Nederlandse overheid pompt 1,37 miljard van uw belastinggeld naar het militair industrieel complex in eerste maanden van 2018

Toch wel bijzonder,  de belasting op fruit, water en brood gaat omhoog met drie procent (van 6% naar 9%) waardoor Nederlanders jaarlijks voor 2,6 miljard (waarschijnlijk meer) extra worden uitgeknepen door de overheid.

En die overheid besluit daarnaast tegelijkertijd dat de dividendbelasting afgeschaft kan worden wat jaarlijks 1,4 miljard kost en  vooral een wederkerend cadeautje is aan de aandeelhouders van Shell en Unilever en daarboven op worden onderstaande wapendeals gesloten en wordt zo nog eens voor een totaal aan 1,37 miljard euro naar het militair industrieel complex gepompt…

Politiek in optima forma, gewone mensen verder belasten en uitknijpen via het water en brood wat ze nodig hebben om te overleven en dat geld vervolgens richting de steenrijke psychopate  klasse overmaken die deze politici in kwestie daar straks vast een mooi baantje of commissariaat ergens voor teruggeeft…

Ik zou zeggen dat het tijd wordt dat Nederlanders zich hier tegen verzetten als ze het hier niet mee eens zijn. Een groepje van 150 mensen claimt dat het dit soort besluiten namens u en mij mag maken en sterker nog dat ze ons zouden vertegenwoordigen…

Gedachten en opmerkingen van harte welkom in de reacties…

Hier het overzichtje van de wapendeals met bronnen:

FEB. 20, 2018 – Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een besluit genomen tot goedkeuring van een mogelijke buitenlandse militaire verkoop aan Nederland van artikelen en diensten ter ondersteuning van de upgrade / herproductie van AH-64D Block II Apache Attack Helicopters naar de AH-64E-configuratie voor een geschatte kostprijs van $ 1.191 miljard.
http://www.dsca.mil/major-arms-sales/netherlands-ah-64e-remanufactured-apache-attack-helicopters

WASHINGTON, 24 april 2018 – Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een besluit genomen tot goedkeuring van een mogelijke buitenlandse militaire verkoop aan Nederland van defensieartikelen en -diensten ter ondersteuning van de voortzetting van een FUS-formatie uit de Verenigde Staten van Amerika (CONUS) F-16 Training Unit voor een geschatte kostprijs van $ 110 miljoen.
http://www.dsca.mil/major-arms-sales/netherlands-f-16-formal-training-unit-tucson-air-national-guard-base-angb-arizona

WASHINGTON, 24 april 2018 – Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft besloten een mogelijke buitenlandse militaire verkoop aan Nederland goed te keuren van drieduizend vijfhonderd (3.500) M1156 Precision Guided Kits voor een geschatte kostprijs van $ 70 miljoen.
http://www.dsca.mil/major-arms-sales/netherlands-m1156-precision-guided-kits

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Goedbedoelende mensen financieren (onbewust) het meeste kwaad op de wereld
-) Wie hebben er baat bij continue oorlog?
-) Het militair industrieel complex schept oorlogen om hun wapens te kunnen verkopen
-) 4 manieren waarmee de psychopate elite miljarden mensen onder de duim weet te houden
-) Het patroon van tirannie; wees bang, wees bang, wees bang
-) Wat drijft de psychopaat
-) Overzicht van 54 valse vlag aanvallen van Zweden tot aan de VS
-) Geheim agenten vertellen uitgebreid over valse vlag aanvallen zoals Operation Gladio
-) Het meest gevaarlijke geloof eiste 262 miljoen slachtoffers in de vorige eeuw
-) Het tijdperk van de oorlogen op aarde is voorbij

2 gedachten over “Nederlandse overheid pompt 1,37 miljard van uw belastinggeld naar het militair industrieel complex in eerste maanden van 2018

 1. Keyboard

  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2018/04/24/kamerbrief-over-dividendbelasting

  Het is te gek voor woorden. Rutte ontkent ook maar iets van bovenstaande documenten te weten, maar hij verplaatst de discussie van 1. niet het belang van Nederland vertegenwoordigen naar 2. ik wist niet dat de dingen die wij besproken hebben ook genoteerd en gepubliceerd werden.

  Laat dat Unilever en Shell maar lekker verhuizen, met deze maatregel zal er 0 werkgelegenheid bij komen in NL, maar zal NL gebruikt worden als doorsluisland t.b.v. belastingontwijking.

  Banen Unilever NL: 3.100
  Banen Shell NL: 10.000

  Het is waar dat de opbrengsten van de dividendbelasting op de lange termijn zullen afnemen omdat grote bedrijven toch wel zoeken naar alle manieren om belasting te ontwijken, maar dat is nog geen reden om het nu maar vast af te schaffen terwijl dit 1,5 miljard PER JAAR oplevert! (waarmee de belastingdruk op burgers verlaagd word) Dat per jaar ”vergeten” ze in de MSM ook te vermelden.

  Belasting op groente en fruit zou afgeschaft moeten worden i.p.v. verhoogt..
  Gelukkig hebben we je artikelen nog over de moestuinen, hoop er zelf ook snel mee te beginnen op m’n balkon in het kader van gezondheid & betaal zo weinig mogelijk belasting. De zonnepanelen zijn al werkend.

  Nogmaals dat Shell en Unilever mag m.i. lekker de belastingparadijzen opzoeken, en de 13.100 mensen die hun baan dan zullen verliezen kunnen prima maatschappelijk verantwoord ingezet worden. (maar niet in de huidige politieke en economische constructie zoals u allen weet)

  Over die uitgaven over de wapens/”defensie”, als mensen niet zo bang gemaakt werden met allerlei onzin verhalen en propaganda, was er allang een referendum geweest over het structureel verlagen van de defensie kosten. (om nog maar te zwijgen over referenda over het al dan niet aangaan van buitenlandse interventies)

  Maar oja, het referendum is stilletjes afgeschaft terwijl slapend Nederland de olympische spelen zat te kijken en de tweets van Trump aan het lezen was.

  Tel hier de censuur van de Europese commissie op nieuwsvoorziening bij op en het patroon van structurele verslechteringen in het algemeen belang van de mensen worden pijnlijk duidelijk.

  We zullen het zelf moeten doen, verwacht niks van de politiek in Den Haag en Brussel.

 2. only you

  Die lastenverzwaring was gewoon niet nodig geweest, alleen breed uit de broek hangen tav van de grote jongens?
  En de lastenverlichting naar de multinationals dan. ?
  Mag niet mogen met de wetenschap dat de Nederlandse bevolking niet achterlijk is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *