Journalist Udo Ulfkotte waarschuwt voor een gemanipuleerde oorlog tussen Europa en Rusland

Udo Ulfkotte schreef in 2014 het boek Gekochte Journalisten. In dit boek doet hij uitgebreid uit de doeken hoe mainstream media journalisten worden gecorrumpeerd. Hij werkte zelf lange tijd voor de mainstream media bij – der Frankfurter Allgemeinen Zeitung – en hij laat zien hoe ook hijzelf werd beïnvloed en hoe hij werd gekocht en zich (vaak onbewust) liet kopen.

Dit boek werd een enorme bestseller in Duitsland en heeft daar de kijk op de mainstream media bij een boel mensen voorgoed verandert.

In het boek vertelt hij onder meer hoe hij als journalist in Irak samen met andere journalisten zelf benzine meenamen in een bus om zo gezamenlijk op de plaats van bestemming een auto in de brand te steken voor goede foto’s.

Hij vertelt hoe hij omdat hij over het algemeen pro VS schreef allerlei prijzen en zelf een ereburgerschap van de staat Oklahoma kreeg toegeschoven.

Hij maakt duidelijk hoe de geheime dienst van Duitsland maar soms ook de geheime diensten van bevriende naties zoals o.a. de VS persberichten inleverden bij de krant waar hij werkte die zonder enige aanpassing werden geplaatst onder de naam van een ‘gerespecteerde’ journalist van die krant.

Uiteraard weten veel mensen, zeker die de nieuwe media al langer volgen, dat er een boel mis is met de mainstream media. Maar dit exposé van Udo Ulfkotte die decennia lang zelf mainstream media journalist is geweest, is een kijk van binnenuit en hij legt in detail de omkoopbaarheid en daarmee de corruptie van de mainstream media bloot in vele verschillende facetten.Ik hoop dat dit boek in Nederland de mainstream media net zo op haar grondvesten zal doen schudden als het in Duitsland deed. Een absolute aanrader kortom!

Met dank aan Treowd voor de tip, hieronder een interview met Udo Ulfkotte met Nederlandse ondertitels:

En voor de mensen die interesse hebben in het boek is het onder meer hieronder te bestellen. Hier de recensie op Bol.com over het boek:

Ondanks de fundamentele kritiek op de media bracht dit boek Ulfkotte in alle grote media in Duitsland en ver daarbuiten. Rusland, Turkije, Griekenland, en ook in Nederland – overal werd Ulfkotte over zijn onthullende boek geïnterviewd. Dit boek heeft maandenlang alle bestsellerlijsten van Duitsland gedomineerd. Voor alle interviews, zie:
www.gekaufte-journalisten.de/chronologie

Ulfkotte doet een boekje open over de invloed van de geheime diensten op de grote media in Duitsland. En dan met name via de Atlantische connectie. De media blijken volstrekt niet neutraal te zijn en haar eenzijdige positie wordt op veel manieren gekocht. Zelf werd hij veelvuldig gesmeerd door geheime diensten en door politici. Hij was door en door corrupt en zag het bij vele anderen ook gebeuren. Zij werden stuk voor stuk opgenomen in de netwerken van Amerikaanse elite-organisaties, zoals Atlantik-Brücke, Trilaterale Commissie, German Marshall Fund, American Council on Germany, American Academy, Aspen Institute en het Institut für Europäische Politik. Ook verschillende Nederlandse top-journalisten zijn lid van een aantal van deze netwerken.Ulfkotte laat met een duizelingwekkend aantal voorbeelden zien hoe politici en media een wel heel eenzijdige en pro-Amerikaanse visie op de wereld in de media verkondigen en alle gebeurtenissen. De lijn tussen journalisten en propagandisten blijkt hiermee maar heel dun te zijn.

Udo Ulfkotte (1960) werkte 17 jaar bij de Frankfurter Allegeine Zeiting

Udo Ulfkotte is op 13 januari 2017 aan een hartaanval overleden op 56 jarige leeftijd.
Zie eventueel ook dit artikel daarover: Reporter Udo Ulfkotte, Who Exposed Governments Creating Fake News War Propaganda, Found Dead

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Schokkende bekentenis: vooraanstaande geopolitieke denktank VS ziet graag conflict tussen Europa en Rusland
-) NOS liegt heel Nederland voor en stuurt aan op conflict met Rusland
-) De VS probeert Europa en Rusland tegen elkaar op te zetten om de petrodollar in stand te houden
-) Oud NOS medewerker klapt uit de school
-) Video interviews met Udo Ulfkotte
-) Mainstream media liegt Nederlanders voor onder druk van de CIA
-) 10 aantoonbare grote leugens van de mainstream media
-) Mainstream media – Wie betaalt, bepaalt!

14448829_1660540780926641_8754614558108148525_n

 

42 gedachten over “Journalist Udo Ulfkotte waarschuwt voor een gemanipuleerde oorlog tussen Europa en Rusland

 1. talla maris

  Met kromme tenen kijk ik soms nog wel eens naar het nieuws en kan dan niets anders dan mij afvragen wat in godesnaam beweegt deze mensen om glashard deze leugens te verkondigen zonder wroeging. Als ze journalisten zijn dan moeten dat toch van nature nieuwsgierige mensen zijn die het naadje van de kous willen weten? En dan weten dat ze liegen. Of zou het baantje en de aandacht zo zaligmakend zijn dat ze bereid zijn om hun medelanders in een oorlog te sturen en storten? Om maar hun zielige baantje te behouden. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat ze journalistiek zijn gaan studeren omdat ze niks anders wisten te bedenken, maar dat maakt je geen journalist want dat zijn onderzoekers tenslotte. Triest dat mensen zo zijn maar het is nooit te laat om op te staan bewijst Udo ik blijf hoop houden.

  1. Douwe Bericht auteur

   Janneke Monshouwer is een Nederlandse journalist die hier ook een boekje over open heeft gedaan. Zij legt vooral ook vrij helder uit hoe het nieuws in de rode lijn wordt samengesteld en dat in die rode lijn al een boel misgaat. Journalisten hebben dan vaak niet eens door dat ze propaganda vanuit bepaalde landen en instituten verder helpen verspreiden.

   Hier is dat artikel te vinden, ook zeker de moeite waard.
   http://achterdesamenleving.nl/oud-nos-medewerker-doet-een-boekje-open-de-mainstream-media-in-nederland/

 2. Frank

  Interessant verhaal en bekentenis van Udo, wie in januari 2017 overleden is. Juist net nadat je meer van hem zag in de media over zijn geschreven boek + interview met RT, waar hij zijn info over gekochte journalisten uit de doeken doet.

  1. Johan Bosman (werktuigkundige)

   De Nederlanders hebben dus niet eens in de gaten tot wat de mainstream media hen gereduceerd heeft: tot volkomen monddood gemaakte belastingbetalers en consumenten.

  2. Douwe Bericht auteur

   Ik geloof eerlijk gezegd dat soort statestieken niet. Ik zou eerst het hele onderzoek wel eens willen zien. Wat voor vragen zijn er precies gesteld, welke mensen zijn er gevraagd, hoeveel mensen zijn er gevraagd, zijn de geinterviewde mensen een werkelijke dwarsdoorsnede van de Nederlandse maatschappij? Veel van dit onderzoek klopt van geen kant. Zonder concreet onderzoek met heldere uitleg van methode etc. geloof ik er niet zo veel van.

   1. Johan Bosman (werktuigkundige)

    Zonder het NOS-journaal en de grote dagbladen hebben verreweg de meeste Nederlanders niet eens een mening. Dank zij de mainstream media is er vorig jaar massaal in de stembus gepoept en is de VVD weer als grootste drol uit de stembus gekomen. Hoe dom kan een volk worden?

    1. Douwe Bericht auteur

     Niet vervelend bedoeld maar dan heb je het echt over de oudere generatie. Van de jongeren is er echt niemand die de kranten en het NOS nog serieus neemt. Of uberhaupt leest en kijkt. Daarbij zet de dode bomen media hun internet content achter betaal muurtjes zodat de jeugd ook op het internet van ze beschermt wordt.
     De elite is vrij desperaat als je het mij vraagt en daarom beginnen ze nu ook met die nepnieuws campagnes. Ze veliezen de informatie strijd en dus gaan ze proberen via die manier hun macht terug te krijgen… Ik wens ze veel succes met het doorvoeren van censuur op het internet…

     1. Johan Bosman (werktuigkundige)

      Nou, van die jongeren valt verder ook niets te verwachten. Die komen niet verder dan wat demonstreren vóór of tegen zwarte Piet en van onze studenten die in het verleden nog wel eens cachet gaven aan demonstraties horen we ook helemaal niets meer. Ik ben het trouwens wel met je eens dat we niet benauwd hoeven te zijn voor onze overheid: die rijdt in volle vaart tegen een betonnen muur. Ik denk dat de kabinetsformatie om die reden nogal op zich heeft laten wachten. Het begint steeds linker te worden!

     2. Douwe Bericht auteur

      Ja ik denk dat inplaats van te protesteren mensen beter lekker hun eigen ding kunnen gaan doen. De geloofwaardigheid van de mainstream media en de overheid zijn zo laag en nu beginnen ze ook nog eens openlijk om censuur te roepen met hun nepnieuws gedoe. Ik hoop dat mensen leren inzien dat ze geen overheden nodig hebben.

 3. bernadette

  Correct , Johan.

  Het zijn verzonnen corporaties , systemen die in alle landen toegepast worden
  om de Mensen massa’s te onderdrukken als loonslaven.
  Fictieve gecreëerde Belasting heffingen , Consume and Obey.

  Het Fenomeen Radio , Tv media nieuws leugens , School brainwash programma’s
  waren er voor de mensen indoctrinerend in een Slaapstand te houden .

  It will take many crusaders – people defined as stubborn, persistent, even obsessive to change
  the system now. Why not be one of them?

  You were born a living soul with flesh and blood, with the responsibility to respect other life
  and treat your fellow man with love and kindness, and with a life-spirit provided by the Creator.
  Your unalienable rights are for life, liberty and property, and to respect those rights of
  other human beings on this planet, our home.

  In an attempt to create a safe society, men elected Governments to protect and uphold your unalienable rights and your responsibilities to the Creator and your fellow man.
  After a while, Governments became corrupt and now we have to ask:
  How could Governments and other “regulatory bodies” possibly make you follow their rules and be subservient to them since your true allegiance is to your Creator?
  How can you serve two masters – your creator and your Government?
  The answer is that you cannot serve two masters, therefore the Government had to create a system that tricks you into thinking you must serve them, where in fact, Governments must serve us, the people.

  One of the ways Governments and other regulators have tricked you into thinking you must
  follow their rules, is to create for themselves an “artificial-person / corporation” who is not you,
  but whom the Government has fooled you into thinking is you

  https://bosaburn.blogspot.nl/2018/01/back-to-natural-rights-and-out-of.html?m=1

  1. Douwe Bericht auteur

   Overheden zijn instituten opgezet vanuit de collectieve angsten van mensen. Eenmaal bestaand moet het mensen continue bang blijven maken om haar voortbestaan te verzekeren. Zolang mensen niet hun eigen angsten leren transformeren zullen ze om overheden blijven vragen ongeacht de duidelijk aantoonbare ellende die dat aanricht. En waar vraag is, is aanbod.

   Hef de vraag op en dan is er geen reden meer om overheden in stand te houden.

    1. Douwe Bericht auteur

     Ik weet niet zo goed wat ik met je linkjes moet. De eerste video van daily motion laadt niet bij mij en de rest is allemaal van dezelfde bron. Het is vast een vriendelijke meneer maar er zijn zo weinig views op zijn video’s en hij onderbouwt zijn boute claims in mijn ogen niet echt met feiten dus ik weet niet waarom ik deze meneer serieus zou moeten nemen.

     Daarbij moeten mensen altijd zelf nadenken en hun eigen onderscheidingsvermogen gebruiken. Bij al het nieuws, mainstream media, nieuwe media, zelfs hier op de website. Denk zelf over dingen na, doe je eigen onderzoek. Geloof niets en onderzoek de zaken voor jezelf. Dat is ook waarom ik doorverwijs naar Udo Ulfkotte zijn boek en andere boeken over de journalistiek. Dan kunnen mensen als ze willen zich zelf verder verdiepen in deze materie.

     Zelf hanteer ik onder andere het volgende criteria. Promoot de gegeven informatie het onderdrukken en vernietigen van de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van mensen? Zo ja, dan is het immoreel.

     Respecteert de informatie de vrije wil en vrijheid van andere mensen om hun eigen keuzes te maken dan is het morele info. Mainstream en nieuwe media die oorlog promoten, die verdeeldheid promoten etc zou ik persoonlijk niet al te serieus nemen of je zou je in ieder geval moeten afvragen waarom ze die immorele agenda promoten. Waarom promoot de mainstream media continue oorlog met Rusland, Iran, Noord Korea, Irak, Afganistan… Waarom voeren ze die agenda? Ik zie die oorlogsophitsing amper terug in de nieuwe media.

     //De gehele Alternatieve Media in NL is NWO//
     Als eerste zeggen dat de gehele alternatieve media NWO is lijkt me wat kort door de bocht. Kijk eens hoeveel nieuwe media kanalen er zijn op bijv. het overzicht van hoe zit het nu echt. https://hoezithetnuecht.nl/nieuws Al die partijen zijn onafhankelijk van elkaar.

     Vergelijk dat eens met de eigenaren van de kranten in Nederland. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_kranten_in_Nederland

     Er zijn aanzienlijk minder eigenaren van kranten in Nederland dan dat er nieuwe media blogs zijn. De nieuwe media is dus veel diverser dan de mainstream media. Daarbij zijn kranten die lokaal in het bezit zijn zoals bijv. een reformatorisch dagblad kranten die hun eigen koers voeren. Maar als je als NWO geld genoeg hebt dan zou ik proberen de drie grootste mediagroepen in Nederland via de een of andere manier onder controle te krijgen. Dan heb je het grootste bereik en je hoeft maar 3 partijen te beïnvloeden.

     Daarnaast reken ik mezelf met deze website ook onder de nieuwe media en de laatste keer dat ik checkte was ik geen onderdeel van de NWO. Als dat wel het geval is zou ik graag weten wie ik kan benaderen om mijn geld te claimen van de NWO. 🙂

     Overigens is Arend Zeevat vandaag de dag actief bij Want to Know.
     https://www.wanttoknow.nl/dossiers/inspiratie/arend-zeevat/

     Ik zou zeggen lees dit artikel eens door wat het belang uitlegt van je eigen onderscheid leren maken:
     http://achterdesamenleving.nl/een-einde-aan-de-slavernij-deel-2-kennis-ontwetendheid/#.Wmw99IjwaMo

     1. jan

      En wanttoknow is gecontroleerde alternatieve media.

      Allemaal afleiding
      Internet tool van de elite

     2. Douwe Bericht auteur

      Als jij dat voor jezelf concludeert na je eigen onderzoek te hebben gedaan prima. Al zou ik graag wat argumentatie zien van jouw kant waarom je precies tot die conclusie bent gekomen. Welke artikelen en welke argumenten in die artikelen hebben je tot die conclusie doen leiden?

      Ik ken verschillende mensen van Want to Know via de facebook en ik heb zelf geen enkele reden om te geloven dat dat van de elite zou zijn. De mensen die ik van Want to Know ken zijn integere mensen die op zoek zijn naar de waarheid en daar verslag van doen. Sowieso is het onzinning om het over de poppetjes te hebben, je kunt media alleen aanvallen op de inhoud. Ook de mainstream media. In die zin wordt ik ook wat moe van jou manier van argumenteren.

      De Nederlandse mainstream media heeft helaas meermalen laten zien dat ze een heel land voorbereiden en actief aanzetten tot het accepteren van, meebetalen aan en zelfs actief meedoen aan oorlog. Het is heel duidelijk dat er een kleine elite is die enorm van oorlog profiteert. Dat heb ik eerder al eens uit de doeken gedaan in dit artikel:
      -) Welke partijen willen oorlog en hoe hebben ze hier voordeel van

      De elite wil dolgraag net zo veel controle krijgen over het internet dan dat ze hebben over de mainstream media maar ik denk persoonlijk niet dat dat ooit nog weer mogelijk gaat zijn.

      Verder even een waarschuwing aan je adres. Reacties op Achter de Samenleving moeten in het algemeen aan drie factoren voldoen. Ze moeten relevant / on topic zijn met het orginele artikel, ze dienen inhoudelijk onderbouwt te zijn en ze dienen respectvol te zijn. Tot nu toe speel jij alleen maar op de man, je gebruikt 0 onderbouwing in je argumenten. Met je gedrag moet ik je helaas als trol bestempelen en ik vrees dat ik je andere reacties verder ga verwijderen.

     3. jan

      De man denkt zelf na, heeft ook onderzoek gedaan.
      En niet alleen op t world wide WEB
      Maar in t veld.
      Heeft echt zijn mond open getrokken
      En hebben m alles afgepakt
      En veel meer

      Zijn eerste link werkt als je geduld hebt
      Enkele keren op play drukken.

      O nee, weinig vieuws dan zal t ook wel niet veel zijn, nou, mooi onderzoek.

     4. Douwe Bericht auteur

      Ik ben blij dat zijn filmpjes je aanspreken. Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen zou ik zeggen. Volg je eigen vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken en gun je medemens dezelfde vrijheid. 🙂

      Dat is het mooie van het internet, iedereen kan zelf een blog beginnen, YouTube filmpjes maken etc. en zo zijn of haar perspectief delen met de medemens. Hoe opener hoe beter wat mij betreft.

      Ik vind de titels van de filmpjes veel te zwart wit en ik vind de onderbouwing die ik gezien heb eigenlijk compleet afwezig en dus spreken deze filmpjes mij niet zo aan. Maar goed ieder zijn voorkeuren.

     5. jan

      @ douwe zeker zullen er alternatieve media zijn die wel deugen
      Maar ook heel veel niet.
      Vooral de groten.
      Internet is de nieuwe tv alleen met veel meer kanalen, en gecontroleerd.
      alles wordt opgeslagen.
      Een tool van de elite.

      Kan mijn eigen onderscheid wel maken.
      T ging om gekochte journalisten.

     6. Douwe Bericht auteur

      Wederom je roept van alles maar onderbouwt niets. Als je naar alle nieuwe media kanalen in dit overzicht kijkt: https://hoezithetnuecht.nl/nieuws dan denk ik dat 95% van die bronnen oprechte mensen zijn die hun perspectief op bepaalde zaken delen.

      Udo Ulfkotte laat zien dat de mainstream media waar hij werkte heel duidelijk corrupt zijn en hij legt heel helder uit hoe hij daar zelf een intrinsiek onderdeel van was en hij legt precies uit wat voor vormen dat onder meer aannam bij de mainstream media waar hij werkte. De hele anti Rusland propaganda die vooral vanuit de VS komt wordt hier in Nederland helaas grotendeels klakkeloos overgenomen door de mainstream media.

      Daarbij liegt de mainstream media aantoonbaar over langere tijd over onder meer deze 10 onderwerpen:
      -) 10 aantoonbare grote leugens van de mainstream media

      En daarbij verspreidt de mainstream media in Nederland al meer dan 50 jaar aantoonbaar nepniews wat onder meer tot oorlogen heeft geleid:
      -) De mainstream media verspreidt al meer dan 50 jaar nepnieuws

      Het internet is veel minder gecontroleerd dan de TV. Iedereen kan namelijk gewoon een eigen website, een eigen blog beginnen, iedereen kan zelf filmpjes maken en oploaden vai YouTube, DTube en andere netwerken en zo zijn of haar perspectief met de wereld delen. Dat is veel moeilijker te controleren dan de mainstream media die in de top in handen is van maar een paar mensen. Internet is niet top down te controleren, mainstream media zoals kranten en TV kanalen die geld nodig hebben om te overleven zijn dat wel.

      Ik zou je daarnaast willen vragen om de drie richtlijnen van reacties een beetje in de gaten te houden. De eerste is dat het inhoudelijk bij het artikel aansluit, de tweede is dat je argumenten inhoudelijk zijn en de derde is dat je respectvol omgaat met andere mensen.

      Je laatste reacties bevatten naar mijn mening vooral statements die je wellicht vast zelf gelooft maar je onderbouwt helemaal niets van je claims. In die zin begint je gedrag vooral op dat van een trol te lijken. Ik weet niet of het is omdat je op dit moment zelf door wat wakker wordt verschijnselen heen gaat en op deze manier wat van je cognitieve dissonantie ventileert maar ik heb niet zo veel behoefte dat dat ten koste gaat van deze site.

      Ik vind het prima als mensen het oneens zijn met de inhoud van mijn artikelen maar beargumenteer dan wel goed waarom jij een andere visie op de materie hebt. En wat voor informatie daar achter ligt hoe jij tot die huidige conclusie bent gekomen op dit specifieke onderwerp.

     7. jan

      Ik heb geen Facebook
      Ontmoet de mensen in t echt.
      Ben ook geen typmiep.
      Ga via Facebook naar Francis capelle hij laat je wel wat bewijzen zien
      Je weet vast wel van wie Facebook is?
      Of moet ik je dat even aandragen.

      Je bent toch van zelf onderzoek?
      Nou onderzoek ook even van wie Internet is.
      Verder mag je vinden en geloven wat je wil
      En als je t verwijdert zal me worst wezen ha ha
      Ik zie dat gewoon als een beetje weerstand,
      Niet vrij.

     8. Douwe Bericht auteur

      Je kunt dit zelf voor jezelf uittesten, jij kunt gewoon een eigen website beginnen, als je jezelf bekend maakt met WordPress plus een paar tientjes per maand betaald dan heb je een website draaiende. Je kunt zelf filmpjes maken net zoals de man van wie zijn filmpjes je aandroeg dat kan. Dat kun je vervolgens uploaden naar bijv. Youtube en rondsturen naar mensen.

      Het is een stuk moeilijk om je eigen TV kanaal te beginnen.

      Ik ben zelf deze site ooit begonnen omdat ik zag hoe erg we worden voorgelogen door de mainstream media en daarom ben ik daar artikelen over gaan schrijven. Je hebt deze site gevonden en je kunt die artikelen lezen. Net zoals je vele nieuwe media websites kunt vinden en hun visies ook kunt lezen. Ongeacht van wie het internet is. Het internet stelt mensen in staat om peer to peer vrij simpel met elkaar te communiceren zonder tussenlagen.

      Als jij dan zegt dat alle alternatieve media dan van de NWO zouden zijn terwijl ik weet dat ik dat niet ben en ik weet dat 95% van de blogs op hoe zit het nu echt dat ook niet zijn en 95% van de filmpjes die naar de YouTube worden geupload dat ook niet zijn dan is het mij duidelijk dat je in die zin statements doet die gewoon pertinent onwaar zijn.

      Je laat jezelf en anderen door dat soort geloven ontkrachten. Je kunt je eigen stem laten horen en je kunt je eigen perspectief op een simpele manier delen met je medemens als je dat wilt. En daar is het internet ideaal voor. Ik heb er eerder dit artikel over geschreven:

      -) Het internet gecombineerd met het vrije woord!

      Of je dat wel of niet doet is aan jezelf maar op voorhand al geloven dat je machteloos bent lijkt mij niet heel constructief.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik denk persoonlijk wel dat er een NWO actief is en ook al een tijdje. Kijk naar Bilderbergbijeenkomsten, naar The Council on Foreign Relationships, naar The Trilateral Commision. Die overlegclubjes bestaan gewoon met wikipediapagina’s en eigen websites.

   Er zijn ook wel verschillende boeken die je kunt lezen en als als je jezelf de juiste vragen stelt kom je vreemd genoeg vaak bij dezelfde partijen uit die achter de schermen onder andere controle over het private bankensysteem hebben, partijen die sterk in fossiele energie investeren en dat monopoliseren/carteliseren, die veel in wapens handelen en zo flink aan conflict en oorlog verdienen en daarnaast de internationale drugsnetwerken runnen om zo flinke zwarte budgetten te hebben.

   In dit boek worden veel partijen met data, voor en achternaam genoemd. Ik kan het boek eenieder van harte aanbevelen.

   Big Oil & Their Bankers in the Persian GulfFour Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligence, Narcotics & Terror Network

   Onder meer The Clintons, The Bush familie en ook ons Nederlandse koningshuis komen verschillende keren voorbij. Clinton en de Bush familie vooral in de wapen en drugshandel wereldwijd. Onze koninklijke familie vooral in samenhang met Shell en hun gezamenlijke grootaandeelhouderschap daarin samen met The Rothschild familie.

   Geloof in de NWO is in die zin niet nodig, je eigen onderzoek doen is dat wel.
   Hetzelfde geldt in mijn ervaring voor de ET’s. Geloof is niet nodig maar je aandacht op iets richten en je eigen onderzoek erin doen is wel noodzakelijk maar doe dat alleen als je eraan toe bent. Wederom volg je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie. Mocht je interesse oprecht bij het buitenaardse en interdimensionale liggen dan kan deze website die ik erover heb gemaakt wellicht als goed onderzoek startpunt voor je eigen reis dienen. http://www.starseedhub.com

 4. Douwe Bericht auteur

  Ja precies, ze lopen wat achter maar je ziet de agende telkens terugkomen bij deze landen. Syrië is net geweest en nu staat Iran weer op de agenda.

  1. joep dickhaut

   Sinds langere tijd geloof ik dat als iets kan, het ook (’n keer) gebeurt.
   Daarnaast geloof ik dat tijdens oorlogen, of dreiging daarvan, het doel de middelen heiligt.
   Zo geloof ik in het manipuleren van informatie. Niet alle informatie cq niet alle journalisten zijn te koop maar dat is ook niet nodig om ‘voldoende’ te manipuleren.
   Een beetje ‘ziek’ gevolg hiervan is dat Udo Ulfkotte met zijn boek Gekochte journalisten, ook gekocht kan zijn …

   1. Douwe Bericht auteur

    Alles kan inderdaad, en daarom adviseer ik mensen over het algemeen om zich te verdiepen in wat een persoon inhoudelijk te melden heeft. Vervolgens daar zelf over na te denken, eventueel wat eigen onderzoek te gaan doen om de inhoud voor jezelf te verifieren of niet en vervolgens je eigen onderscheidingsvermogen toe te passen.

    Uiteindelijk moet je dus zelf nadenken over informatie en je eigen onderscheidingsvermogen daarop gebruiken ongeacht welke bron de informatie naar je reflecteert. Ik heb hier een heel artikel gewijd die het in meer detail uitlegt.

    Dat is te vinden op:
    -) Het einde van de slavernij – stap 2 Kennis & Onwetendheid

    1. joep dickhaut

     Oké, fijn en goed dat je reageert; ik ga het gelinkte artikel bekijken.
     Nog een aanvullende reactie op hetgeen hierboven geschreven is.
     Naast zelf nadenken en verschillende bronnen raadplegen is het m.i. ook heel goed om minder te volgen en minder te lezen. Je kunt niet alles volgen en je hoeft niet overal een mening over te vormen. Maar als je een mening wilt delen laat het dan ook hout snijden en geef het dus ook de tijd om voldoende te rijpen. Een probleem van deze tijd, lijkt het, dat er geen tijd meer is om te denken en impulsief ‘alles’ wat in je opkomt maar te spuien. Gevolg is het populisme en de incident-journalistiek en -politiek. Dat leidt allemaal veel af van de belangrijkere onderwerpen.

     1. Douwe Bericht auteur

      Een mening over iets of iemand hebben zonder dat je bekend bent met de inhoud zal altijd inhoudsloos zijn. En dus inderdaad ook zinloos.

      En inderdaad, bekijk informatie voor jezelf, neem het tot je, denk er zelf over na, doe eventueel eigen onderzoek, gebruik je eigen onderscheidingsvermogen en neem mee waar je wat mee kunt en laat achter wat niet met je resoneert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *