Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties (SPI’s)

12241415_463783790467513_6821542610479980837_nHet idee van vorige levens en reïncarnatie is een interpretatie van ons vanuit onze lineaire ruimte en tijd beleving. In de praktijk bestaat er geen losstaand verleden en geen toekomst. Er is alleen maar het nu.

Wanneer het over vorige levens gaat, gaat het eigenlijk over simultane parallelle incarnaties. (SPI’s aldus Bashar) Je beleeft vele levens tegelijkertijd in verschillende dimensies die van elkaar gescheiden zijn door frequentie.

Je leeft al je verschillende levens vanuit dat perspectief dus niet na elkaar maar tegelijkertijd en hoe meer je je huidige geloofssysteem ontmantelt en hoe ‘hoger’ je je frequentie maakt hoe meer toegang je hebt tot de ervaringen uit die simultane parallelle levens. Je kunt hierdoor toegang krijgen tot de ervaringen van zowel ‘vorige’ als ’toekomstige’ levens. En levens op planeet aarde en levens op andere planeten buiten de aarde.

Hier een perspectief van Mira Kelley, een regressietherapeut die in haar praktijk en ervaring met verschillende mensen opmerkte dat mensen herinneringen hadden aan verschillende ‘vorige levens’ die onderling met elkaar overlapten vanuit ons ruimte tijd perspectief. 02fc16d2cbdaac156f95c79c47ff3518En zo voor haarzelf ook tot de conclusie kwam dat reïncarnatie een niet echt correct begrip is van de materie.

Zij geeft daarbij ook een heldere uitleg over regressietherapie en doet aan het einde een meditatie die mensen kan helpen om toegang te krijgen tot hun simultane parallelle incarnaties.

Het interessante van dit perspectief van Mira Kelley is dat je in het nu invloed hebt via je ervaringen van dit leven op zowel je ‘vorige als je volgende levens’.

En dat je in het nu ook in de ervaringen van je vorige en toekomstige levens kunt tappen om zo relevante informatie op te doen voor huidige thema’s die je aan het onderzoeken bent in dit leven. Zie hier de video van Mira Kelley op deze materie:

44146a6c89b89c1e3b6fe658bfe9e20aLearn about the nature of time, karma, destiny, free will, and how each choice made creates a new reality.

Sharing the life-changing lessons that she and her clients have learned through past life regression, Mira Kelley will help you understand how to heal your body, mind, and spirit. Discover how to connect with your Higher Self to receive valuable guidance.

Sommige mensen vragen zichzelf af of het veilig is om zelf regressie te doen. In deze korte video gaat Mira Kelley uitgebreid op die vraag in.

Voor de mensen met interesse, er is recent een nieuwe serie gemaakt door de Wachowski’s (De makers van onder meer The MatrixV for Vendetta en Cloud Atlas) wat dit thema van leren hoe je ervaringen kunt delen met je simultane parallelle incarnaties ook mooi in beeld brengt. De serie heet Sense8 en krijgt een 8.4 op IMDB.

12346380_985443308179337_5550623438610514287_n

Aanverwante informatie en artikelen:
-) YouTube kanaal Mira Kelley
-) Vimeo kanaal Bashar & Darryl Anka
-) De dood, een verkenning
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten
-) Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties
-) Maak zelf contact met je eigen simultane parallelle incarnaties
-) Zelfregressie als gereedschap om je eigen multidimensionaliteit te verkennen
-) Gigi Young legt helder uit waarom Aliëns en Starseeds belangrijk zijn
-) Zelfonderzoek – Zelfkennis – Zelfrealisatie
-) Kies de best voelende gedachte waar je toegang tot hebt in het moment

qv2ej

6 gedachten over “Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties (SPI’s)

 1. Douwe Bericht auteur

  En voor mensen die zelf ervaring willen opdoen met deze materie.

  Tegenwoordig kun je op YouTube verschillende filmpjes vinden die je in staat stellen thuis ervaring met regressie op te doen.

  Zelf gebruik ik deze YouTube regelmatig:
  Brian Weiss: Past-Life Regression Session
  https://www.youtube.com/watch?v=xTnAqDPBsoY

  Het is een heel vriendelijke stem en Brian Weiss heeft een boel ervaring met deze materie waardoor ik gemakkelijk er vertrouwen in kan hebben.

  Op wikipedia is een boel informatie over hem te vinden.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Weiss

 2. Douwe Bericht auteur

  Voor de mensen die meer hierover willen weten in het Nederlands is dit wellicht interessant:

  Dit is de site van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten
  http://www.nvrt.nl/index.html

  Reïncarnatietherapie in Nederland

  In ons land heeft Reïncarnatietherapie/Regressietherapie zich de laatste vijfentwintig jaar ontwikkeld tot een zelfstandige vorm van therapie met een eigen therapiemodel, begrippen, methoden en technieken waarbij de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt centraal staat.

  Wat is reïncarnatie?

  Het woord reïncarnatie geeft aan dat bij deze therapie het verleden ruim wordt gedefinieerd: het omvat naast het recente verleden en de jeugd ook geboorte, zwangerschap en conceptie en alle ervaringen daaraan voorafgaand (vorige levens en periodes tussen levens).
  Met reïncarnatie wordt bedoeld dat een wezenlijk deel van onszelf (bewustzijn, ziel, geest) het lichamelijk sterven steeds overleeft en na korte of langere tijd weer in een nieuw lichaam komt; het incarneren.
  Het woord therapie staat voor het zodanig herbeleven en alsnog verwerken van tot nu toe onverwerkte ervaringen, dat de daarmee verbonden problemen in het heden verdwijnen.

  Onderscheid andere therapieën

  De veronderstelde relatie tussen onverwerkte gebeurtenissen in het verleden en mentale, emotionele en/of fysieke klachten of zingevingsproblemen in het heden, is ook bekand bij vele andere vormen van psychotherapie, denk aan psychoanalyse, psychiatrie, hypno- en regressietherapie.

  Reïncarnatietherapie onderscheidt zich hiervan door:

  – onbewuste ervaringen die zich in een andere realiteit dan het huidige leven afspelen,
  serieus te nemen

  – de manier waarop reïncarnatie therapeuten trance gebruiken voor het opsporen van
  onderbewuste ervaringen. Dit gebeurt heel direct zonder ontspannings- of andere
  inductietechnieken. Zeer gerichte concentratie op het probleem brengt u direct in die
  onderbewuste ervaring die nodig is om een bepaald aspect van het probleem op te lossen.
  Een ander deel van het bewustzijn blijft in het hier en nu aanwezig ( elliptisch bewustzijn).

  – de nadruk te leggen op het verkrijgen van inzicht in de samenhang tussen onverwerkte,
  onderbewuste ervaringen met problemen in het hier en nu.

 3. bernadette

  De kwintessens in Nikola Tesla’s eigen woorden

  In 1899 had Nikola Tesla (1856 – 1943) in zijn voormalig laboratorium in Colorado Springs (USA) een onthullend interview met een journalist van het tijdschrift “Immortality” (Onsterfelijkheid) genaamd John Smith, waarin Tesla onder meer verklaarde waarom de relativiteitstheorie van Albert Einstein (1879 – 1955) onjuist is. Gedurende meer dan een eeuw was dit het meest onderdrukte interview met hem. In ongeveer 2011 werd het artikel herontdekt, en het werd het sindsdien gepubliceerd op een groeiend aantal websites. Zoek gewoon maar even op “Nikola Tesla interview 1899”, en je vindt veel van deze publicaties.

  Er zijn echter twee grote problemen met de tekst van dit interview, dat tegenwoordig dus zo overvloedig aanwezig is op het internet. Allereerst zit deze op grote schaal gekopieerde Engelstalige tekst vol fouten, als gevolg van de automatische vertaling van deze tekst uit de Servische taal, wat Tesla’s moedertaal was. En ten tweede heb je zonder diepgaande kennis van Tesla’s manier van denken eigenlijk niet zo veel aan dit interview. Daarom heb ik waar nodig een nadere uitleg toegevoegd aan de antwoorden van Tesla, en ook heb ik zijn antwoorden waar nodig geredigeerd tot correct en betekenisvol taalgebruik, voorzien van extra informatie. Daardoor werd het duidelijk dat de 43-jarige Nikola Tesla uiterst belangrijke antwoorden heeft gegeven, zoals je hieronder zelf kunt lezen.

  http://www.pateo.nl/HTML/NL/Artikelen/De_kwintessens_in_Nikola_Tesla_s_eigen_woorden.htm

 4. Douwe Bericht auteur

  BEYOND PAST LIVES WITH MIRA KELLEY!

  OUT OF THE BOX RADIO presents a look into our past (and future) lives with the world-renowned expert on past life regression, Mira Kelley. What lessons are we to learn by seeing our key relationships in other timelines? What past traumas must we heal from in order to live and love completely and fully today? Watch this video and find out!

  https://youtu.be/s1LyLSCbKDQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *