Pim en Wieteke leggen helder uit wat channelen is

aaccee2b5f7c3349b10e3df117b65eadWieteke Koolhof van Design for Awareness en Pim Smit van Coaching and Healing zijn beide gepassioneerd over channelen en maken in de praktijk gebruik van channeling in hun werk en hun persoonlijke leven.

In onderstaande Nederlandstalige video praten ze samen over channeling en geven ze beide hun eigen reflecties erop en leggen ze uit wat channeling is in hun ogen.

Leuk, interessant en leerzaam voor eenieder die meer wil weten over hoe je beter in contact kunt komen met jezelf en hoe je zelf een beter channel kan worden van je higher mind en zo meer in contact kunt komen met die delen van jezelf.

In mijn eigen ervaring helpt dit enorm bij meer toegang krijgen tot je creativiteit en bij jezelf simpelweg goed voelen. Hier de heldere inzichten en persoonlijke ervaringen over channelen van Pim en Wieteke:

Achtergrond informatie
Wieteke van Design4awareness werkt met Interstellar gidsen van hogere dimensies. Van kindsaf was zij nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar stak en kreeg zij informatie van haar ‘parallelle zelven’ uit de Pleiaden en van het Extra Terrestrial volk dat bekend staat als de YahYel (of Shalanaya). Het is haar passie om, voor wie dat wil, op speelse wijze de (altijd self-empowering) inzichten door te geven die onze Galactische familieleden nu, via meer en meer kanalen, met de mensheid delen.

Pim werkt als life coach en healer, waarbij hij mensen helpt herinneren aan hun ware Zijn. Dit doet hij onder andere door het channelen van Maria Magdalena, Jeshua, een aantal van de Aardsengelen en Lamané. Lamané is een bewoonster van de aarde over 700 jaar (vanuit ons lineair tijdsbesef gezien).

Praktische informatie
Pim Smit: http://www.pim-smit.com/
Pim op facebook: https://www.facebook.com/pim.smit.96
Wieteke Koolhof: http://design4awareness.com/website/
Design4awareness op facebook: https://www.facebook.com/CosmicHealin…

Mochten mensen vragen, tips en/of aanvullingen hebben over dit onderwerp, laat het weten onder in de reacties!

[bol_product_links block_id=”bol_579245be2874b_selected-products” products=”1001004000722836,1001004002193452″ name=”channeling” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) Wat kun je met channelen in de dagelijkse praktijk?
-) 7+ praktische tips om zelf te (leren) channelen
-) Vraag en reflectie sessie over channelen met Wieteke Koolhof
-) Zelf leren channelen – Hoe kun je contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Tuning in – Documentaire die uitleg geeft over wat channelen is
-) Innerlijke vrede, het volgen van je passie en multidimensionaliteit
-) 7 redenen om je op angst en gebrek gebaseerde gedachten te transformeren
-) Ho’oponopono – een snelweg via je hart naar innerlijke vrede
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen

newage

4 gedachten over “Pim en Wieteke leggen helder uit wat channelen is

 1. jhon

  Aller- aller liefste Pim & Wieteke mag ik s.v.p. de winnende cijfers van a.s. vrijdag 29 juli 2016 voor Euromillions, uiteraard betaal ik u op 5 augustus ieder 25 miljoen ieder zodat u uw goede werk voort kan zetten.
  Uw nederige dienaar en armoedzaaier
  Jhon

 2. Douwe Bericht auteur

  Channelen is iets anders dan toekomst voorspellen Jhon.

  Sowieso zou ik niet je geluk afhankelijk maken van het wel of niet de lotto winnen. Sterker nog ik zou dan eerst eens bij jezelf naar binnen kijken en je eigen gedachten, geloven, geloofsystemen en definities rond geld, gebrek en overvloed eens in heroverweging nemen en kijken of je deze kunt updaten.

  Byron Katie heeft hier een mooie video over gemaakt die daar wellicht bij kan helpen:
  You Need More Money—Is That True? The Work of Byron Katie
  https://www.youtube.com/watch?v=s78jm5PIUDI

  Mensen denken dat ze geld willen omdat ze geloven dat als ze dat hebben ze dan gelukkiger zullen zijn. Net zoals mensen vaak geloven dat ze gelukkiger zullen zijn als ze meer macht hebben of als ze bekend en beroemd zouden zijn. Het punt is dat je al die voorwaarden kunt overslaan, richt jezelf direct op gelukkiger worden zonder voorwaarden in de buitenwereld. Meer in contact komen met je eigen zelf is de snelste weg om jezelf gelukkiger te voelen en daar kan channelen in mijn ervaring goed bij helpen. En als channeling (nog) niet met je resoneert dan is de ‘beste’ manier om dat te doen je nieuwsgierigheid, interesse en passie te volgen, met integriteit en zonder verwachtingen. Zo wordt je continue meer van jezelf en meer van jezelf worden wordt in ons fysieke universum vertaald met het voelen van geluk. Ik heb hier eerder her volgende artikel over geschreven: Wat is er beter dan een boel geld, roem en/of macht?

  Het werkt daarbij in mijn ervaring andersom, maak jezelf niet afhankelijk van het winnen van de lotto om gelukkiger te worden. Door je eigen staat van zijn te veranderen, verander je je beleving van de wereld om je heen. Door eerst gelukkiger te worden maak je de kans groter om de lotto te winnen maar alleen als het relevant is voor je ervaring om meer van jezelf te worden. Je omgeving is een reflectie van je eigen staat van zijn. Een uitgebreidere uitleg over hoe je staat van zijn van invloed is op hoe je de wereld om je heen ervaart in het artikel: Individuele en collectieve realiteit.

  1. jhon

   Beste het “geld” is als zuurstof voor mij om mijn ongeluk (terminale ziekte) te overleven om de vaste lasten €1260 netto – inkomsten €.860 te compenseren luctor et emergo !

   1. Douwe Bericht auteur

    Byron Katie doet overigens ook The Work met mensen die ziek zijn of zelfs de dood tegemoet zien. Dus zelfs op dat vlak kun je een boel verbeteren door simpelweg je definities van zaken eens grondig voor jezelf te onderzoeken en eventuele stressvolle gedachten rond dat onderwerp te transformeren.
    Hier video’s van haar over gezondheid die gratis te bekijken zijn: http://thework.com/en/resources/videos?category=3
    En hier video’s over de dood en doodgaan: http://thework.com/en/resources/videos?category=6

    En ter aanvulling. Als je netto meer geld wilt overhouden per maand dan zijn er twee mogelijkheden, je inkomsten verhogen of je uitgaven verlagen. Als je eens rondkijkt op internet zijn er tegenwoordig een heleboel goede tips te vinden op hoe je beide opties mogelijk kunt doen.

    Dit artikel van SoChicken gaat bijvoorbeeld goed in op hoe je je maandelijkse lasten naar beneden kunt brengen:
    Geld Besparen in 2016 – Simpele Checklist
    https://sochicken.nl/besparen

    Dit artikel van Tips for Succes gaat in op hoe je je inkomsten kunt vergroten:
    How to solve money problems
    http://www.tipsforsuccess.org/money-problems/

    Beide artikelen linken daarbij door naar vele andere artikelen op dit vlak.

    Maar goed, hoe vervelend je persoonlijke situatie ook is voor je is, ik zie de relevantie van je reacties niet zo met betrekking tot het originele onderwerp – Wat is Channelen? Als je de video bekijkt krijg je neem ik aan een vrij helder beeld van wat channelen wel is en wat het niet is en mocht je het gemist hebben, leren channelen gaat je niet helpen met het winnen van de lotto. Dus ik zou je willen verzoeken ontopic te reageren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.