijk brood en remt de opname van de anderzijds snel opneembare koolhydraten.

  Waarom noten?.. die zijn vet! Dat is goed. Vetten worden doorgaans langzamer opgenomen dan dat je ze verbruikt, hierdoor heb je langer een gevuld gevoel en minder snel opnieuw honger.
  Waarom appels/mandarijnen? Zijn dat niet ook suikerbommen? Ja, maar met een heleboel vullende vrucht vezels (goed voor stoelgang)
  ennieweej.. mijn verhaal conformeert niet jouw bericht en dergelijke berichten passeren doorgaans op priveblogs niet de revu… Tip voor de autheur voor de volgende keer dan maar.

  1. Douwe Bericht auteur

   Dat hangt wellicht wat af van wat je gaat juicen.

   Als je spekvet, oliebollen en suikerklontjes gaat juicen wordt je daar wellicht dik van.

   Als je echter kilo’s verse onbespoten groenten gaat juicen zoals in de bovenstaande documentaire met zo nu en dan wat fruit om het op smaak te brengen dan is juicen iets wat in 99.98% van de gevallen het dieet van mensen enorm verbetert.

   Ik heb meerdere mensen in mijn omgeving die tegenwoordig een boel groenten juicen en niet 1 ervan is dikker geworden. En allemaal zijn ze een stuk gezonder geworden.

  2. Hathor

   Hoi Klaas
   op deze site, zo grandioos open gehouden door Douwe, gaan we juist de dialoog aan. Is een bericht als van jou juist wel welkom. En dat willen we ook graag zo prettig houden. Dus leuk dat je meedoet. i

 2. Budh

  Wat ik om de dag doe een recept met een waarheid als een koe. 🙂
  Alles in 1 mok voor een gegoede slok.
  1 halve eetlepel van deze pasta;
  https://www.youtube.com/results?search_query=kurkuma+pasta+maken
  1 of een halve citroensap (verse).
  2 theelepeltjes imkerhoning
  1 theelepel ceylon kaneelpoeder
  5 gedroogde paardebloemen (fijngehakt)
  theezeef met groene thee gevuld met halve theelepel tijm en oregano
  Heet water erop en dan in het onderste gat van je kop.
  Al roerend drinken want de paardebloemen zinken.

   1. Budh

    https://www.google.nl/search?q=zielsvermenging+door+dobor+donorregistratie&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=1RMaWYWFFZHHXomcirgK#q=ziel+vermenging+door+donor+donorregistratie

    Eidolon (Grieks, meervoud eidola)
    Dit woord betekent ‘evenbeeld’ van de mens die eens bestond. Na de dood blijft de ‘schaduw’ van de overleden mens achter in de astrale wereld — die zich aan de andere kant van de drempel van het fysieke leven bevindt, de etherische wereld. De Ouden noemden deze menselijke schaduwen schimmen – door sommigen worden ze wel geesten en spoken genoemd; en elke schim is niet meer dan een eidolon, een astrale beeltenis of vage kopie van de overleden fysieke mens. Dit eidolon blijft nog enige tijd intact in de astrale gebieden of bovenstoffelijke ether, en zijn deeltjes worden op magnetische wijze min of meer bijeengehouden zolang het fysieke lichaam nog niet volledig in zijn samenstellende delen is ontbonden; maar na betrekkelijk korte tijd verdwijnen deze eidola, want ze vallen uiteen op een manier die sterk lijkt op de ontbinding van het fysieke lichaam.

    1. Budh

     Mens mag de “dood” toch best wel een beter welkom geven.
     De Demoon van onwetendheid geeft angst voor een volgend leven.
     En voor een lijk het Aardse gat of verbrandingsdeur inraakt.
     Zou het verstandig kunnen zijn te checken of er een incisie is gemaakt.
     Want organen kunnen voor ziekenhuizen zeer veel opbrengen,
     en dan heeft het Archontische nazisme toch je ziel kunnen vermengen…
     https://www.youtube.com/results?search_query=stealing+human+organs

     1. Budh

      UW (Or-gon-ite) Orgaan~e.t. hoort niet van U heen te gaan,
      you see ?
      Een duister gebied tussen sterven & viesziek U laten bederven.

     2. Budh

      En wat ziet ons Sfinx-Oog in an-U,
      ‘n-zielig duikboot hier & nu.
      Na het naar beneden dalen,
      doet het wederom naar boven dralen…

 3. bernadette

  Ja..onze innerlijke organen met uniek DNA geheugen, behoren in ons eigen Lichaam,
  zijn ook met onze Ziel verbonden . De heilige unieke kingdom tempel.
  Het lichaam is de Tempel van de Ziel.
  Kun je nagaan als men een Donor hartklep in geplanteerd heeft gekregen van een varken.
  Wat die varkens moeten doorstaan…om zo-genaamd een mensenleven te moeten redden.
  Alle Dieren zijn ook bezielt

  Moeder Natuur is het krachtigst .
  Wij mensen denken over alles maar controle te hebben, maar is dat zo ?

  https://www.youtube.com/watch?v=WmVLcj-XKnM

  1. Budh

   Mooi! Mooi!
   Wanneer Mens niet juist weet te sterven.
   Zullen ze een tweede dood erven.

   Tweede dood
   Dit is een uitdrukking die door oude en moderne mystici wordt gebruikt om de ontbinding aan te duiden van de beginselen van de mens die na de dood van het fysieke lichaam in kamaloka achterblijven. Plutarchus zegt bijvoorbeeld: ‘Bij de doden die we sterven blijven er voor de mens bij de ene twee over van de drie, en bij de andere één van de twee.’ Als we dus de eenvoudige indeling van de mens in geest, ziel en lichaam gebruiken, is de eerste dood het afleggen van het lichaam, waarbij van de drie twee overblijven, en is de tweede dood de terugtrekking van het spirituele uit de kamarupische ziel, waarbij er van de twee één overblijft.

   De tweede dood vindt plaats wanneer de lagere of tussenliggende duade (manas-kama) zich op haar beurt losmaakt van, of beter gezegd wordt afgeworpen door, de hogere duade. Voorafgaande aan deze gebeurtenis wordt echter het reïncarnerende ego (zie aldaar), waarin het beste van de overleden entiteit besloten ligt – al haar zuiverste, spiritueelste en edelste aspiraties, hoopvolle verwachtingen, dromen over verbetering en verlangens naar schoonheid en harmonie – vanuit de lagere duade opgenomen in de hogere duade. De zaden van de lagere beginselen, die zich bij de volgende wedergeboorte of reïncarnatie van het ego zullen ontwikkelen tot het lagere viertal, blijven natuurlijk onlosmakelijk verbonden met het weefsel, om het zo te noemen, van het reïncarnerende ego. (Zie ook kamarupa.)
   http://www.theosofie.net/onlineliteratuur/ow/t.html

 4. bernadette

  We zijn Goddelijke wezens , zo ook de Dieren .
  In India heeft men grote eerbied voor hun Heilige witte koeien .bv
  Daarom is het ook zo van belang om eerbied te hebben voor alles wat Leeft.
  Alles is Energie – Frequentie in trillingen

  https://www.youtube.com/watch?v=6vD5Fuqdekg

  Marijke de Vrij

  https://www.youtube.com/watch?v=SuOT9vMsotc

  Waarom hebben kinderen geboren met het Down Syndroom een speciale ,
  boodschap te brengen hier op aarde , (Liefde Brengers)
  waarom…wordt er zo gepushed om tijdens een wat
  latere zwangerschap een zo genaamde vlokkentest te doen ,
  om alsnog in te grijpen met een geadviseerde abortus ,
  waarom wenst men die oude zielen niet terug op deze Aarde ?

  http://devrijemare.nl/lichaam-ziel-voor-login

   1. Budh

    “With the eyes of a fool”, he said,
    “You see the state you’re in,
    And still you stumble through your stupid life,
    Still you laugh and grin;
    Vagabond on a winding road
    That only leads you down,
    Blind to the dangers and dismay
    That wipe the innocent smile away
    From the face of a laughing clown. ”
    Imbecile, you are acting like a fool again,
    In a world of thieves all ready to run you down,
    Imbecile, they are waiting till you make the first mistake,
    And you’re going to make it,
    That’s why I’ll always call you an Imbecile.
    “You weren’t always a sorcerer,”
    The Joker then replied,
    “It seems to me you learned it on the way,
    You lived by tricks and lies;
    Standing around in your juggler’s gown,
    There seems no reason why;
    Flashing your eyes and casting spells
    With candles and signs and magic bells,
    Oh, you are the fool, not I. ”
    Imbecile, you can call me that if you feel the need,
    But life is short and I am living it while I can.
    If it rains, I’ll get wet but in the sunshine I’ll be dry,
    It is you who are foolish,
    Just ‘cause I laugh don’t call me an Imbecile.
    “We both are right” said the sorcerer,
    “And both of us are wrong,
    For though we walk this road we don’t know where it leads,
    We only know it’s long.
    You have something to learn from me,
    And I can learn from you;
    You with your jokes and simple plans
    And me with my tricks and sleight of hands,
    Together we could get through. ”
    Imbecile, we are dancing down a darkened road,
    Though the stars are out, not one of us knows the way
    Imbeciles up ahead of us and millions more behind,
    And we’re laughing and smiling,
    That’s why I say we’re all of us Imbeciles.
    https://www.youtube.com/watch?v=MjNUPhIrt24

 5. bernadette

  Budh…

  Ik stond net in de keuken een Smoothie te maken.
  En er kwam een gedachte bij me binnen , van;
  stel dat deze Planeet nou eens geleefd werd door allemaal Mongoliede Mensen.
  Hoe zou ons leven er dan uitzien … Denk even met me mee Budh .
  Kruip even in het Mongooltjes Brein….
  Dan zouden we geen angst kennen , we leefde in het moment ,
  we maken ons dan niet druk om de toekomst .
  Het verleden doet er dan ook niet toe.
  Niemand heeft dan greep op ons interne geheugen.
  We zijn gewoon happy blij .. en lief voor elkaar ..we bewonderen de natuur ,
  we verwonderen ons op de mooie bloemen pracht , we hebben dieren lief
  Vul zelf maar in ..
  Sluit mooi aan , op Mooji hieronder ;

  https://www.youtube.com/watch?v=lP5rJ399HhA

  https://www.youtube.com/watch?v=oAiq0DLIc7Y

 6. Budh

  Ach! Bernadette dit doet me plezier te doen alsof we niet zijn van hier.
  Woorden als imbeciel, mongool of debiel is puur infantiel gepiel.
  Het woord Down-syndroom zegt meer & geeft bijna de betekenis van Anunnaki weer.
  Om nu even ’n Down-syndroom te zijn moet Mens denken met’t Hart & voelen met Brein.
  Die omschrijvingen die je hierboven geeft is precies zoals je met een pretsigaret leeft.
  Het bewonderen v/d Natuur ga ik nu doen ‘k- ben uitgenodigd te zeilen in’t Reeuwijks groen.
  https://www.youtube.com/watch?v=WVNtegbdY4U

  1. Budh

   Denk je ook niet dat we steeds verder off topic beginnen te geraken ?
   Wat heeft het Down-syndroom & Orang Oetangs met onze gezondheid te maken ?

   1. Budh

    Aah! Wacht! Je bent slimmer dan ik dacht.
    Je hebt gelijk; Liever een Geestelijk-mindervalide debiel
    Dan zo’n Spiritueel-mindervalide Haagse politieke infantiel. 🙂

 7. bernadette

  Jaaa.Budh 🙂

  Ja..die zijn nou juist ( Verstandelijk Gehandicapt )
  EU Brussel Parlement Merkel, Trump Soros , Vaticaan enz…
  Die moeten echt nog ontwaken , voor wie ze werkelijk zijn zonder geconditioneerd EGO

  @ Jij . ..

  Zijn zij soms niet of anders afhankelijk van het Archontisch reptielenbrein ?
  En is wellicht daarom hun liefdes-uitstraling voor ons een ander festijn ?
  https://www.youtube.com/results?search_query=downsyndrome+awarenes
  Down Syndroom -Awerness -Bewustzijn

  Down syndroom – Orang Oetang , apen , ander dieren , we zijn één Bewustzijn.
  We bestaan allemaal uit zo ongeveer 80 % water.
  Jij had het liedje hier gelanceerd (sailing )van Celtic women / zeilen
  ( Zee Zijt Gij)

  https://www.youtube.com/watch?v=piThyEcNFNM

  Hier bij een heerlijk relaxed jointje ( zou elk een… eens moeten ervaren )

  https://www.youtube.com/watch?v=T2vw6CyCTjU

 8. Budh

  Weet je wat ik plaats dit even hier,
  Echt wel goed voor elk mensendier.
  C.B.D. Olie maken
  https://www.youtube.com/results?search_query=cbd+olie+maken
  C.B.D. Olie Ervaringen
  https://www.youtube.com/results?search_query=cbd+olie+ervaringen
  cbd
  https://www.youtube.com/results?search_query=Maryhuana+food+kitchen+

  AutogeneMaryhuanaHighAffirmatie
  ???…Kijk in de MiddenCirkel En zeg/denk 9x…???
  !!!…Klaar Maken om uit 4e Dimensie te Raken…!!!
  HypnoAffirm
  gnomic
  https://spiritmuvmeditation.com/
  🦋🦋🦋JesFly🦋🦋🦋
  🦋🦋🦋(̶◉͛‿◉̶) KRYON 💚 Magic Charm 💚 2017 September 💚 (̶◉͛‿◉̶)🦋🦋🦋
  🦋🦋🦋Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ https://www.youtube.com/watch?v=iDdwsXUmElU Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ🦋🦋🦋

 9. bernadette

  Wie zijn eigenlijk de eigenaren van alle Supermarkten ,
  waar de meeste mensen van afhankelijk zijn gemaakt.
  Velen ,… velen hebben geen eigen stukje grond om hun eigen voedsel op te verbouwen
  Wie zitten daar achter die groot grutters wereldwijd
  .. en hebben zij het goed met de mensheid voor.

  Joe , neemt ons mee op safari tour met een realistische kijk op ,
  WAT men ons allemaal aan te bieden heeft.

  De moeite waard om over zijn schouders mee te kijken ,

  What They Dont Want You To Know – The Fullerton Informer

  https://www.youtube.com/watch?v=Lm4XRf9Dkuo

  1. Douwe Bericht auteur

   Huizen op het platteland zijn aanzienlijk goedkoper dan in de stad. Helemaal als je ook het buitenland als optie neemt. Als mensen willen kunnen ze best een stukje grond kopen en zelf een gedeelte van hun voedsel weer gaan verbouwen.

   Kijk vooral wat je zelf wel kan doen inplaats van continue met de vinger wijzer naar de externe wereld. Niet dat dat altijd onterecht is maar kijk vooral waar je eigen scheppende kracht ligt en hoe je je aandacht en tijd kunt besteden om datgene te scheppen wat jij zelf belangrijk vindt en graag wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.