Is Parijs het meest recente slachtoffer van een valse-vlagaanval?

Is Parijs het meest recente slachtoffer van een valse-vlagaanval? Bekijk onderstaande geschiedenis van valse vlaggen door de eeuwen heen en kijk dan of de aanslag in Parijs binnen hetzelfde patroon valt…

In dit filmpje van zes minuten van the Corbett report komt een helder en duidelijk overzicht voorbij van valse vlaggen gepleegd door heersende klassen, van Zweden tot aan de Verenigde Staten.

Daarnaast is op de site van gedachtenvoer.nl dit prachtige overzicht van 54 gedocumenteerde valse vlaggen door de geschiedenis heen te vinden. De VS, UK, Turkije en Israel lijken de meeste valse vlaggen te plegen op eigen volk en zogenaamd ‘bevriende’ naties.

Zowel het filmpje als het artikel laten zien dat lieden uit de heersende klassen al eeuwen bereid zijn om geweld tegen eigen burgers te initiëren om zo dat eigen volk te misleiden en deze ironisch genoeg klaar te stomen om geweld te gaan plegen tegen andere delen van de bevolking of andere naties…

Het is wellicht voor een boel mensen even schrikken en slikken om erachter te komen dat de heersende klasses, hun eigen koningen en democratische overheden, al eeuwen geweld gebruiken om zo het gewone volk bang te houden, tegen elkaar op te zetten en uit te spelen, om ze op die manier onder controle te houden… Maar goed, soms is de wereld leren begrijpen niet per se leuk,  maar wel belangrijk.

It is not gonna stop until you/we wise up

dHoe meer mensen weten dat heersende klassen per definitie geweld moeten initiëren tegenover de mensen die ze overheersen om zo hun positie te kunnen behouden en dat valse vlaggen daarbij duidelijk één van hun belangrijkste instrumenten zijn, hoe sneller we kunnen ophouden met erin te trappen. En als mensen nog twijfelen, neem dan deze lijst met 54 gedocumenteerde valse vlaggen vanuit vele verschillende overheden nog eens rustig door, en deel en bespreek deze met familie en vrienden. Juist het feit dat mensen geloven dat hun overheid te vertrouwen is en het beste met hen voor heeft, zorgde voor meer dan 262 miljoen doden in de vorige eeuw.

Als mensen het veelgebruikte instrument van de valse vlag, gebruikt door heersende klassen, leren doorzien en ontmantelen, dan zullen valse vlaggen niet langer werken voor de heersende klassen om hun positie in stand te houden.

Zodra wij ons niet meer onderling laten verdelen en alle initiatie van geweld afkeuren, inclusief die vanuit de heersende klasse, en de vrije wil vrijheid om eigen keuzes te maken van onszelf en elkaar beschermen, dan kunnen we onze wereld in korte tijd een stuk vrediger laten worden.

divide-and-conquerVragen, opmerkingen en aanvullingen zijn van harte welkom in de reacties.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) The First Question to Ask After Any Terror Attack: Was It a False Flag?
-) Overzicht van 54 gedocumenteerde valse vlaggen
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Mensen betalen voor hun eigen onderdrukking
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) Het geloof in een heersende klasse voegt alleen maar geweld toe aan een maatschappij
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Een kijkje achter de schermen bij de geheime diensten
-) Een einde aan de slavernij, stap 1: Liefde & Angst

cf7312169ca88c98c83b4a6fd239887457e978811ccf1631e9259f167189ebd1Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

hate_it_has_caused_a-1104-61

 

19 gedachten over “Is Parijs het meest recente slachtoffer van een valse-vlagaanval?

 1. Pieter Stuurman

  Was het een terroristische aanslag, of was het een valse vlag?

  Het enige antwoord dat zeker waar is: het zou beide het geval kunnen zijn.

  Maar, het maakt eigenlijk niet uit. Zowel een aanslag als een valse vlag zijn gruwelijke daden. Zowel een aanslag als een valse vlag hebben de bedoeling een tegenreactie op te roepen. Als we op die bedoelde manier reageren, dan geven we de daders (wie dat dan ook mogen zijn) hun zin.

  Terrorisme heeft de bedoeling dat we zwichten voor de eisen van de terroristen, en vrijheden inleveren in ruil voor het afzien van volgende aanslagen. Valse vlaggen hebben de bedoeling dat we zwichten voor onze regeringen, en vrijheden inleveren in ruil voor bescherming.

  Wanneer we hierin meegaan, dan bereiken de plegers niet alleen hun doel, maar bevestigen we ook dat deze strategie werkt. En dat zal de misdadigers (wie dat dan ook mogen zijn) een motief geven om het nog vaker toe te passen.

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor deze heldere inzichten.
   Beide laten perfect de psychopatie van de eventuele daders zien.
   Via geweld proberen gehoorzaamheid af te dwingen. En blijkbaar niet snappende dat de wereld het beste werkt ook voor hunzelf door de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van alle partijen zo goed mogelijk te respecteren.

 2. cornelisdegoede

  hoe dieper je doordringt tot de alternatieve (het censuurloze nieuws) sites, des te nepper het wordt

 3. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Opvallend dat alle telefoongesprekken en E-mails van de gewone burgers worden opgeslagen en bespioneerd maar van terroristen die aanslagen voorbereiden nooit.

 4. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Liegen of verzwijgen is altijd de eerste straf voor misdadigers. En daarom ontbreekt het onze politici aan de moed tot de waarheid. We zien onze politici haast nooit met hun vrouwen: Roemer niet, Wilders niet, de vrouw van onze volgende minister-president Pechtold woont al ergens anders, de vrouw van Samsom is foetsie, Mark Rutte lijkt alleen door het leven te gaan…..
  Je zou zweren dat ze de gevolgen van hun criminele aktiviteiten zelf liever niet over de vloer willen hebben.

  1. Werner

   Man zegt zinnige dingen over netwerkdynamieken, als politiek het allemaal blijft negeren dan komen er andere bewegingen op gang die de druk opvoeren.

 5. Gary

  Corbett zegt zinnige dingen. Maar wat ik me afvraag… Deze filmpjes worden gepost op YouTube, eigendom van Google, een Amerikaans bedrijf. Wie zegt dat zij niet betrokken zijn in de disinformatie-inspanningen? Is het niet zo dat de Amerikaanse regering gemakkelijk dergelijke filmpjes kan laten verwijderen als ze dat zou willen?

  1. Douwe Bericht auteur

   Je kunt dit alleen maar oplossen door zelf te gaan nadenken en je eigen onderscheidingsvermogen te gaan gebruiken en leren vertrouwen. Niemand buiten jezelf kan uiteindelijk bepalen wat voor jou wel of niet waar is. Ga zelf op onderzoek uit zou ik zeggen!

   Bekijk eventueel ook dit artikel wat hier uitgebreid op ingaat.
   -) Stap 2 van 5: Kennis & Onwetendheid

 6. Gary

  Bedankt voor je reactie. Mijn denken zegt dat het idd een valse vlag-operatie kan zijn, maar mijn hart zegt dat ik moet oppassen om niet teveel te denken. Ik vermoed dat er ook wel een aantal technieken moeten bestaan om oprechte denkers te verwarren en zo teveel in hun hoofd te houden.
  Mijn gevoel zegt dat wij zelfscheppers van realiteit zijn, en dat we dus best focussen op positieve en liefdevolle alternatieven.
  Zo was ik een hele tijd mee met wat Corbett zei, tot hij die cover van Time aanhaalde om aan de hand van een tekening op de cover van Time (met Obama en Hollande naast eieren) te gaan speculeren over ‘een nieuw begin’. Dat schetst mijns inziens toch wel goed de mate waarin ons verstand met ons een loopje kan nemen. 🙂
  En dus kan ik alleen maar instemmen met Boeddha, waarnaar je ook verwees via de link die je postte: geloof geen autoriteit buiten jou (maar schep je eigen werkelijkheid).
  De waarde van dit verhaal op je website voor mij is dan ook vooral het ontkrachten van één negatieve mogelijkheid. Ik ga die niet laten vervangen door een andere negatieve mogelijkheid, maar kies voor het besef dat alles bewustzijn is: een eeuwig creatief proces dat ik zelf kan sturen.

 7. Gary

  Hmmm, wat ik dus eigenlijk zeg is dat dit een nachtmerrie is waarin ik weiger wakker te worden. Ik geloof liever in een vrije markt van zinvolle wereld-templates. Ik geloof en geef mijn energie liever aan een quantumkosmos van parallelle werelden, waarin we kunnen surfen van bewustzijnsgolf naar bewustzijnsgolf. Ik wil me focussen op de talrijke verdienstelijke mensen, levenskunstenaars die de wereld écht vooruit hebben geholpen, zoals The Beatles en Gandhi en Mandela en Moeder Theresa, Tesla en de uitvinder van de fiets, whoever that may be. 🙂
  Want zoals onderzoek ook aantoont: datgene waar je je aandacht aan geeft, groeit. <3
  En zeker in zo'n tijden als nu ben ik blij dat ik geen televisie of radio heb.
  Dat ik rustig kan peilen naar mijn diepste geloof en de mechanismen die daar achter zitten.
  En dat ik daarbij alle vormen van manipulatie kan uitzuiveren.
  Vandaar nogmaals mijn vraag: Deze filmpjes worden gepost op YouTube, eigendom van Google, een Amerikaans bedrijf. Wie zegt dat zij niet betrokken zijn in de disinformatie-inspanningen? Is het niet zo dat de Amerikaanse regering gemakkelijk dergelijke filmpjes kan laten verwijderen als ze dat zou willen?

  Het antwoord is even simpel als de vraag naar de authenticiteit van het paspoort van de piloot dat werd teruggevonden na 9/11. Ben jij bereid om de consequenties ervan onder ogen te zien? En te erkennen dat alles wat op YouTube gepost wordt, is wat men wenst dat je ziet? Met andere woorden – NIET de waarheid?

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik kijk zelf meestal naar informatie zelf en ga aan de hand daarvan mijn eigen onderzoek doen. Het filmpje van Corbett is heel gedetailleerd en hij noemt vele namen, tijden, plaatsen, jaartallen. Je zou eens kunnen beginnen met factchecken van het filmpje.

   Informatie aannemen of afwijzen puur en alleen op bron en gissen naar de motieven van een partij waar jezelf niet bekend mee bent zou ik persoonlijk niet als eerste stap gebruiken om te bepalen welke informatie ik wel en niet tot me neem. Maar goed het is zoals ik al zei aan eenieder zelf om zelf na te denken over zaken.

   Teal Swan heeft ook een leuk filmpje gemaakt over precies dit onderwerp van mensen die zelf dienen na te denken.

   False Prophets – Teal Swan
   https://www.youtube.com/watch?v=0_DpoLmfyAY

 8. Gary

  Mooi filmpje. 🙂
  Ze zegt: your job is to KNOW the truth.
  Mijn hart zegt: my job is to BE the truth. (Gandhi: Be the change)
  Don’t let them distract you with so called knowledge.
  The real knowledge is that we are self-creators.
  Let’s co-create a better reality.

 9. Werner

  Welk verhaal ook, er zijn ook andere scenario’s die mens en milieu terug centraal stellen. Een willekeurige bron.

  Het Franse publiek wordt gebombardeerd met een media-campagne gericht op het aanjagen van angst. O’Colmain is bang dat de alternatieve media in Frankrijk aangepakt gaat worden. Ieder die de huidige gebeurtenissen in Parijs in twijfel trekt wordt gestigmatiseerd als samenzweringstheoreticus door de massa media, met name gericht tegen websites die deze situatie rationaliseren en analyseren. O’Colmain noemt dit intellectueel terrorisme van de overheid. Professoren op universiteiten worden geïntimideerd, leraren op scholen ontslagen als zij een link leggen tussen het Franse imperialisme en het terrorisme.

  Samen met de vluchtelingencrisis kan deze situatie leiden tot een ineenstorting van de maatschappij. Iedereen wordt gedomineerd door het verdeel- en heersmachtsspel. De burgers worden tegen elkaar opgezet. De Franse regering is verantwoordelijk voor dit drama. Als dit doorgaat komen we in een staat van oorlog terecht. De vluchtelingencrisis is een georganiseerde migratie. Deze migratie kan worden gebruikt als wapen om landen zoals Duitsland en Frankrijk te destabiliseren.

  http://delangemars.nl/2015/11/17/de-franse-regering-is-verantwoordelijk-voor-dit-drama/

 10. Barry

  Met het verzwakken van Europa worden automatisch de andere wereldmachten (lees: Rusland en China) versterkt. Welk belang heeft de VS om hun trans-Atlantische bondgenoten te verzwakken???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *