Gigi Young legt helder uit waarom ET’s en Starseeds belangrijk zijn

droppedImageIn deze video legt Gigi Young helder uit waarom de Starseed en Buitenaardse Wezens materie belangrijk is. Ze geeft aan dat de verschillende buitenaardse rassen die zich nu min of meer bekend maken dienen als archetypes waaraan mensen zich kunnen spiegelen als ze willen.

Daarom is het ook belangrijk dat er verschillende soorten aliëns zijn en dat er zowel ‘service to self’ als ‘service to others’ voorbeelden zijn omdat ieder mens zo voor hem- of haarzelf kan bepalen wat ze van welk archetype mee willen nemen.

Het hebben van deze reflecties versnelt de menselijke evolutie door alvast wat voorbeelden te hebben waaraan mensen als ze willen zichzelf kunnen spiegelen om hun eigen groeirichting voor de toekomst te bepalen.

-) Gigi Young vertelt haar Starseed verhaal
-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Raw and Uncut – Alles over Aliëns

our-familyOp eenzelfde manier kunnen we ook het hybridisatie programma bekijken.

Het is een reflectie dat we reeds al onderdeel vormen van een grotere galactische gemeenschap. Ook op een fysiek niveau. Wij zijn letterlijk via ons DNA reeds verbonden met verschillende buitenaardse rassen.

Het laat zien dat interactie inclusief fysiek niveau gewaardeerd wordt, dat buitenaardse rassen van ons leren en voordeel hebben van hun interactie met ons net zoals wij kunnen leren van die buitenaardse rassen en er voordeel van kunnen hebben. Win – win enzo. 😉

Het laat zien dat er grond is voor een symbiotische relatie op gelijke voet, als galactische broeders en zusters als je wilt.

-) Wordt de huidige mensheid gehybridiseerd met Zeta aliëns? – Deel 1
-) Hybridisatie van de mensheid met Zeta aliëns – Deel 2
-) The Pleiadian Collective over aliën hybridisatie – Deel 3
-) Aridif over het Zeta hybridisatie programma – Deel 4
-) Barbara Lamb over Zeta/mens hybrides – Deel 5
-) Mary Rodwell over aliën/mens hybridisatie – Deel 6
-) Dolores Cannon over aliëns en hybridisaties – Deel 7

Kortom Starseeds en Aliëns zijn belangrijk. Het is tenslotte 2016 mensen. 😀
Hier de wijze en interessante woorden van Gigi Young:

Ik hoop met deze informatie mensen die er interesse in hebben in ieder geval een ingang te hebben gegeven die hun voorkeur heeft om zich eens wat verder te verdiepen in deze reflecties. Persoonlijk verwelkom ik alle galactische broeders en zusters met open armen. 😀

En zoals altijd zijn reflecties, vragen en kanttekeningen van harte welkom in de reacties.

GBDIG1-2

Dit symbool wordt ook wel The Galactic Butterfly genoemd en staat voor al het bewustzijn in alle vormen en maten wat in het unversum aanwezig is.

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je een boek koopt via de onderstaande link gaat 6% van de aankoop naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_56a36315ba7fe_selected-products” products=”1001004000729383,9200000053795134,1001004000767663,1001004009482894″ name=”Aliens” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) Hebben mensen het DNA van 12 soorten buitenaardsen in zich?
-) Gigi Young vertelt haar Starseed verhaal
-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Raw and Uncut – Alles over Aliëns
-) Wordt de huidige mensheid gehybridiseerd met Zeta aliëns? – Deel 1
-) Hybridisatie van de mensheid met Zeta aliëns – Deel 2
-) The Pleiadian Collective over aliën hybridisatie – Deel 3
-) Aridif over het Zeta hybridisatie programma – Deel 4
-) Barbara Lamb over Zeta/mens hybrides – Deel 5
-) Mary Rodwell over aliën/mens hybridisatie – Deel 6
-) Dolores Cannon over aliëns en hybridisaties – Deel 7

28 gedachten over “Gigi Young legt helder uit waarom ET’s en Starseeds belangrijk zijn

 1. Nika

  Douwe, helaas loop je zo weg met deze materie (ergens blijven hangen of zo?) 🙂
  Ik zeg, het hoort allemaal bij de deceptie…
  Natuurlijk zijn we allemaal bijzondere wezens, de een herkent het de andere niet.
  Voor mij, als intelligent en empathisch, gevoelvol wezen, zijn deze verhalen simpel vrij verzonnen, dit zijn sprookjes voor volwassenen.
  Jammer, ik dacht altijd dat je zonder flauwe kul bent…maar dat is dus niet zo.
  Een opgetogen grietje komt het aan de grote Douwe even vertellen… lol

  1. Douwe Bericht auteur

   Je kunt het inderdaad zien als sprookjes voor volwassenen (en kinderen). Het zijn simpelweg reflecties die je voor jezelf kunt gebruiken of kunt laten zijn voor wat het is en verder gaan met je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie.

   En net als sprookjes kinderen kunnen inspireren, en kinderen zo voorbeelden geven om na te doen en te emuleren, zo kunnen wij dat ook als volwassenen en als mensheid doen met deze buitenaardse rassen die als archetype dienen zoals Gigi Young het helder uitlegt.

   Willen we de kant van de Pleiadianen op en ons hart gaan volgen?
   Willen we het archetype van de Arcturianen gaan volgen en ons richten op de ontwikkeling van wijsheid en het delen daarvan?
   Willen we de Lion Beings als inspiratie gebruiken en hun moed een voorbeeld laten zijn om zelf verantwoordelijkheid te durven nemen voor ons leven inplaats van telkens in de slachtofferrol te schieten?
   Of willen de Greys emuleren en ons volledig richten op de ratio zonder hart?
   Of willen we simpelweg orders volgen en onszelf laten domineren en anderen domineren zoals de Reptilians wellicht naar ons reflecteren?
   Welk archetype emuleren we op dit moment als individu en als mensheid en doen we dat bewust en willen we dat blijven doen? Door een keuze te hebben uit archetypes begrijpen we dat we keuze hebben voor ons eigen leven en hoe we dat inrichten en dat die keuze aan onszelf is. We hoeven niet te blijven doen wat we doen, het staat ons vrij om wat anders te kiezen, een ander archetype te gaan volgen.

   Er zijn vele opties beschikbaar. Onderzoek ze, bekijk wat jij bij jezelf vindt passen, bekijk van welke eigenschappen en kwaliteit je meer zou willen, bekijk waar je minder van zou willen en ga aan de hand daarvan jezelf verder ontwikkelen.

   Het punt is dat het niet zo zeer gaat om de vraag of er wel of geen aliens zijn. Het gaat erom wat jij als individu van de verschillende reflecties wilt gebruiken en wat je daarvan wilt integreren in je eigen leven. Je kunt op deze manier dit hele starseed en alien verhaal gebruiken om nieuwe aspecten van jezelf te ontdekken en die te gaan integreren zodat je meer van jezelf wordt.

   Overigens kan ik na mezelf serieus verdiept te hebben in het werk van onder meer Dolores Cannon, Barbara Lamb en Mary Rodwell die gezamenlijk vele duizenden case studies hebben verzameld over vele decennia ook niet meer onttrekken aan de indruk dat deze materie realistischer is dan wat je gemiddeld op het 8 uur journaal ziet.

   Maar goed dat is verder aan eenieder zelf om zijn of haar onderzoek te doen en daar zijn of haar eigen denk en onderscheidingsvermogen op los te laten. Ik heb deze artikelen geschreven juist om mensen bekend te maken met het werk van die mensen dus als mensen interesse hebben kunnen ze voor zichzelf verder op onderzoek uit.

   1. Nika

    Bedankt voor je toelichting.
    De archetypen zijn door Jung al behandeld, en zijn eigenlijk zijn voortzetting van wat vroeger de goden waren, nl planeten, en die van invloed op de mens (kunnen) zijn. Er is al astrologie…
    Dus nu moet het dan maar in een nieuw jasje? Nou goed, voor wie het belangrijk vindt, ga je gang. 😉

   2. Werner

    Maak je zelf een verschil tussen ‘ziel’ en ‘aliëns’? Anders gezegd, heeft een aliën ook een ziel zoals mensen die hebben? Deze vraag in relatie tot ‘archetype’ wat zich situeert – zoals Jung stelt – op het causale niveau.

    Archetypen worden los van de menselijk wil geactiveerd, vaak als compensatie van een te eenzijdige psychische activiteit. Het is echter niet het beeld of de uitdrukking zelf die het archetype uitmaakt: het is een geheel van psychische energie, een soort knooppunt in de psyche, dat verbonden is met het collectief onbewuste, waardoor een concrete invulling vanuit het onbewuste überhaupt mogelijk wordt. De gemeenschappelijke structuren van het collectieve onbewuste, de archetypen, zijn als het ware ingegroefd in de psyche door de gelijkaardige ervaringen van alle mensen van alle tijden.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Archetype_%28model%29

    1. Douwe Bericht auteur

     Het is vooral ook hoe je er zelf naar wilt kijken denk ik. Ik persoonlijk voel me gewoon heel erg aangetrokken door het hele buitenaardsen verhaal. Dat heb ik al sinds ik heel jong ben en kan er geen enkele rationele verklaring voor geven. Dus die versie werkt voor mij gewoon goed.

     Daarbij vind ik Gigi Young de verschillende archetypes die ze aan verschillende buitenaardse rassen koppelt heel helder uitleggen. Dus ik heb daar weinig verder zelf aan toe te voegen. Gigi verteld in mijn ogen erg sterk.

     En tot slot vind ik het idee van fysieke aliëns ook buitengewoon fascinerend op het moment, maar totdat ik daadwerkelijk eens een kopje thee met ze heb gedronken blijft dat simpelweg speculatief. Edoch ik raad eenieder met interesse in deze materie echt aan om zich eens uitgebreid te verdiepen in al het materiaal wat Dolores Cannon, Mary Rodwell en Barbara Lamb over de decennia hebben verzameld. Het is simpelweg slordig om al hun letterlijk duizenden case studies simpelweg te negeren.

     Geloof niets maar gebruik je nieuwsgierigheid, gezonde verstand en eigen onderscheidingsvermogen. Materiaal genoeg om de tanden in te zetten als je daar zin in hebt. En ik vind het leuker daar mijn tijd aan te besteden dan me druk te maken over de globale maffia en wat voor psychopathische zaken ze nu weer uitvreten en wat voor verdeel en heers spelletjes ze nu weer via hun mainstream media als waarheid proberen te verkopen.

  2. Werner

   In de veronderstelling dat het leven een droom is, is een nachtmerrie ook maar een droom. In schril contrast komt onderstaand scenario, ook dat handelt over een ‘nieuw ras’.

   Er is geen geschiedenisboek ter wereld waarin Kalergi wordt genoemd, maar toch is zijn idee het leidende principe achter wat wij nu meemaken. Het geloof van de elite in een plan waarbij onze identiteit in alle opzichten volledig moet verdwijnen en het creëren van een nieuw gemengd nietszeggend ras zonder enige identiteit. Dat is het doel van alle politieke acties die zich bezighouden met het beschermen van minderheden. Niet vanwege humanitaire redenen, maar vanwege de richtlijnen zoals die door het regime in de achtergrond worden gegeven. Een regime dat zich nu bezighoudt met de grootste genocide ooit in de menselijke geschiedenis.

   Dit bleek ook al eerder uit handleidingen die werden uitgedeeld aan vluchtelingen in opdracht van de rijke Hongaars Joodse criminele zakenman Soros. Het is dan ook niet voor niets dat er iedere twee jaar een Coudenhove-Kalergi Europese prijs wordt toegekend aan hen die zich heel verdienstelijk hebben gemaakt in de promotie van dit criminele plan. Deze prijs is onder andere toegekend aan Angela Merkel en Herman van Rompuy.

   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

   1. Nika

    Dank je wel Werner voor je toelichting.
    Ik heb van Kalergi al gehoord in het kader van wat de plannen zijn, om de mensheid te mengen, om zo een mengelmoes te krijgen van mensen die geen hogere IQ dan 90 kunnen halen.
    Te beperkt om de bedoeling te snappen, maar slim genoeg om te kunnen werken.
    Ik heb ooit een interview gezien, uit de 70er jaren in het kader van gemengde huwelijken, waarin Cassius Clay (Mohammed Ali) tegen de talkshow host zegt, dat hij niet met een blanke vrouw in zee wil gaan. Hij zegt, “Waarom moet ik me mengen. Ik vind mijn ras mooi, en ik wil me in mijn kinderen kunnen herkennen.”
    De eigenlijke genocide aan etnische volkeren gebeurt altijd stiekem, en het zijn zoveel volkeren die de wereld al mist in het kader van het one-world beleid.

    1. Werner

     Kunnen het ook andersom bekijken, door alle rassen te mengen verdwijnt stilaan het kleurenverschil waardoor weldra de vijand minder makkelijk te herkennen is. Ik weet echter niet welke kleur die aliëns hebben, Einstein zei wel dat verbeeldingskracht belangrijker is dan kennis. Kortom, zolang tijd en ruimte bestaan, kunnen we blijven vluchten en de alternatieven negeren. Het is een fantasierijke bezigheid. 🙂

  1. Douwe Bericht auteur

   Met de nieuwe Star Wars film als kersthit eind 2015 zit het hele buitenaardse wellicht vers in de globale westerse populatie.

   Maar voor mezelf komt het vooral omdat ik wel een beetje klaar ben met alle leugens, bangmakerij, valse vlaggen van de zichzelf benoemde mainstream media. Ik ben een nieuwe hobby gaan zoeken en op het moment hier uitgekomen. 😀

   Wel eens van blue beam gehoord maar nog niet echt in verdiept.

 2. Werner

  Blijkbaar is er iets in opmars, of door omstandigheden in de vergetelheid geraakt?

  SQ Spirituele Intelligentie is een begrip dat in opmars is, naast het IQ (Intelligentie), een begrip dat al geruime tijd bekend is en het recentere EQ (Emotionele intelligentie). Spirituele intelligentie is een vorm van intelligentie betref- fende aanpak en oplossen van zingevingsvragen. Het gaat om verbindend denken: creativiteit, inzicht en intuïtief vermogen. SQ wordt gezien als de basis of essentie van onze intelligentie en een onmisbare grondslag voor het functioneren van het IQ en EQ.

  http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spiritueel/2470-sq-spirituele-intelligentie.html

 3. Werner

  Douwe, hoe zeker ben je dat die aliëns goede bedoelingen hebben, gewoon omdat men dat zegt en je daarin gelooft? Er heerst wat twijfel op basis van het onderstaande:

  De antichrist verkrijgt macht door misleiding en bedrog te plegen. Het boek Daniël vertelt ons, hoe hij door vleierijen zijn doel bereikt. Er hangt ook een geheimzinnige sfeer rondom hem. Hij zal een bovennatuurlijke macht aan de dag leggen, zoals nog nooit in de wereld voorgekomen is. Die macht zal hij van Satan, de draak, ontvangen. Hiermee zal hij de massa misleiden en hun bewondering en trouw opwekken. In het begin van zijn regering zal hij zijn ware identiteit verbergen en zich voordoen als weldoener der mensheid. Hij sluit verbonden en brengt overal vrede. Massa’s mensen zullen zich door hem laten verleiden en zullen daardoor geloven in een leugen.

  Later zal hij zijn masker afwerpen en zich als het grootste meesterwerk van Satan ontpoppen, namelijk als de meest geraffineerde tegenstander van God en Christus. Er is een parallel te trekken tussen de verdorven antichrist en Adolf Hitler. Hitler trachtte de natuurlijke afstammelingen van Abraham uit te moorden en de antichrist zal proberen dit met diens geestelijke afstammelingen te doen. In feite zal hij proberen het Christendom volkomen uit te roeien.

  http://www.rpmnet.nl/antichrist.htm

  1. Douwe Bericht auteur

   Volgens mij kun je niets zeker weten, en je hoeft nooit wat te geloven.
   Alles valt of staat met je eigen denkvermogen en onderscheidingsvermogen.
   Je kunt nooit je verantwoordelijkheid voor je eigen denken en handelen overdragen aan een externe partij.

   Onderzoek gewoon je eventuele stressvolle gedachten, keer ze om en transformeer ze.
   Of laat je lijden door wat andere mensen zeggen, neem hun gedachten over en leef een ongelukkig onauthentiek leven.
   En volg daarbij je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen.
   Of doe wat andere mensen zeggen dat je moet doen en wordt een brave sukkel die op zijn sterfbed realiseert dat hij nooit echt geleefd heeft.

   Maar in mijn eigen pad van bewustzijn is er simpelweg bewustzijn.
   Als de veroordeling wegvalt van goed en kwaad dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

   Maak jezelf gewoon bekend met echte moraliteit.
   Ik gebruik daarbij de definitie van moraliteit waar ik alle bewuste eenheden aan houdt.
   Zijn het wezens die de vrije wil en vrijheid van anderen respecteren of niet?
   En in die zin zijn er een heleboel mensen die dat nog niet doen en daar maak ik me eerlijk gezegd meer zorgen over omdat die handelingen op dit moment de wereld vorm geven in allerlei onwenselijke zaken.

   En voor de duidelijkheid, ik heb mijn hele leven niet zo veel gehad met de abrahamische religies. Ze zijn bezaaid met allemaal negatieve geloven om controle te houden over mensen. Het is voornamelijk een vorm van morele slavernij waarin als mensen pech hebben vanaf hun geboorte in worden gehersenspoeld. Ben je gehoorzaam aan wat de bijbel zou beweren dan ga je naar de hemel, ben je ongehoorzaam dan ga je naar de hel en krijg je satan op je dak.

   Sorry hoor maar als mensen voor zichzelf niet door dat soort opzichtige controle onzin heen kunnen kijken dan zijn ze wat mij betreft niet echt een interessante gesprekspartner. Sterker nog je bent gewoon een robot die draait op de software van externe partijen.

   Ik vind zelf de oosterse religies zoals Zen, Boedhisme, de Tao, veel interessanter en in die zin ook behulpzamer voor mensen om hun eigen denkvermogen en onderscheidingsvermogen te ontwikkelen.

   1. Douwe Bericht auteur

    Ja welk stukje van je hoeft nooit iets te geloven is onduidelijk?

    Ik raad iedere bewustzijneenheid aan zijn of haar eigen gedachten, geloven en geloofssystemen eens volledig door te spitten. Alles wat ook maar een beetje schuurt te onderzoeken, om te keren en te transformeren. En zo kunnen mensen alle definities die niet meer bij hun huidige staat van zijn passen loslaten.

    Ik raad om dat te doen, The Work van Byron Katie aan omdat dat de meest simpele en systematische methode is die ik ken waarmee je dat kunt doen.

    http://achterdesamenleving.nl/7-redenen-om-je-angst-en-gebrek-gebaseerde-gedachten-en-geloven-te-demonteren/#.VqSq6irhCUk

    Helder boek met een misschien iets zweverige lijkende boodschap (hangt natuurlijk van jou als lezer af hoe je dat ervaart). Als je even moeite doet toch alle gesprekken door te lezen blijkt het minder zweverig en juist zeer praktisch toepasbaar. De gesprekken lijken eerst langdradige uitwerking van het principe maar helpen wel om de kern te pakken te krijgen. Om gedachtengangen te begrijpen. Het vergt wel een oprechte kijk in jezelf met als doel te leren. Zeer de moeite waard!

    Op het moment dat je zelf wat vertrouwen in je eigen kritische denkvermogen en onderscheidngsvermogen krijgt dan hoef je niet telkens te vragen wat een ander van iets denkt. En raak je niet langer overstuur als een ander denkt dat je een idioot bent omdat je zelf tot een bepaalde conclusie over iets bent gekomen die wellicht volkomen haaks staat op de algemene hersenspoeling van je sociale omgeving.

 4. Hans

  Hoe ziet en beleef jij het Werner, dat geeft misschien wat duidelijkheid over jouw motivatie van je vraagstellingen waardoor er een constructieve interactie komt ipv dit hoor en wederhoor vraagspel zonder zelf je interesse en overtuiging weer te geven.

  1. Werner

   Zoals Douwe terecht stelt, wie zegt dat er geen constructieve interactie is? Persooonlijk vind ik het nogal beschamend dat we aliëns en andere zielen nodig hebben om onze problemen te komen oplossen. We kunnen dit verhaal natuurlijk draaien en keren zoals we willen, straks zullen wetenschappers (ea) de aliëns blijken en politici de wereldvreemden? Kortom, in een oneindige reeks kunnen we contexten blijven verwarren, als een wonder dat we zelf niet kunnen bedacht hebben maar ook het levensdrama voeding geeft. Aan verklaringen ontbreekt het niet.

 5. Hans

  Ik stel dat.

  //Kortom, in een oneindige reeks kunnen we contexten blijven verwarren, als een wonder dat we zelf niet kunnen bedacht hebben maar ook het levensdrama voeding geeft. Aan verklaringen ontbreekt het niet.//

  Dat geeft me duidelijkheid over jouw motivatie.

  1. Werner

   Nuttige info wordt weggesneden uit het bestand alsof we in de Middeleeuwen leven, op verschillende niveaus treffen we verschillende aspiraties. Door Dolores benoemd als verschillende ‘golven’ die de levenszee turbulent maken.

   Een universeel holistisch systeem, holonen/golven van integrerende energieën, verenigt gevoel met kennis, meervoudige niveaus verweven tot één bewust systeem. Universele orde, maar op een levendige, bewuste manier en niet gebaseerd op regels van buitenaf (blauw) of verbondenheid met de groep (groen). Een ‘grote éénwording’ behoort tot de mogelijkheden, in theorie en praktijk. Impliceert soms het ontstaan van een nieuwe spiritualiteit als een web van het totale bestaan. Het turkoois denken maakt gebruik van de gehele spiraal, het ziet verscheidene niveaus van interactie, bespeurt de harmonie, mystieke krachten en alles doordringende stroomtoestanden die zich in elke organisatie manifesteren.

   https://panarchisme.wordpress.com/wereldbeelden/

   1. Wat is waar

    Ik onderschrijf jouw stelling niet.

    Met het verstand kan ik niets zeker weten.
    Met het hart/gevoel in principe alles.
    Echter het verstand overschreeuwt het hart/gevoel veelal.
    Door conditionering en identificatie kan ik eigenlijk niet meer onbevooroordeeld luisteren naar wat mijn hart/gevoel mij zegt, als ik het al hoor/voel.

    1. Hans

     Volgens mij komt die laatste zin rechtstreeks uit je hart, waar komt dat weten anders vandaan..
     Het laat je weten wie je (niet) denkt te zijn en je luistert er naar.
     Of je hart, of je mind, je mind zal zichzelf nooit verloochenen, waar komt dat zelf bewust zijn dan vandaan?

    2. Douwe Bericht auteur

     Dat is prima, maar het is mij duidelijk geworden dat ik aan geen enkele gedachte ooit geloof hoef te hechten. Zodra je geloof hecht aan een specifieke gedachte gaat je verstand daar argumenten bij zoeken die je laten zien dat hetgene waar je geloof aan hecht waar is. Dat is simpelweg hoe het systeem werkt.

     Je kunt prima kennis tot je nemen zonder daar een conclusie aan te verbinden. Zonder ooit geloof te hechten aan een specifeke gedachte.
     En als je dat doet zal je mind dus nooit meer je hart vertroebelen.

     Ik heb niet eens bewijs kunnen vinden voor mijn eigen bestaan, laat staan voor wat anders.

     Maar in mijn ervaring moeten mensen dit voor zichzelf uitproberen en ervaren. En in mijn ervaring kan dat alleen door alle gedachten waar je geloof aan hecht op papier te zetten, te onderzoeken, om te keren en zo te transformeren. Dus ik zou zeggen ga het eens uitproberen, ga gewoon simpel en systematisch al je geloven onderzoeken voor jezelf en kijk of er ook maar eentje blijft staan.

     In mijn ervaring staat het hart vooral voor verbinding, openheid, bewustzijn maar heeft mijn hart weinig met enig weten te maken. Het heeft veel meer met zijn te maken. Met potentie.

     Elk geloof, elk weten vermindert die potentie omdat elke gedachte waar geloof aan wordt gehecht automatisch een stuk potentie dat iets anders kan zijn uitsluit.

     Wel kun je de kennis die je hebt vanuit je verstand gebruiken om je leven handiger te lijden dus het is niet het vestand tegen het hart het is het hart gecombineerd met het verstand dat zich altijd realiseert dat alles wat het denkt te weten altijd anders kan zijn. Een flexibele geest is daarbij de beste dienaar van het hart.

 6. Douwe Bericht auteur

  How To Connect To Your Star Family – Conscious Matrix Communication
  In this video, Brad Johnson: conscious matrix communicator; speaks on techniques on how you are able to connect to extensions of your consciousness representing other entities that can be extraterrestrial, extradimensional, angelic, archangelic, oversoul, monadic, and much more!
  https://www.youtube.com/watch?v=JY9MdpBFsyA

 7. bernadette

  Buddy Budh,

  Vind het zelf zo mooi van je , dat jij ook net als Douwe
  je innerlijke instelling hebt om mensen datgene aan te bieden
  om zichzelf ook te kunnen ontplooien op een wijze waar zij zich mee verbonden kunnen voelen .
  Je doet er in ieder geval ook veel moeite voor.
  En ja.. die mysterieuze Russische zwarte steen die intrigeerde mij zo’n 2 jaren geleden ook al.
  En als…… we met ons allen met orgonite de chemtrails in de atmosfeer kunnen laten verdampen,
  dat zou geweldig zijn hé.

  Zat net even Ken O’Keefe gade te slaan die legt het e.e.a ook helder uit.
  Dat is toch ook niet , Niets

  https://www.youtube.com/watch?v=8lxtwCkks0s

 8. bernadette

  Tja ..de mysterie van al het machtige steen gebergte in zeeën en aarde.
  Ik vroeg eens als 16 jarige … aan m’n vader toen hij nog leefde ;
  Pap…denk jij dat jij in je vorige leven ook mens was , of een dier ….?
  Hij antwoordde toen heel rustig en serieus … ik denk dat ik een stuk steen ben geweest.
  Ja…daar moest ik toen wel om lachen …zo’n antwoord had ik echt niet verwacht !

  We hebben het nu even over steen.
  Wat zijn mensen toch zoekers..
  Valt er soms ook nog geld mee te verdienen ? Het liefst heel veel.

  https://www.youtube.com/watch?v=EhtPUaqcGN8

  Zelf heb ik een mooi zuiver stuk Amethyst gekocht die past net in m’n handpalm .

  Hoeveel kettinkjes, armbandjes , oorbelletjes e.d kunnen we hier van maken $$.
  Moeder aarde = te koop ?

  https://www.youtube.com/watch?v=obC9H-L1Y9U

  Ook heb ik wat met Jade … heb daar ook het enige van

  https://www.youtube.com/watch?v=XqV3Y9sye4E

  https://www.youtube.com/watch?v=fSpbiTFirkQ

  Aquamarijn ook een prachtige steen

  https://www.youtube.com/watch?v=SWDtnH0vOsE

  Waarschijnlijk heb je deze site ook ?

  http://www.strangerdimensions.com/2012/02/20/the-cintamani-stone/

 9. bernadette

  Ja, Budh het leven is fascinerend .
  4 Levensvormen misschien zelfs nog meerdere ?

  Zoals de Sterren in het Universum , Zee-Sterren onder water.
  Ook een levensenergie die zich misschien niet bewust is van leven ( mentaal dan)
  Zeesterren leven ook weer op steen – rotsen in het water vaak.
  Dus ja.. eerst weer uit steen geëvolueerd vandaar weer uit Zeesterren , en wormen , zeepieren , aardwormen zonder geheugen.
  Het is allemaal magisch toch 🙂

  Groot beeld opzetten is aanbevolen

  https://www.youtube.com/watch?v=xlNzH_CP8Wg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *