Leer zelf contact maken met vorige levens om je multidimensionaliteit te verkennen.

daaa7dfcb2ce61c5ae8c51e1b2db843e-272x300

Centrum voor de studie van reïncarnatie. Welkom terug.

Brian Weiss is een expert in regressie therapie en heeft een online YouTube beschikbaar gemaakt waarin hij mensen begeleid bij een regressie die ze thuis zelf kunnen doen op de bank of een luie stoel.

Via deze manier kunnen mensen in contact proberen te komen met hun vorige levens of beter gezegd hun simultane parallelle incarnaties (SPI’s).

Ik heb dit zelf meermalen gedaan de afgelopen maand en ik vind zijn regressie video erg bruikbaar. Hij heeft een hele fijne en rustige stem en hij heeft al meerdere decennia ervaring in dit veld. Daarbij heb ik er zelf interessante resultaten mee bereikt tot nu toe.  Sommige sessies val ik in slaap maar wordt dan vaak aan het einde van de sessie heerlijk relaxed wakker. En in andere sessies komen heel concrete ervaringen binnen die sterk met mijn hart resoneren.

reincarnation1-297x300

Ach ja, toen ik zo oud was als jou geloofde ik ook niet in reïncarnatie.

Via deze YouTube van Brian Weiss kunnen mensen als ze dat willen zelf in de praktijk gratis ervaring opdoen met regressie therapie en kijken wat er gebeurt. Zoals Mira Kelley ook eerder al benadrukte, dit is volledig veilig en je bent er zelf continue bij en kunt je ogen opendoen en terugkeren in het nu bewustzijn wanneer je maar wilt.

Author of the best-selling: Many Lives, Many Masters: The True Story of a Prominent Psychiatrist, His Young Patient, and the Past-Life Therapy That Changed Both Their Lives (1988)Brian Weiss, MD has a lifetime of work that reveals the very real physical, emotional, and spiritual transformation that is possible when we embrace reincarnation.

In onderstaande video doet hij ook een korte sessie die mensen thuis op de bank ook kunnen uitproberen.

Als je deze video in MP3 wilt hebben dan kun je de YouTube hier tot MP3 converteren.

En hier ook zelfregressie met een vrouwelijke stem. Maar volgens protocol van Brian Weiss.

Als je deze video in MP3 wilt hebben dan kun je de YouTube hier tot MP3 converteren.

Wederom ik ben erg benieuwd of andere mensen ervaringen hebben met regressie therapie en of ze die eventueel willen delen in de reacties hieronder.

Hier een van mijn eigen ervaringen:
-) Meeting 5 ET’s Doing a YouTube Regression Session

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Zelf leren channelen – Hoe je contact kunt maken met je multidimensionale aspecten
-) Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties
-) Maak zelf contact met je eigen simultane parallelle incarnaties
-) Zelfregressie als gereedschap om je eigen multidimensionaliteit te verkennen
-) Gigi Young legt helder uit waarom Aliëns en Starseeds belangrijk zijn
-) Sherry Wilde vertelt over haar simultane parallelle incarnatie in een buitenaardse beschaving
-) Gigi Young vertelt haar starseed verhaal
-) Starseeds – een uitleg van Mary Rodwell

dddddd

 

52 gedachten over “Leer zelf contact maken met vorige levens om je multidimensionaliteit te verkennen.

 1. Barbara

  Wanneer je ontspannen leeft met aandacht voor symbolen merk je dat er talloze aspecten uit vorige levens je nog steeds vergezellen. Daar komt geen buitenaards wezen aan te pas.

  1. Douwe Bericht auteur

   Het hangt idd een beetje van definities af. Gigi Young geeft hier ook een interessant gezichtspunt op.

   ET Contact and Disclosure
   https://youtu.be/Kmpida1Yrw0

   Contact and disclosure is an internal process, even though it seems external.
   Meditate to bring memories forward of contact that you have had already. Once you do that you awaken your “cosmic frequency” and once that happens you can begin having contact on a personal basis in direct ratio to what you can handle.

 2. Douwe Bericht auteur

  Wat ik zelf interessant vind bij het onderzoeken van deze materie is dat een flink aantal van de starseed onderzoekers hun carriere lijkt te zijn begonnen als regressietherapeut.

  Drie voorbeelden hiervan zijn;
  -) Mary Rodwell
  -) Dolores Cannon
  -) Barbara Lamb

  Alledrie deze dames zijn begonnen als therapeut die ook met regressie werken en hebben in vele decennia honderden tot duizenden mensen via regressie therapie geholpen. Interessant genoeg lijken al deze dames door wat er bij hun cliënten naar boven kwam in de hoek van buitenaardse wezens terecht te zijn gekomen.

  Ze lijken hiermee een soort pad te hebben blootgelegd tussen bewustzijn en contact met buitenaardse wezens. Een pad wat volgens mij met zelfregressie voor mensen die nieuwsgierig zijn naar buitenaards leven zelf is te onderzoeken. 😀

  1. Werner

   Doet me denken aan een mooie uitspraak vanuit de humanistische psychologie: ‘Als ik mezelf toelaat om anderen beter te begrijpen dan zou het kunnen zijn dat ik mezelf tegenkom, en dat boezemt vaak wat angst in”. Wat hiermee gezegd wil worden is dat ‘aliën’ op verschillende niveaus kan onderzocht kan worden, misschien dat die regressietherapeuten plots tot dat inzicht kwamen, als ware ze zelf aliëns op doorreis in de Kosmos. 🙂

 3. Hans

  Ik heb veel geëxperimenteerd met regressie, voornamelijk om inzichten te krijgen in de onderbewustheid van mezelf in dit leven en om inzicht te krijgen in de staat van.mijn bewustzijn in een “vorig” leven in een hogere dimensionale sfeer. Dus in een uiting van mn ziel in een hogere dimensie, een zeg maar pre-menselijk stadium van wie ik in essentie ben.

  Nu ligt mijn focus in progressie “therapie”, om mijn multidimensionale aard te ontdekken, het in mijn bewust zijn te brengen.

  1. Douwe Bericht auteur

   Interessant Hans, zou je eventueel wat van je ervaringen van je regressie periode willen delen? En heeft die periode je tot bepaalde algemene inzichten gebracht die je specifiek daaraan te danken hebt?

   Wat is Progressie therapie precies? Zijn daar concrete stappen en processen voor zoals bij regressie en heb je daar eventueel ook meer informatie over? Klinkt interessant.

   1. Werner

    Bestaan vele namen voor, bij regressie ligt de focus meer op catharsis, bij progressie bouw je mee aan de toekomst. Sowieso bestaat er altijd een wisselwerking, het is werken vanuit het hart waarbij je jezelf ook kan ‘offeren’ in functie van het geheel.

    Ik ga samen met een vriendin mensen positieve levensbegeleiding bieden. We noemen dit progressietherapie. Niet terugkijken naar wie je was in je vorige leven, maar vooruit kijken naar wie je wilt worden. Zoveel mensen die zich laten tegenhouden door anderen om te doen wat ze eigenlijk echt zouden willen. Droom je eigen dromen, leef je eigen leven en luister naar je hart want dat klopt altijd.

    http://www.eefkepeeters.nl/nieuws/archief/6/progressietherapie/

   2. Hans

    Douwe, dank je voor de inhoudelijke interesse.

    Ik gebruik het woord “progressie therapie” tussen haakjes omdat regressie therapie voor mij een soort behandeling inhoudt wat veronderstelt dat de uitkomst van die behandeling een bepaalde verlichting en inzicht op verbetering beloofd.
    Tevens gebruikte ik het op die manier om de richting aan te geven waarin deze actie ligt.
    Het gebruik van die term is dus niet gebaseerd op een of andere (pseudo wetenschappelijk) therapie of behandeling maar puur de natuurlijke evolutionaire richting van onze ontwikkeling als mens, collectief en individueel.
    Maar zoals je ziet in de reactie hiervoor is er weer een mooie en vast heel interessante link bij gevonden die op diezelfde (pseudo) spirituele wetenschappelijke benadering is gestoeld dus volg die geleide, in kaders vastgelegde, weg bepaald door anderen of ga op ontdekkingsreis in jezelf door jezelf.

    //En heeft die periode je tot bepaalde algemene inzichten gebracht die je specifiek daaraan te danken hebt?//

    Ja vanzelfsprekend, het heeft mij vooral gegeven dat teruggaan naar een “vorig” bestaan letterlijk teruggaan is naar wie je was en de hoedanigheid van wie je “daar” was en enig inzicht in de hoedanigheid van de werkelijkheid waarin jij die jij was.
    Het grootste inzicht, en de bevestiging die dat heeft gegeven aan wat ik al innerlijk “wist” is dat regressie je leidt naar je pre evolutionaire hoedanigheid binnen het kader van dat evolutionaire stadium, dimensionaal dus.
    Om het in een voorbeeld te stellen.. Als je nu teruggaat in je herinnering in dit leven en je beleeft weer hoe je was toen je 20 was zal je merken dat je je als mens veel sterker, jonger, vitaler, verwachtingsvoller etc. voelde in een wereld die nog veel groter, spannender, uitdagender en wonderlijker voelde dan nu je bijv. 50 bent.
    Die tijd heeft de basis gelegd van wie jij nu bent en hoe jij nu in het leven staat echter zullen die genoemde hoedanigheden behoorlijk afgezwakt zijn en zal je fysieke, mentale en gevoelswereld niet meer te vergelijken zijn met toen je 20 was.
    Echter heeft je dit de wijsheid gebracht, kennis, wat als bagage is voor jouw verdere evolutie waarin die kennis de basis is van een nieuw leven waarin die cyclus weer van vooraf aan begint.
    Het is levenservaring wat zich uit als wie je bent, het is wat je essentieel vormt als persoonlijkheid wat de basis is van je huidige perceptie van het leven.
    Regressie is dus in contact komen met wie je bent in een vorig kader van werkelijkheidsbeleving wat zich altijd binnen dat vaste kader afspeelt, dimensionaal.
    Een periode uit je leven nu dus, al die periodes bij elkaar maken wie je nu bent.
    Dus in die zin is regressie voor mij het inzicht geweest dat progressie de weg is om regressie te kunnen beleven.

    Progressie leid je evolutionair naar de cumulatie van al die kennis, dus al die componenten uit die vaste kaders dienen bijéén te komen waardoor die vaste kaders vervallen en al de opgedane kennis zich ontluikt, multidimensionaal dus.
    Je kan dit proces zien als je het bewust worden van je multi-dimensionaliteit, je zelf bewust worden van jezelf, van al je zelven dus.

    Het wordt weer een lang verhaal..

    1. Douwe Bericht auteur

     Dank, dus regressietherapie heeft je in die zin duidelijk je multidimensionaliteit kunnen laten zien?

     Progressietherappie zoals ik het van jou begrijp is dan vanuit je eigen integriteit je eigen pad bewandelen. Is het volgen van je natuurlijke niewsgierigheid, interesse en passie een heel bruikbare methode daarvoor in je ogen?

     1. Hans

      //Dank, dus regressietherapie heeft je in die zin duidelijk je multidimensionaliteit kunnen laten zien?//

      Het heeft mij laten inzien dat regressie niet leidt naar multidimensionaliteit op zich, het heeft mij juist door zijn dimensionale karakter in laten zien dat het in evolutionaire ontwikkeling de weg terug is.
      Het is misschien voor iemand leuk, interessant, spannend en kan leerzaam zijn als ervaring op zichzelf.
      Maar multidimensionaliteit behelst het ervaren van al die dimensionale componenten binnen één beleving.
      De paradox is dus dat voor je gevoel door terug te gaan je zal ervaren wat het is om je als een “hogere zelf”te ervaren terwijl de weg naar multidimensiionaliteit naar voren ligt waar al die hogere aspecten zich mengen in één huidige beleving.

      ///Progressietherappie zoals ik het van jou begrijp is dan vanuit je eigen integriteit je eigen pad bewandelen.///

      Nogmaal, ik zie het niet als therapie..
      En je zou altijd vanuit je eigen integriteit je pad moeten bewandelen, waarom zou je volgens iemand anders zijn integriteit jouw pad volgen?
      Omdat diegene misschien in jouw ogen “verder” is?
      Gebruik info wat resoneert met jouw integriteit, maar neem je eigen afslag, volg je eigen inzicht en gevoel, jouw pad.

      ////Is het volgen van je natuurlijke niewsgierigheid, interesse en passie een heel bruikbare methode daarvoor in je ogen?////

      Is het volgen van je natuurlijke desinteresse en neerslachtigheid een heel bruikbare methode om verder te komen in het leven?

     2. Douwe Bericht auteur

      Hmm mijn ervaring tot nu met zelfregressie zijn onder meer dat ik toegang heb tot ervaringen in heel andere lichamen dan dat van mezelf. En in die zin heeft het mij wel een tool gegeven om meer persoonlijke ervaring op te doen met mij te laten zien dat mijn bewustzijn toegang heeft tot informatie van voor zover ik kan nagaan buiten dit leven waarmee ik me nu hoofdzakelijk identificeer.

      Het liet me daarbij trouwens ook zien dat het leuk is om te weten maar dat de relevantie heel duidelijk in dit leven nu ligt. Ik ben nu vooral aan het kijken of ik kan intappen op ’toekomstige levens’ en levens in incarnatie van buiten deze aarde.

      Ik vroeg het een en ander even om de definities helder te krijgen. Ik ben telkens meer en meer mijn eigen nieuwsgierigheid, interesse en passies aan het volgen en dat bevalt me persoonlijk heel goed. Het is een soort mechanisme wat mensen in staat stelt hun eigen groei vorm te geven zodat je daar geen externe personen voor nodig hebt.

     3. Hans

      // En in die zin heeft het mij wel een tool gegeven om meer persoonlijke ervaring op te doen met mij te laten zien dat mijn bewustzijn toegang heeft tot informatie van voor zover ik kan nagaan buiten dit leven waarmee ik me nu hoofdzakelijk identificeer.//

      Precies, is m.i. ook het geval.
      Het is alleen versnipperde ervaring, het zijn facetten die je ervaart maar je ervaart niet de essentie, het pad, de evolutionaire ervaring van dat leven.
      Om er een spirituele draai aan te geven, je tapt in op het veld, het zogenaamde Akasha veld wat bestaat uit de kennis van de ervaringen uit jouw evolutionair bestaan.
      Dit staat altijd ten dienste van je huidige beleving, het is wie je in essentie bent.
      Dit is bewust wording van jezelf en als je geheel bewust bent van jezelf ben je je bewust van de kennis en hoedanigheid van al je ervaringen.

      Dat zou je kunnen zien als een “goddelijke”eigenschap, je “ziet” en integreert in je huidige beleving deze kennis en je gebruikt dit door de hoedanigheid en betekenis te zien van het leven dat je nu overkomt vanuit de ervaring van al jouw geïntegreerde aspecten.

      Je zegt het zelf..

      ///Het liet me daarbij trouwens ook zien dat het leuk is om te weten maar dat de relevantie heel duidelijk in dit leven nu ligt. ///

      ////Ik vroeg het een en ander even om de definities helder te krijgen. Ik ben telkens meer en meer mijn eigen nieuwsgierigheid, interesse en passies aan het volgen en dat bevalt me persoonlijk heel goed. Het is een soort mechanisme wat mensen in staat stelt hun eigen groei vorm te geven zodat je daar geen externe personen voor nodig hebt.////

      Het is het leven dat jij leidt, het is jouw ervaring. Ieder zijn gezichtspunt..
      Contrast tussen de gezichtspunten vormen de basis van die groei, anders is er geen groei, zowel persoonlijk als collectief.
      Contrast geeft jouw de mogelijkheid om jouw pad te volgen, afhankelijkheid houd je daar vanaf.

     4. Douwe Bericht auteur

      Helder, door de ervaringen die ik zelf nu zo kon beleven op deze simpele manier had ik wel even een ‘what the fuck’ momentje in de zin van oh zo bijzonder is het blijkbaar niet, je kunt inderdaad vrij gemakkelijk intappen op dat veld, op je oversoul zoals Bashar het noemt. Ik dacht altijd dat dat iets was voor spiritiuele meesters en zo en had niet in de gaten dat wat zelfregressie via YouTube op de bank jezelf al in staat stelt om dat zelf te kunnen doen.

      In die zin is het voor mij vooral een soort puzzelstukje in de zin van bevestiging van wat ik al veel gehoord had van buiten maar dat ik nu vanuit mijn eigen beleving heb kunnen ervaren. Uiteindelijk is dat toch essentieel om op je eigen pad te kunnen blijven.

      En dan ga ik vrolijk verder op mijn huidige pad. Daarbij zijn de sessies van Brian Weiss heel relaxerend, ik merk dat het ook een impact heeft op mijn lucide dromen. Ik wordt veel bewuster van en in mijn dromen als ik regelmatig dit soort sessie doe. Waarschijnlijk omdat je je systeem traint met het comfortabel aanwezig zijn in andere staten van bewustzijn.

     5. Werner

      Regressie- en/of progressietherapie werkt een beetje als de pijp van Maarten, je hebt een ingang en een uitgang. Bij volledige realisatie wordt ingezien dat we ons verbinden met het psychosomatische voertuig dat we denken te zijn, het is soms een lastig ding. 🙂

 4. John

  Dit is volledig veilig staat er in het artikel. Mijn vraag, is dat ook zo?
  Ik ben zeker nieuwsgierig maar zit er niet op te wachten dat ik straks met een negative entiteit zit opgescheept en een haunted house heb. Je leest wel is van die verhalen waarin het verkeerd gaat.

  1. Douwe Bericht auteur

   Het enige wat je met regressie therapie doet is in je eigen onderbewuste lagen duiken.
   Het enige wat je dus tegen kan komen is meer van jezelf. Of dat iets is om te vrezen is iets wat je zelf zult moeten bepalen. 🙂

   Daarnaast kun je de video van Brian Weiss gewoon eens bekijken zonder zelf mee te doen. Je kunt dan zien wat hij doet en dan kun je wellicht een inschatting maken voor jezelf van het mogelijke risico. Bekijk eventueel ook de video van de uitleg met proefsessie van Mira Kelley in het artikel van gisteren. Dan krijg je vanuit twee verschillende hoeken een vrij goed inzicht in de materie wat het concreet inhoudt.

   Ik heb het zelf nu een aantal malen gedaan en ik zou zeggen dat het inderdaad volkomen veilig is. Het is een heel licht proces wat nog het dichtste bij komt van begeleid dagdromen. Je bent continue bij bewustzijn en kunt op elk moment gewoon je ogen open doen.

 5. Hans

  Denk dat “al” niet helemaal het goede woord is..
  Ik weet wie IK in essentie BEN ja.

  In 1 woord, of sowieso in woorden, kan ik dit niet benoemen zonder te weten of het overkomt maar ik het in een paar woorden wel proberen..

  Het AL als gezichtspunt.

     1. Hans

      Dat ligt eraan wat JOUW definitie en interpretatie is van God.
      Met de vraag “Dan ben je God?” en ” God ziet alles?” stel je een vergelijking in vraag met jouw betekenis van God.
      Dus wat is en betekend God voor jou?

     2. Werner

      Er hangt geen betekenis aan, dat zou van God een duaal concept maken. Aangezien jij God bent, ben je niets waard. En de rest is een Goddelijk grapje, door niets bedacht. 🙂

     3. Hans

      Een grappige duale reactie uit het niets dus.
      Wederom begrijp ik je motivatie Werner, thanks.

     4. Werner

      Zou God iets kunnen zien als tijd en ruimte niet bestaan? Tijdloze leegte, het heeft wel wat. 🙂

     5. Hans

      Wat zou de waarde van de betekenis van het antwoord op je vraag zijn als het antwoord van God een duaal concept zou maken?

      Wat heeft tijdloze leegte wel?

     6. Werner

      Als je van God een duaal concept maakt dan krijg je soms vreemde toestanden, zowat alles dat kan bedacht worden. Paradoxaal genoeg noemen ze dat ook chaos en dat alsof het een verborgen hint is. 🙂

      Chaos (Grieks: Χαος, Chaos betekent ‘leegte’) is in de Griekse mythologie het Niets waaruit de eerste goden ontstonden. Chaos is volgens sommige bronnen vrouwelijk, maar wordt meestal als onzijdig aangeduid. Chaos wordt wel voorgesteld als een bodemloze leegte waar alles eindeloos ‘valt’; niet naar beneden, want er is geen enkele oriëntatie mogelijk, maar alle kanten op. Uit deze uitgestrekte malende wanorde ontstond orde in de vorm van Nacht, Duisternis, Aantrekkingskracht, Onderwereld en Aarde. Aarde maakte vanuit haar oorsprong Bergen, Zee en Hemel; Nacht en Duisternis maakten samen Ether en Dag.

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Chaos_%28Griekse_mythologie%29

     7. Treowd

      Het beschrijft wel neutrailteit ook te bezien als intelligentie / mind .
      Mind geeft vorm aan Al-Wat-Is omdat Mind = ∞ Omnipotent

     8. Werner

      Inderdaad Treowd, gelukkig ben ik God niet want men zou me wellicht morgen voor de rechter dagen voor schuldig verzuim. Maar ook daar is aan gedacht, het houdt niet op. 🙂

      Een theodicee (van het Klassieke Grieks: theos (God) en dikè (recht, rechtvaardiging): de “rechtvaardiging van God”) is een argumentatie die een rechtvaardiging moet zijn voor (het geloof in het bestaan van) een God die zowel volmaakt goed als almachtig is, terwijl er toch kwaad in de wereld bestaat (het probleem van het lijden). Een theodicee poogt een logische verklaring te geven voor deze paradoxale combinatie van eigenschappen en feiten. Er zijn in de loop van de geschiedenis verschillende theodiceeën opgesteld. Het woord stamt uit de christelijke traditie.

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Theodicee

 6. Wat is waar

  Contact maken met “buiten aardsen” of spirutuele wezens?

  Deed Aleister Crowley ook met een spiritueel wezen, genaamd Aiwass.

  Uiteindelijk heeft hem het de hem bijnaam ‘The Wickedest Man In the World’ opgeleverd.
  In de elite kringen heeft hij nog steeds vele volgers. Je kunt hem bijvoorbeeld ook vinden op platenhoezen van bijvoorbeeld de Beatles. Kun je op you tube veel over vinden.

  Dus al die buitenaardse wezen, hoe weet je zeker dat werkelijk het goede met je voor hebben.
  Satan of Lucifer doet zich voor als een engelen van het licht. Met andere woorden hij verkoopt mooie praatjes, maar wordt er ook onversneden waarheid vertelt? En hoe kun je dat weten?

  1. Hans

   Hoe kom je iets te weten?
   En maakt het uit van wie je de voor jouw onversneden waarheid aanneemt als het de voor jou onversneden waarheid is? Jouw onversneden waarheid kan toch alleen jij weten..

   Een engel van licht zal je zijn onversneden waarheid met een glimlach vertellen, Satan of Lucifer zal zijn onversneden waarheid met een grijns vertellen.
   In wie heb je het meeste geloof en vertrouwen en heeft het beste met je voor? jezelf of één van de andere twee?
   En als men daar geen volmondig antwoord op kan geven heeft men nog niet genoeg vertrouwen in zichzelf en is zich dus nog niet genoeg bewust van zichzelf en is het dus altijd de vraag wie je voor je zal hebben.

  2. Douwe Bericht auteur

   @ Wat is Waar

   Uiteindelijk zul je altijd je eigen onderscheidingsvermogen moeten gebruiken om te bepalen voor jezelf of dit iets is wat je eens wil uitproberen of niet. Niemand anders kan dat voor je bepalen. Gebruik je eigen vrije wil en vrijheid om je eigen keuze te maken zou ik zeggen.

   Dat gezegd te hebben, hier wat reflecties van mijn kant op wat je vraagt.

   Ten eerste, het enige wat je tegen kunt komen is meer van jezelf. Alleen jij kunt bepalen of dat iets is waar je bang voor dient te zijn of niet.

   Ten tweede als jij begrijpt wat moraliteit is, simpelweg de vrije wil en vrijheid van mensen om hun eigen keuzes te maken respecteren, dan kan er weinig misgaan ongeacht wat wie dan ook vanuit welke vorm dan ook tegen je zegt. Als je nu reeds vanuit jezelf een moreel mens bent dan zal dat niet veranderen. En mocht je dat nog niet zijn dan kun je de net gegeven omschrijving prima als ijkpunt gebruiken voor jezelf.

   Ten derde, dit zijn hele lichte processen. Het lijkt het meest op een begeleide meditatie, begeleid dagdromen, je bent je gedurende het hele proces bewust en je kunt altijd simpelweg je ogen opendoen. Bekijk de video van Brian Weiss eens van het begin tot het einde door zonder zelf eraan mee te doen, puur zodat je kunt zien wat het proces inhoudt, hoe het publiek erop reageert etc. En bekijk eventueel ook die van Mira Kelley die ik gisteren plaatste ter info van het proces en om te kijken wat het in de praktijk inhoudt en doet met het publiek wat daar aanwezig is.

   Wellicht dat je met die reflecties verder kunt denken en voor jezelf een betere afweging kunt maken.

   Ik moet zeggen dat ik altijd wel gefascineerd ben geweest door dit soort ontdekkingsreizen in jezelf. Ik droom zelf relatief veel lucide maar heb bijvoorbeeld nooit psychedelische drugs zoals DMT en Ayahuasca gebruikt omdat dat me te eng leek. Dit echter is gewoon simpel op de bank liggen voor een half uurtje. Niets engs en niets gevaarlijks aan in mijn ervaring althans.

 7. Douwe

  Je kunt altijd eens wat sessie met Brian Weiss gaan doen en kijken wat er boven komt.

  Ik heb zelf een sessie gehad waarbij ik tussen 6 tot 8 bijna lichtgevende wezens stond. Het was een heel fijn gevoel, heel liefdevol, enorm verbonden, supersterke hartenergie. Het was bijna pijnlijk om dat contact weer te verbreken al weet ik dat ik nu als ik wil altijd nog eens kan proberen met een sessie wat verder te kijken.

  In een andere sessie was ik een donkere vrouw die bepaalde dingen met geboorte en dood meemaakte en daardoor een enorm sterke en fijne verbinding kreeg met moeder aarde. Volgens mij komt hier mijn passie voor permacultuur mede vandaan.

  Kortom ik kan het eenieder aanraden om eens wat sessie met Brian Weiss thuis op de bank te gaan doen. 😀

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik heb net het meest recente boek van hun uitgelezen ook erg interessant.

   Meet the Hybrids waarin 8 hybrides die op aarde leven uitleggen over het hoe, wat en waarom.
   https://meetthehybrids.wordpress.com/the-book/
   En alle 8 hybrids zijn ook te vinden via die website.

   En grappig genoeg opent X files hun nieuwe seizoen ook met hybrides 😀

   The X Files S10E01 My Struggle
   https://youtu.be/GMTnUwKwlpQ

   The X-Files S10E02 Founder’s Mutation
   https://youtu.be/-Shs49Ksc_c

 8. Marcel

  Ik heb zoujuist de sesssie gevolgd en dat was heerlijk.

  Ik doe zelf al veel aan ontspanning, ZIJN etc etc, dus was ik al vertrouwd hiermee.

  Interressant was de link van mn herinnering als kind met een vorig leven en nu.
  Merkwaardig was daarin de detail van buiten zijn en graan en korenvelden.

  Later bij sterf fase, zag ik voor mij al bekende wezens, waarvan uiteindelijk dat de manifistatie van” mijn “hogere”ZELF is. Hogere tussen haakjes omdat ik in mijn zijn geen onderscheid kan maken in laag en hoog, maar als een geheel zie.

 9. Douwe Bericht auteur

  MANY LIVES, MANY MASTERS | full audiobook
  “Many Lives, Many Masters” by Dr. Brian Weiss, M.D. is a classic in the field of parapsychology. It is the true story of “Catherine,” a patient who unexpectedly begins to narrate her “past lives” during hypnosis and discovers that her past lives contain the clues and cures to her present life problems.
  https://youtu.be/oXg5mcGxQfI

 10. Agnes

  Ik weet vanaf een jonge leeftijd waar ik in een vorig leven was en met wie.
  Ik weet dat ik toen tijdens de oorlog leefde en en niet oud ben geworden.
  Zelf regressies lukken mij echter op de een of andere manier niet. Als ik dit doe en ook als ik mediteer kom ik eigenlijk altijd uit op beelden van natuur. Het maakt ook niet zo veel uit welke vraag ik stel. Het is wel mooi daar niet van 🙂 Ik probeer verschillende technieken en ook om bijvoorbeeld contact te maken met gidsen en andere wezens. Ook hierbij, als ik dan even bezig ben dan blijft het in het beste geval bij beelden. Deze beelden zijn echter zo random dat je er werkelijk geen touw aan vast kunt knopen. Heel soms voel ik bij een meditatie een plotseling gevoel alsof er iets over je heen/door je gaat. Een soort excitatie? energie. Dit is altijd maar kort. Ik was altijd nieuwsgierig naar dit soort dingen en ik vind het dan ook erg interessant als ik dit soort dingen lees. Als ik mensen zie/hoor praten over het channelen dan ben ik erg benieuwd, maar ik kan mij niet echt voorstellen hoe het voelt om zulke heldere berichten door te krijgen.

  1. Douwe Bericht auteur

   Deze regressies zijn relatief kort. Als je dit bij een regressietherapeut doet dan is een sessie snel 2+ uur. Dan kun je vaak wat dieper gaan.

   Qua channelen is dat wel aardig te leren maar vooral de laatste stap is erg goed om met iemand anders te doen.

   In dit artikel een verzameling van oefeningen hoe mensen zelf kunnen leren channelen mocht je die zelf niet al gevonden hebben.
   http://achterdesamenleving.nl/zelf-leren-channelen-oefening-7-van-7-vragen-voor-je-gids/

 11. Sander Viergever

  Beste Douwe,

  Ik heb 1 enkele regressie sessie achter de rug, het verslag van deze sessie is te lezen op mijn facebookprofiel ‘Sander voor Vrijheid’. Ik heb ook 1 enkele youtube regression meditation gedaan via youtube…

  Ik geloof dat ik een aantal levens hiervoor, denk ik, op de Andromedanen stelsel heb geleefd. Maar ik zou graag herinneringen willen ophalen van de levens die ik ervaren heb aldaar.

  Via youtube 1 (bovenstaande) sessie gedaan, dan voel ik dat ik levens hiervoor grote vreugde heb gekend, maar kan het gevoel niet plaatsen (was ik gelukkig door de vrijheid, natuur, fijne relaties, dat mensen me zagen en begrepen voor wie ik was).

  Ik ga verder met youtube, maar wil ook weer naar een regressie therapeut want ik ben heel heel benieuwd naar de levens die ik op de Andromedan constallation heb ervaren.

  Ik ben zojuist begonnen met het lezen van het boek ‘A Gift From The Stars: Extraterrestrial Contacts and Guide of Alien Races’ .. van Elena Delaan, echt zo waanzinnig bijzonder boek want ze tekent ook de alien rassen die ze heeft ontmoet, middels ontvoering door aliens, dan wel doordat ze geteleporteerd werd.

  Ze is ook te vinden op youtube.
  Enige vreemde vind ik dat ze mensen afraad om te channelen met aliens. Ik heb mijn eerste channelingen gedaan met Heligon van de Andromedanen planeet en wow echt bewustzijn verruimend, daar is het een-grote-familie, ik bedoel zij ervaren zichzelf als één saamhorige familie, volledig saamhorig, ze zijn ook veel meer spiritueel ontwikkeld, zo zitten zij niet in oordeel en laten ze de ander de emotionele processen toestaan te verlopen zoals dat bij die persoon gaat.

  Als jij nog tips hebt graag

  1. Douwe Bericht auteur

   He Sander, interessant om te horen. Ben je bekend met Quantum Healing Hypnose Technique ontwikkeld door de inmiddels overleden Dolores Cannon. Dat is ook regressie en vrij open ook voor levens op andere plekken in het universum.

   Een vriend van me hier in Oslo is ook groot fan van Elena Delaan. Ik zal haar zelf ook nog eens wat verder onderzoeken. Heb me nog niet goed in haar verdiept.

   Ja over channelen zijn een heleboel meningen. Ik ervaar de Arcturianen ook als buitengewoon positief en fijn. Zolang mensen zich goed informeren, hun vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van zichzelf en anderen respecteren en hun eigen passie volgens moet het volgens mij wel goed gaan als de pull daar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *