Ik word afgeperst…

Tekst via Facebook van Norbert Pols.

Ik word afgeperst. Ja, ik dacht ik flikker het gewoon naar buiten maar, ik word bedreigd en, als ik niet reageer zoals mijn afperser wil, dan zal ik zijn geweld moeten ondergaan. Ik heb tegen mijn afperser geen enkele rechtspositie, ik kan de politie niet vragen mij in bescherming te nemen en zelfs mijn medeburgers halen hun schouders op. Mijn medeburgers noemen het “plicht” en, als je aan je verplichtingen niet voldoet dan wordt er geweld gepleegd. Dat is in dit land de normaalste zaak van de wereld want, wij zijn een vrij land.

We zeggen niet dat diefstal, ontvoering, slavernij, liegen, bespioneren, afpersing, agressie en moord oké is. We zeggen dat als “de overheid” het doet het oké is.

“Als het je niet bevalt dan verhuis je maar naar Noord Korea, kijken of je de ‘vrijheid’ daar beter bevalt.” Dat is zo ongeveer de strekking van het meest gebruikte omschrijving waarmee men het begrip vrijheid probeert te definiëren. Het kan altijd slechter dus ben je hier in een vrij land.

En vergis je niet, we kennen vrijheden in dit land. Je mag bijna vrij je gedachten ventileren. Ik mag zeggen dat ik Rutte een lul vind en niemand die me daarvoor gaat bestraffen. Dat ligt helaas iets genuanceerder met de opmerkingen die je over de koning kunt maken. Een bordje “FUCK DE KONING” vond majesteit niet zo leuk, dus moest de strafbaarheid door een rechter getoetst worden, maar zelfs de “Fuck de koning” roeper leeft nog steeds.

Je bent vrij… om te doen wat je wij zeggen dat je moet doen.

Dat lijkt zo ongeveer de ‘vrijheid’ zoals vrijheid hier gedefinieerd wordt. Alles mag binnen het redelijke. Je moet echter ook van alles en, dat alles specificeert zich hoofdzakelijk tot betalen. Je bent verplicht te betalen en daartoe wordt je zelfs gedwongen. Je bent niet vrij je aan de betaling te onttrekken omdat je je centen liever anders uitgeeft. Een schrijnend voorbeeld daarvan is de ziektekosten verzekering. Ik ben verplicht een verzekering af te sluiten, doe ik dat niet dan komen ze het halen. Ik heb geen keus, ik ben verplicht mee te doen met iets waar ik niet achter sta. Ik wil mijn geld niet verkwanselen aan een totaal ziek systeem dat mensen steeds langer kan ziek houden. Ik wil ziekte oplossen en, als de verzekering dat niet kan, dan wil ik niet meer meedoen. Ik heb die flauwekul niet nodig maar, de staat zegt van wel. Als de staat zegt dat iets nodig is, dan moet ik betalen. Ik heb geen keus, ik kan meedoen of vervolgd worden, ik ben niet vrij te weigeren voor geboden diensten.

De staat opereert niet anders als de maffia. De staat zegt mij te gaan beschermen en ontneemt mij het recht mijzelf en mijn zooi tegen anderen te beschermen. De staat beschermt mij zelfs in Syrië. Daar stuurt de staat dan vliegtuigen heen en die gooien vervolgens bommen op de verkeerde partij. Die Syriërs komen dan plotseling allemaal hierheen en dan is er geen andere optie om ze allemaal op te nemen terwijl ik daarvoor de financiële mogelijkheden moet creëren. Niemand die mij vraagt naar mijn mening want, ik moet gewoon betalen en dan komt alles goed volgens de staat.

Zolang ik blijf betalen heb ik geen last. Zolang ik blijf betalen kan ik overal gaan en staan. Betaal ik niet, omdat ik het een slecht idee vind dat de staat mijn centen op deze manier besteedt, dan wordt ik uit de roulatie genomen. Ik heb geen macht over mijn eigen gedrag omdat de staat machtiger is dan ik. Ik moet alles wat die staat doet klakkeloos accepteren, ik mag zelfs protesteren met een groepje gelijkdenkenden als de burgermeester dit toestaat. Zegt de burgermeester “NEE”, dan heb ik plotseling niet de vrijheid mij te uiten. Doe ik het toch, dan komt de ME en wordt ik met mijn vrienden door gehelmde met wapenstokken, schilden en traangasgranaten uitgedoste ordervolgers mishandeld. Plotseling verschillen we dan al een stuk minder van Noord Korea.

Een vrij land kent geen grote overheid. Een grote overheid maakt constant regels en die regels volgen uit een beleid dat door de regering wordt uitgelegd. Ik heb de vrijheid om de kleur van die regering te mogen bepalen. Partijen hebben allemaal hun eigen kleurtje, zodat jij in oogopslag kunt zien dat Rood van jou is en blauw niet. Die kleuren praten voor de verkiezingen heel druk over hoe ze voor jouw belangen gaan vechten en in de praktijk blijft daar alleen wat toneel van over. Het beleid is er altijd weer op gestoeld dat je weer meer kunt betalen en iedereen steunt dat. “Anders wordt het alleen maar erger”, klinkt het argument tegen degene die erkent dat er niemand aan zijn kant staat.

Ja men gelooft in dit systeem. We noemen het democratie en bij het geluid van dat woord begint iedereen te glimlachen. Vervolgens gooien we daar nog graag woorden als gelijkheid tegenaan en, de realisatie dat de staat boven ons staat wordt teniet gedaan met de woorden ‘dat het anders een zootje zou worden’. Het woord democratie staat voor gelijkheid en het recht tot zelfbeschikking in deze maatschappij, terwijl we allemaal onder het juk van de staat leven.

Elk instituut dat via intimidatie je gehoorzaamheid probeert te verkrijgen heeft geen echte autoriteit, anders zou er immers geen behoefte zijn aan manipulatie, dwang en geweld.

Vrijheid betekent dat je keuze hebt en dat de consequenties van die keuze altijd een natuurlijke oorzaak kennen. Je bent dus niet vrij als je je gedrag aanpast omdat er anders een deurwaarder op je stoep verschijnt. Je bent ook niet vrij omdat je een politieke partij kunt kiezen. Er is geen enkele partij die zegt dat de gehele zorgverzekering optioneel zou moeten zijn. Er is geen partij die zegt dat je als dorp je eigen zorgcollectief mag starten en, er is geen zorgverzekering die alternatieve geneeswijzen niet tegenwerkt.

Je wordt als een bange cavia door een tunneltje geduwd en beloond als je weinig weerstand hebt geboden. Je wordt gedwongen mee te doen in iets dat je niet wilt en toch beroep jij je op het feit vrij te zijn te mogen kiezen. Je mag stemmen maar, geen van de partijen heeft vrijheid als eerste punt in haar agenda staan. De politieke partijen kibbelen alleen over hoe jij aan je verplichtingen gaat voldoen, nooit aan welke niet.

Als je (de dreiging van) geweld nodig hebt om je ideeën door te voeren, dan zijn het waardeloze ideeën.

Het geniale van dit repressieve systeem is dat mijn medeburgers hier niet over nadenken terwijl niemand tegen vrijheid is. Zij zijn volgepompt met de doctrine dat je je democratisch recht moet laten zegevieren en doe je dat niet, dan is er geen discussie mogelijk. Jij bent dan degene die de democratie ondermijnt en aangezien democratie voor hen ook gelijkheid is, duurt het nooit lang voordat je als fascist wordt afgeschilderd. Die mensen zijn compleet in de war en, juist die mensen worden door de media als ‘normaal’ beschouwd. Ze zijn volledig geprogrammeerd, niet in staat tot het voeren van een inhoudelijke discussie en beginnen te sissen van woede als ze hun gelijk niet kunnen krijgen. Dat zijn de mensen die jouw vrijheid beperken door een daad te verrichten die iedere vorm van progressie al jaren lang in de weg staat.

Mensen zijn slecht en daarom hebben een overheid nodig die bestaat uit mensen…

Die mensen hebben ook geen eigen visie, waardoor ze niet kunnen afwijken van de hen ingegeven benadering van problematiek. Ze denken niet na maar gaan wel braaf stemmen. Hadden ze kunnen luisteren naar andere meningen en argumenten, dan zouden ze zich nog kunnen bedenken maar, tegenwoordig ben je verplicht andermans mening te respecteren. Dat is een nieuwe vorm van respect waarmee we mekaar proberen te benaderen die juist zorgt dat we steeds verder van elkaar verwijderd raken. “Da’s jouw mening”, is tegenwoordig genoeg om iedere discussie in de kiem te smoren. We hoeven niets meer te weten, we hoeven nergens over na te denken, als we maar een voorgekookte mening hebben.

Iedere politieke partij is de vijand van jouw vrijheid. De politiek gaat over non-issues. Zo blijkt het milieuprobleem te zijn op te lossen door meer belasting te betalen. Denk je daar anders over dan ontken je de klimaatverandering en moet het daarover gaan. Niemand is tegen de zorgverzekering en de plicht mee te doen, men kibbelt slechts over de hoogte van het eigen risico. Het vluchtelingen debat gaat niet over de oorzaak van die vluchtende mensen maar, hoeveel we er wel of niet opnemen. Al dit soort non-issues draait om geld dat uit jouw zak wordt geklopt. Het moet allemaal betaalbaar blijven luidt het altijd, terwijl mensen eenvoudig creperen en dat allemaal terwijl je ongeveer 80% van je centen, gedeeltelijk onder dwang, aan de staat afstaat zodat die dit kan regelen. Die richting hebben we ons ingestemd en zolang we blijven instemmen gaat dat niet veranderen.

Vrijheid proberen uit te leggen aan iemand die geindoctrineerd is in het geloof van Statisme is ongeveer hetzelfde als een een vis proberen te vertellen hoe de lucht eruit ziet.

Copyrights Norbert Pols mag nog een keer…

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Belasting is erger dan diefstal – Goed bedoelende mensen financieren het meeste kwaad op deze wereld
-) Het meest gevaarlijke geloof (Statisme) veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) VRIJHEID – Een praktsiche gids naar een vreedzame en vrijwillige samenleving
-) Verantwoordelijkheid is Vrijheid
-) Het geloof in een rechtmatige heersende klasse kan alleen maar geweld toevoegen aan een maatschappij

32 gedachten over “Ik word afgeperst…

  1. Douwe Bericht auteur

   Wat je zegt klopt niet. Zie de wikipedia over dit onderwerp.

   Ik weet niet of je dit artikel hebt gelezen over belastingen maar wellicht een interessant perspectief om eens tot je te nemen.

   -) Belasting is erger dan diefstal – Goed bedoelende mensen financieren het meeste kwaad op deze wereld

   Alle oorlog in de wereld wordt gefinancierd met belastinggeld. Alle wapens worden er mee gefinancierd, alle soldaten worden ermee betaald en al het geld hiervoor wordt door gewone vaak goedbedoelende mensen opgehoest die hiertoe verplicht worden door de lokale heersende klasse die zelf vaak de winsten opstrijken van de oorlogen.

   -) Wie hebben er baat bij oorlog?

   Ik begrijp dat mensen dit artikel wellicht moeilijk kunnen verteren aangezien de meeste mensen zijn geboren in de religie van Statisme. Hun hele leven zijn ze hierin bevestigd en geïndoctrineerd. Als er dan opeens iemand is die dit geloof van mensen waarvan ze vaak niet eens wisten dat ze er een gelovige van waren dan treedt vaak het verschijnsel van cognitieve dissonantie op.

   Het geloof in Statisme is letterlijk levensgevaarlijk en heeft in de vorige eeuw meer dan 262 miljoen doden veroorzaakt. Lees het artikel, bekijk het 10 minuten durende YouTube filmpje en lees eventueel het naar het Nederlands gratis beschikbaar gesteld boek erover.

 1. Semaj

  De eenige vrijheid is waarheid
  welke waarheid?
  jouw waarheid
  de waarheid van jouw en voor jouw.
  waar vind ik die waarheid?
  in jouw.
  hebben dan alle 7 mlj inwoners op deze aarde een eigen waarheid?
  Ja
  Hoezo?
  vraag het aan jezelf, want als ik het je vertel is het niet meer jouw waarheid maar die van mij.
  is de IQ een weg naar de waarheid?
  volgens mijn waarheid niet
  maar wat zegt jouw waarheid?
  is de waarheid EEN?
  zoek het zelf maar lekker uit
  begin de verstoorder van de waarheid een grote schop onder zijn kont te geven
  wie dat is?
  misschien de IQ met aan de leiding EGO ik noem het ENERGY GO ZERO/Blank
  IK BEN
  wat bedoel je daarmee?
  die zit in je SQ
  zit de waarheid daarin
  begin te zoeken,vragen dan zal je het weten
  SQ kent de weg naar waarheid
  en let op dat SQ voor spiritueel quotient staat.
  want men is al bezig het te veranderen naar SOCIAAL QUOTIENT
  Oh dus zo word ik afgeperst.
  http://www.psychreg.org/spiritual-quotient/

  1. Douwe Bericht auteur

   De media is een sterk supporter van het geloof van Statisme in ieder geval. Sterker nog mainstream media zoals de NOS wordt betaald met onder dwang en dreiging van geweld afgenomen belastinggeld. Deze media verdedigen over het algemeen deze psychopaten in hun berichtgeving omdat ze er zelf van afhankelijk zijn voor hun eigen overleving. Daarom verspreiden mainstream media ook al meer dan 50 jaar aantoonbaar nepnieuws op een schaal die oorlogen tot gevolg heeft gehad op volledig valse gronden.

  1. Douwe Bericht auteur

   Misschien kun jij de belastingdienst overtuigen dat je eigenlijk niet bestaat en dus geen belasting hoeft te betalen. Helaas vrees ik dat ze je poppetje vrolijk opsluiten in een ijzeren kooi als je ze niet betaald. En mocht je je verzetten tegen hun kidnapping dan kon je poppetje maar zo eens flink mishandelt en/of zelfs vermoord worden.

   Logischerwijs leidt het hebben van een heersende klasse altijd tot dwang en geweld vanuit die klasse op de gewone burger omdat ze anders hun positie niet kunnen handhaven. De twee filmpjes in dit artikel laten prachtig zien wat voor rare geloven beide partijen, zowel de overheersers als de overheersten dienen te geloven om dit voort te laten bestaan.

   1. Anoniem

    De werkelijkheid, het leven, de maatschappij is een weerspiegeling van het menselijk collectief.
    Dat bestaat uit de staat van zijn, de persoonlijkheid van alle afzonderlijke personen bij elkaar.
    De mens verlangt, hoopt op een vreedzame vrije wereld waarin de mens eindelijk in vrede en vrijheid kan bestaan.
    De mens hoopt en verlangt zolang hij in conflict, strijd is met de huidige werkelijkheid en dus zichzelf op een abstracte droom van verlossing en vrijheid van morgen.
    Dit ipv een concrete ontdekkingstocht in zijn psyche nu.

    “Ga eerst maar eens na wie die ‘ik’ is die afgeperst wordt.”

    1. bernadette

     ,, Ga eerst maar eens na wie die ,, ik ,, is die afgeperst wordt.”

     @ Het vijfde element @ Anoniem @ Hans

     Deze afgelopen week ,
     kreeg ik een Aanslag Biljet , Gemeentelijkeheffingen 2018 binnen
     Reinigingsheffingen / Afvalstoffen heffing 199,80 Euro
     Riool heffing 212,28 Euro
     Tesamen betalen 412,08 Euro

     1 dag later lag er een voorlopige Aanslag 2018 in de Brievenbus,
     Belastingdienst heeft een Zorgverzekeringswet verzonnen.
     Waar men niets voor terug krijgt .
     Die ook ik jaarlijks betaald heb.
     Dit keer te betalen 246,00 Euro

     Ook ligt er voor deze maand Februari een Acceptgiro van 110,44 Euro
     van Zorgverzekeringspremie te wachten om te moeten betalen
     Alles tesamen opgeteld , te Betalen 768,42

     Vinden ,, jullie,, dat ik dit moet betalen ?
     Of moet ik eerst maar eens na gaan wie ,, ik ,, ben die afgeperst wordt.

     Dan praat ik nog niet of er dan nog gegeten moet worden enz..

     Dus ook nog een vraag aan jullie ,
     of jullie ook afgeperst worden om te moeten betalen.
     Of scheuren jullie de rekeningen kapot ?
     Komt U maar met advies

 2. bernadette

  Wellicht horen deze realiteit gewaarwordingen ook nog eens in deze topic thuis.

  OPEN BRIEF VAN HET NEDERLANDSE VOLK
  Aan de regering van Nederland
  Het spijt ons u te moeten laten weten dat, het voor ons onmogelijk is in te schatten
  of wij onze belasting tot 21-12-2017 nog wel kunnen en willen betalen.
  Onze financiële positie is zeer onoverzichtelijk geworden, dankzij de toepassing van uw Arbeidswet, Auteurswet, Horecawet, Beurswet, Loterijwet, Motorrijtuigenwet, Warenwet, Woningwet, Drankwet, Gezondheidswet, Winkelsluitingswet, Invalidenwet, Vestigingswet, Flexwet, Ziektewet enz. enz.,
  die U op ons heeft losgelaten.
  Door al uw wetten zijn wij zo teneergeslagen, aangeslagen, uitgeput, uitgebuit, uitgewoond, uitgetrokken en uitgeperst, dat wij niet meer weten waar wij aan toe zijn,
  hoe wij hier nog kunnen zijn en of wij hier nog wel willen zijn.
  Men heeft ons genoodzaakt te betalen voor Milieubelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Precariobelasting, Loonbelasting, Onroerendgoedbelasting, Overdrachtsbelasting, Staatsbelasting, Straatbelasting, Rioolbelasting, Grondbelasting,
  Wegenbelasting, Verzekeringsbelasting, Beursbelasting, Weeldebelasting, Gemeentebelasting, Dividendbelasting, Successiebelasting, Hondenbelasting, Vermakelijkheidsbelasting en Waterschapsbelasting , verzonnen assurantie kosten.
  En verder voor tabaksaccijns, benzineaccijns, gedistilleerdaccijns, zegelrecht, registratierecht, invoerrecht, uitvoerrecht, statistiekrecht, reinigingsrecht en wat er nog meer aan rechten zijn.
  Voorts krijgen wij de plicht om bij te dragen aan WAO, AOW, WW, WWW, UWV, VVV, BTW
  en tal van andere W-s als ook aan Zorgverzekering, Autoverzekering,
  Aansprakelijkheidsverzekering, Ziektegeldverzekering, Arbeidsongeschiktheidverzekering, Brandverzekering, Kostbaarhedenverzekering en andere zekerheden die inmiddels allang
  niet meer zo zeker zijn met dit kabinet.
  Wij betalen liggeld, stageld, loopgeld, wachtgeld, parkeergeld, tolgeld, sluisgeld, schoolgeld, inschrijfgeld, uitschrijfgeld, lesgeld, kijk- en luistergeld en hoe dan ook: heel veel geld !!!
  Wij worden verzocht en of verplicht om bij te dragen aan Dierenbescherming, Vrijheidsbond, Kankerbestrijding, Astmafonds, Leprafonds, Nierfonds, Kinderbescherming, Rampenfonds, Begrafenisfonds, Geheelonthoudersfonds, maar ook het Rode Kruis, Gele Kruis,
  Oranje Kruis, Groene Kruis, het Witgele Kruis en een regenboog aan andere kruizen.
  De regering en anderen die in hun naam regeren hebben ons zó geregeerd,
  dat wij niet meer weten wie we zijn, of we er zijn en of we er nog wel willen zijn.
  Wij zijn verplicht, verdacht, verhoord, ondervraagd, berispt, beboet, bekeurd, bestraft, bekeken, onderzocht, nagegaan, gecontroleerd, geëvalueerd, gezuiverd, ingesloten, opgesloten, uitgesloten, verwisseld, ontbonden, gecommandeerd, gesommeerd, ingeschreven, uitgeschreven, doorgelicht, voorgelicht, uitgelicht en,… door U opgelicht !!!
  Wij hebben tot nu toe ons leven doorgebracht met het invullen, inschrijven,
  opschrijven, overschrijven, halen, betalen, opsturen en bekrachtigen en tekenen van formulieren.
  Wij hebben al honderden keren verklaard dat wij zijn geboren, waar en wanneer…. waarom?
  Wij worden achtervolgd door actiecomités, bonden, fondsen, verenigingen, clubs, instellingen, instituten, organisaties en stichtingen, zowel schriftelijk als telefonisch (liefst onder het eten) en zelfs thuis aan de deur. Ons enige geluk is dat wij geen geld overhebben om te kunnen steken in
  ING, ABN-AMRO -RABO en alle andere Rothchild banken, Palm Invest, Easy Life, Dubai Resorts,
  IceSave, Fortis of andere oplichters.
  Wij zijn zover dat wij onze huizen willen verkopen en ons leven willen beëindigen,
  maar daarvoor moet wij eerst een energiekeurmerk aanvragen en betalen én
  ook nog voldoen aan de Euthanasiewet, waarvoor wij dan weer formulieren
  moet gaan aanvragen, invullen en opsturen.
  Wij hadden eigenlijk graag een nieuwe auto willen kopen,
  maar dan moeten wij 42,3 procent belasting betalen over de netto-cataloguswaarde.
  Waarom is dat? Moeten wij bestraft worden ?
  Of is dat een boete omdat wij te hard gewerkt hebben ?
  Daarbij worden we al beboet als we eens ziek zijn, door de eigen hoge bijdrage !
  Een auto van de zaak wordt ook al bestraft met bijtelling.
  En binnenkort hebben we ook nog rekeningrijden vanwege het milieu.
  Wij betalen ook al slurptaks en vliegtaks.
  Nu moeten wij over de grens gaan rijden, is dat wel goed voor het milieu?

  We hebben ook nog verpakkingstaks, want ook verpakkingen zijn slecht voor het milieu.
  Volgens ons blijven producten juist langer vers door de verpakking en gooien we ze niet zo snel weg, want dat is pas slecht voor het milieu.
  En waarom ook niet, Nederland heeft brave burgers, bijna niemand maakt bezwaar.
  We hebben in Nederland voor alles een stichting, praatgroep, actiegroep,
  commissies van wijze mannen en vrouwen die zich bezighouden met rapporten,
  die uiteindelijk door niemand worden gelezen, en dit alles aangevoerd door oppersukkel
  Rutte en zijn vrienden die al jarenlang bezig zijn met kilometerzones, flitspalen, spitsstroken die dichtblijven, dimlicht overdag, rookverbod in de horeca, praatgroepen voor herïntegratieproblemen, tolerantie van minderheidsgroepen, inburgeringscursussen, tekorten in de zorg
  en het gedaalde libido van de dwergcavia.
  Dat we jaren bezig waren met een HSL-lijn dwars door ons landschap,
  waarbij u minstens 20 miljard boven het budget bent gegaan,
  een nieuwe Botlek brug heeft gebouwd die al 100 keer in storing heeft gestaan,
  is dat wel goed voor het milieu???
  Weet u wat slecht is voor het milieu?
  De toegenomen criminaliteit en de excessen in de samenleving,
  ontvluchte tbs’ers en hangjongeren, die hele wijken en winkelcentra onbegaanbaar maken
  voor brave Nederlandse burgers die wél om hun leven geven.
  Premier Rutte sponsort wel banken en verzekeraars,
  die jarenlang casino speelden met het door ons aan hen toevertrouwde geld.
  En nu, na al hun blunders, moeten wij er nogmaals voor opdraaien
  om de boel draaiende te houden en de staatschulden in te lopen.
  Maar als wij burgers omvallen, dan kunnen we nergens aankloppen !!!
  Nee, wij willen niet nog meer belasting gaan betalen
  en wij zijn het niet eens met de nieuwe miljoenennota !!!

  Hierbij verklaren wij – afwachtende op het nieuwe eerlijke financieel-economische systeem –
  niets te ondernemen tot de gehele politiek, ….
  de monarchie en de duistere aansturing is verwijderd en verdwenen.

  Hoogachtend,
  Het Nederlandse volk (Martin van Vuuren)

  1. Liz

   En zo is het maar net. Een illusie waar we in leven alles wat je mee maakt of aanraakt of denkt te zien is niet echt, het wordt je voorgeschoteld vanuit je hersenen die misschien wel gestuurd worden, door? ja dat weet ik verder niet. Maar in dit stuk wat goed verwoord is sluit ik mij geheel aan, want zo denk ik ook over het leven waar we nu in leven. De koepel die over ons
   wordt heen getrokken

 3. bernadette

  Ik ben / word afgeperst .. Ik ben / word gekrengd … Ik ben / word belogen .

  Pateo TV over Koninklijke Krenking

  Op donderdag 14 juli 2016 werd een uitspraak van Zwolse rechter landelijk nieuws, want het ging hier over een veroordeling vanwege het vermeende beledigen van het zelfbenoemde hoofd van de staat der Nederlanden. De naam van de 44-jarige man die daarbij werd veroordeeld tot een celstraf van dertig dagen is Neset Temirci. De avond voor deze veroordeling was hij te gast bij een extralange, rechtstreekse uitzending van Pateo Radio. Op maandagavond 29 augustus 2016 ging hij vanaf 22:00 uur opnieuw in gesprek met gastheer Dr. Johan Oldenkamp, maar ditmaal tijdens een live uitzending van Pateo TV, uitgezonden via Conscious Consumer Network.tv.

  https://www.youtube.com/watch?v=7r0_D0aVnuY

  Bastiaan Soral – Neset Temirci
  Vertellen over de Nederlandse broeikast
  Filmpje .. op hun Facebook van 12 Januari 2018

  https://www.facebook.com/bastiaanlaros/videos/2174913352735836/?hc_ref=ARTY3yfqUidai9QvKjqxMOg_EsxSc3xdZi3K55hxNB10Hx6zXaiePf8ont1NFsD54s0

  https://www.youtube.com/watch?v=1tnwIQ169xw

  Verder het ( Toneel gebeuren ) offer tafereel aan de (Naald – Obelisk)
  Op Koninginnedag 2009 reed in Apeldoorn een kleine zwarte auto (een Suzuki Swift) door twee hekken om tegen een monument langs de kant van de weg tot stilstand te komen, waarbij de bus met open dak waarin de zelfbenoemde “koninklijke” familie zat ruim werd gemist. Dit autootje reed echter ook dwars door mensen heen die langs weg stonden om naar de stoet te kijken, resulterend in acht doden en tien gewonden. In deze 35e Nederlandstalige aflevering van Pateo TV laat allround onderzoeker Johan Oldenkamp van de meertalige Pateo.nl-website zien wat er echt gebeurde.

  https://www.youtube.com/watch?v=90pn7uvqxY4

  Ferry Groothedde ; Ik wist al geruime tijd dat het officiële verhaal van geen kanten kon kloppen.
  Het toeteren om te waarschuwen noemde je zelf ook al.
  Maar wat dacht je hiervan:
  Karst kwam met hoge snelheid naar het kruispunt waar de bus juist op kwam. Wat een timing!!!
  Karst kon onmogelijk weten waar de bus op elk ogenblik was.
  Iemand in een helikopter wel. Die moet de auto hebben bestuurd.

  Verder nog deze punten:
  Er vlogen helikopters rond, voor bewaking, zeiden ze.
  Waarom sloeg niemand alarm toen ze de auto zagen zagen naderen?
  Wat voor de mensen in de helikopters geldt, geldt ook voor de verkeersregelaar.
  Toen de buschauffeur de auto het kruispunt op zag rijden,
  had die plankgas moeten geven om de familie veilig te stellen bij die kennelijke aanslag.
  De bewakers bovenop de bus hadden tegen de familie moeten roepen dat ze plat op de vloer moesten gaan liggen vanwege de mogelijkheid dat er geschoten zou kunnen worden ,
  ook dat gebeurde niet

 4. wow

  een waarachtig vrij land laat de kinderen in eigen tempo, op eigen wijze,..gewoon als zichZelf (zoals een prins of prinses), als zijn of haar ëigen” waarheid opgroeien, dus dat wij in een vrij land leven is de grootste illusie die er is. Laat het kind maar eens naar zichZelf luisteren ipv een autoriteit buiten zichzelf (de leraar) eens kijken wat er dan gebeurt. Prettige dag.

  1. Johan Bosman (werktuigkundige)

   Nogmaals: stemmen is wel het domste dat je kunt doen. Want waar hebben we al die politieke flierefluiters en hun bovenbazen bij de banken aan te danken? Waar komen ze vandaan? Welnu: een wettig betaalmiddel zonder rente dat iedereen gelijke kansen biedt kan helemaal geen politici en bankiers als tussenhandelaren gebruiken. Zó zit dat!

   Dit betekent dat je kunt stemmen op wie je wilt maar dat je ALTIJD op een criminele handlanger van Goldman Sachs stemt. Maar ook zonder deze kennis is het volstrekt onbegrijpelijk dat mensen steeds maar weer opnieuw gaan stemmen op zakkenwassers die vlak vóór de verkiezingen beloven om je uit de stront te zullen halen waar ze je eerst zelf in hebben getrapt.

   1. Wie niet heeft gestemd wordt afgeperst, wie heeft gestemd wil afgeperst worden.

   2. De staat werkt toch iets anders dan de maffia. Beiden bieden middels geweld opgedrongen bescherming tegen verplichte betaling. Maar de maffia helpt nog wel eens iemand die geen poot meer heeft om op te staan. De staat zal dat nooit doen.

   Kijk: die Ollongren, Baudet, Rutte, Marijnissen, Wilders, Pechtold, Buma….kortom: dat hele zootje inclusief hun mediale kontkruipers die zijn gemakkelijk weg te krijgen. Maar het diep onnozele volk dat steeds maar op die zakkenwassers blijft stemmen in de volstrekt ijdele hoop op beter…dàt krijg je niet weg.

  2. Johan Bosman (werktuigkundige)

   Een stel goede vrienden van ons hebben hun kinderen van school gehaald omdat ze vinden dat hun kinderen als vrije mensen moeten kunnen opgroeien. Dat was trouwens nog een heel karwij en ook vrij kostbaar om ze duurzaam uit de stalen klauwen van het onderwijs te halen!

   1. Keyboard

    De roze bril wordt al aangemeten in de schoolbanken, om maar niet zelfstandig kritisch na te denken en vooral blindelings autoriteit te volgen.
    Normaal gesproken moet je je kinderen vrijstellen van leerplicht voordat ze voor het eerst naar school gaan. Dan is vrij onderwijs of thuis onderwijs een mogelijkheid.

    @Douwe,
    Graag zou ik eens een (deel van een) artikel schrijven, maar ben redelijk perfectionistisch dus zou ik je mijn bijdrage toe- mailen als ik er tevreden over ben? Had je mailadres al gevonden.
    Zou graag eerst de boeken lezen die me via deze site zijn aangereikt, om evt. verbanden te leggen met al bestaande artikelen/discussies.

    1. Douwe Bericht auteur

     @Keyboard, ik heb je net een mailtje gestuurd naar het emailadres waar je je reacties onder post. 😀

     Ik zie net dat dat mailtje niet aankomt. Wellicht kun je mij de boel toemailen op douwebeerda apenstaartje gmail.com

 5. bernadette

  @ Budh

  Nu dat je het over lijkenkisten hebt.
  Wat gebeurde er op Beatrix 80ste verjaardag viering.

  De Elektriciteit viel uit in de Beatrix Goudmijn in Zuid Africa.
  De mijn werkers riskeren hun leven voor….
  Deze Zielen worden leeg gezogen door …
  De gedolven opbrengst gaat naar…

  BizPulse: Over 950 miners stuck at Beatrix gold mine
  https://www.youtube.com/watch?v=n0DjmRKDPeU

 6. bernadette

  Een waar-achtig Vrij Land laat de Kinderen in eigen Tempo , op Eigen Wijze gewoon als ZichZelf
  als zijn of haar Eigen Waarheid opgroeien.

  Sacha Stone , in een Helder mooi gesprek over o.a
  Kleine Kinderen verdienen ook educatief en Soeverein op te groeien in hun eigen vrijheid,

  Sacha Stone AKASHA NEW EARTH HAVEN – Eco Living Summit

  https://www.youtube.com/watch?v=nyNOUfzYOjM

  Hier heeft Sacha even voor 10 minuten een Baret met ster op, daarna zet hij die af ,
  en begint hij over Bewust Bewustzijn.
  Groot Beeld opzetten geeft het een duidelijker beeld.

  Sacha Stone: Arise Homo Sapiens

  https://www.youtube.com/watch?v=VSWAj_4Wcrc

  Prachtig dit , het verdient dan ook Groot Beeld 🙂

  New Earth Haven – Ubud, Bali – Indonesië

  https://www.youtube.com/watch?v=pxP5UhcIfCs

  https://eco-living-summit.com/

 7. wunjo

  Wij zijn Overvloed.
  Wij zijn verbonden met onze Bron.
  Loosh is nodig voor diegenen die hun verbinding met de Bron ontkennen of vergeten zijn.

 8. Piet

  Stel er is geen Staat, geen politiek en er zijn geen belastingen die je moet betalen. Hoe krijg je het dan voor elkaar dit land bijvoorbeeld van een rioleringsstelsel te voorzien ?

  1. Douwe Bericht auteur

   Als er behoefte is aan die dienst dan zijn mensen bereid om daar vrijwillig voor te betalen. Supermarkten voorzien ons ook van voedsel daar komt ook geen overheidsdwang en geweld aan te pas. Voor de duidelijkheid het enige element waar ik bezwaar tegen maak in de overheid is haar gebruik van dwang en geweld om aan haar geld te komen. Als de overheid diensten geeft waar mensen behoefte aan hebben dan willen ze daar vrijwillig voor betalen. Als de overheid diensten levert waar mensen niet op zitten te wachten dan gaan de mensen daar niet vrijwillig voor betalen.

   Mocht deze kern niet duidelijk genoeg zijn dan zijn deze twee filmpjes in dit artikel ook de moeite om te bekijken.
   -) Het geloof in overheid, een rechtmatige heersende klasse kan alleen maar dwang en geweld toevoegen aan een maatschappij.

   1. Piet

    Er moet dus een overheid zijn die diensten aanbieden waar mensen vrijwillig voor betalen zonder dwang uit te oefenen. Die overheid is gewoon nodig om grootschalige projecten te kunnen uit voeren.

    1. Douwe Bericht auteur

     Het punt is dat een overheid per definitie gebruik maakt van dwang en geweld. We zouden dus eigenlijk op zoek moeten naar een organisatievorm die volledig op vrijwillige interactie tussen mensen berust. Misschien moet je de eerder aangereikte filmpjes even bekijken. Veel mensen snappen namelijk niet dat de huidige overheid haar voortbestaan verzekert door continue dwang en geweld toe te passen.

     1. bernadette

      Budh ,
      Ik kan niet onder jou Gouda Vrijwilligersfeest bericht reageren.
      Dan doe ik het maar boven jou 🙂

      Wat zou er nou gebeuren als het Basis inkomen
      Nationaal wordt ingevoerd en dat tegelijk met omringende Landen.
      Dan kunnen alle mensen uit vrije wil doen wat zij willen met hun Talenten.
      Alle vrijwilligers zijn dan ook voorzien van een gegarandeerd
      maandelijks inkomen.

      https://basisinkomen2018.nl/basisinkomen-hoe-zit-dat-nou-precies/

      https://basisinkomen2018.nl/wp-content/uploads/2018/02/Flyer_the_BIGBIC.pdf

 9. bernadette

  Schotland Calling ,
  Robert Ess , neemt ons in zijn Film opname mee in De Corrupte Court room ,
  waar hij de Rechter uitlegt geen contract te hebben met het Recht Systeem ,

  robert asks the people to make this important information viro all over

  https://www.youtube.com/watch?v=Dc4tfEi7K64

  UK Calling with Mexico ,

  Richi Allen met Jeff Berwick

  Dollar Vigilante “The Coming Financial Crash Will Make 2008 Look Like Child’s Play. Be Prepared!”

  https://www.youtube.com/watch?v=tYHe3j-hzEk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *