Speech van Donald Trump na het winnen van de verkiezingen in de VS

Hier de overwinningsspeech van Donald Trump net uitgezonden op RT. Fijn om te horen dat de VS graag goede relaties wil met buitenlandse overheden. We zullen zien wat er van komt. Maar als het mee zit zullen de opgeklopte spanningen vanuit de VS tussen Rusland en Europa nu ook vlot verdwijnen.

Republican presidential candidate Donald Trump speaks to supporters as he takes the stage for a campaign event in Dallas, Monday, Sept. 14, 2015. (AP Photo/LM Otero)

Trump has won 276 electoral votes, becoming the 45th president of the United States. His rival Hillary Clinton, the Democratic Party candidate, did not concede the election from her headquarters in New York.

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Een einde aan de slavernij, stap 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, stap 2: Kennis & Onwetendheid
-) Een einde aan de slavernij, stap 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Een einde aan de slavernij, stap 4: Vrijheid & Controle
-) Een einde aan de slavernij, stap 5: Orde & Chaos

-) Mark Passio lezing over echte moraliteit – The Natural Law
-) Het einde van al het kwaad, het tijdperk van oorlogen op aarde is voorbij
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) VRIJHEID – Een praktsiche gids naar een vreedzame en vrijwillige samenleving

9 gedachten over “Speech van Donald Trump na het winnen van de verkiezingen in de VS

 1. only you

  De duistere onderbuikgevoelens hebben toch hun grieven uitgesproken? Net als brexit, neeoekraine, etc!
  Is dit een ommekeer in het Complotdenken?

  1. Douwe Bericht auteur

   De mensen in Nederland die alleen het mainstream media nieuws gevolgd hebben, zijn zoals gewoonlijk volledig vals geinformeerd.

   Ik zou iedereen serieus eens willen aanraden om de wikileaks te gaan doorlezen. HIllary Clinton is zo corrupt als wat, zit in de pedofiele en satanische netwerken. Die informatie is dankzij wikileaks openbaar beschikbaar. Waarom de mainstream media dat allemaal negeert is een andere vraag.

   The Top 100 Most Damaging Wikileaks (so far)
   http://www.mostdamagingwikileaks.com/

 2. Douwe Bericht auteur

  Op de facebook zie ik nogal wat verbijsterde mensen. Mensen die geloven dat de wereld zal vergaan nu Trump verkozen is. Precies ongeveer waar de mainstream media de gemiddelde goedgelovende burger mee heeft geprogrammeerd.

  Hier mijn antwoord daarop, ik denk dat het meer mensen van dienst kan zijn.

  Ten eerste als anarchist heb ik het recht alle politici te zien als immorele mensen.
  Maar dat terzijde.

  Hillary is corrupter dan Prins Bernard was. Ze verkoopt vanuit haar positie wapens aan Saoudi Arabie terwijl ze wist dat die IS financierden. En verrijkt zichzelf daar ondertussen bij.

  Hoe veel erger dan profiteren van het willens en wetens faciliteren van massamoord wil je het hebben?…

  Minder erg maar veel meer bizar zijn de connecties die Podesta heeft met pedofiele en satanische netwerken. Dezelfde netwerken als waar veel van onze politici en hooggeplaatsen ook in verstrikt zitten…

  Heb je enig idee hoe totaal corrupt en verrot de wereld in elkaar zit? Hoe de globale cabal controle houdt op een wereldschaal over bijna elke westerse overheid? Kijk deze documentaire eens. Counter Intelligence – Shining a Light on Black Operations

  Als dat allemaal openlijk bekend is over Hillary Clinton vanuit hun eigen emails via de Wikileaks, hoe zou je dan ooit iets ergers kunnen krijgen dan dat?…

  Wederom als anarchist geloof ik in geen enkele heersende klasse. Ik ben voorstander van een vrijwillige en op vrijheid gebaseerde maatschappij. Maar in mijn ogen is Trump wel degelijk – The Lesser Evil – van deze twee.

  Daarbij hebben de democraten het ook aan zichzelf te danken. Uit de wikileaks blijkt duidelijk hoe ze Bernie Sanders op allerlei smerige manieren hebben genaaid en Hillary op totaal onethische en oneerlijke wijze ten koste van hem op hun paard gehesen hebben. Het is in die zin ook door de interne corruptie van de democraten zelf dat ze Hillary tegen Trump lieten lopen inplaats van Bernie Sanders.

  1. Douwe Bericht auteur

   Dat is ook wel een mooie constatering dat de mainstream media haar macht behoorlijk kwijt is. En terecht trouwens ook als het gekaapt wordt door psychopaten om mensen tegen elkaar op te zetten, om valse oorlogen te beginnen etc.

   De hele mainstream media in de VS minus Fox en ongeveer alle mainstream media in Europa hebben hun uiterste best gedaan om Hillary te laten winnen. Elk smetje en polariserende woorden van Trump hebben ze uitvergroot tot in den treure. En de bizarre hardcore corruptie van Clinton en de overheid van de VS die zwart op wit via de Wikiileaks te vinden was en is, werd en wordt compleet genegeerd.

   Vind je het gek dat mensen die de mainstream media nog wel serieus nemen er allemaal niets van snappen. Het laat zien dat de mainstream media blijkbaar niet meer krachtig genoeg is om alle mensen voor de gek te houden.

   Desalniettemin het lijkt me verstandig dat mensen inplaats van te vertrouwen op welke politicus dan ook gewoon meer verantwoordelijkheid gaan nemen voor hun eigen leven. Hou op met politici volgen, welke dan ook en ga je eigen leven zo goed mogelijk inrichten door je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie te gaan volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *