Waarom liegen politici mensen systematisch voor? En waarom nemen mensen politici nog serieus?

VVD-Rutte-keihard-liegenMeer en meer mensen doorprikken de leugens die de Nederlandse overheid stelselmatig verspreid. Een drietal concrete voorbeelden.

-) Ze beschermen de banken die ervoor zorgden dat meer dan een miljoen huishoudens hun hypotheek nu onder water staat. Dit terwijl IJsland laat zien dat de politiek prima in staat is hier succesvol in in te grijpen.

-) Ze faciliteren actief grootschalige internationale belastingontduiking van grote corporaties waardoor de rijksten der aarde praktisch gezien amper belasting betalen. Inmiddels hebben die 62 rijkste mensen in de wereld meer dan de 3.6 miljard armsten. De Nederlandse overheid beschermd met hun beleid die 62 rijkste mensen van de wereld en faciliteert hun globale belastingontduiking…

-) Ze hebben gelogen en liegen tot op de dag van vandaag over de MH17 ramp en houden informatie geheim wat laat zien dat ze helemaal niet willen dat de waarheid boven tafel komt.
En helaas kunnen we zo nog wel even doorgaan met Demmink, de Teeven deal etc.

De rode lijn is heel helder. De Nederlandse overheid liegt systematisch en bewust het Nederlandse volk voor. De echt interessante vraag die dan opkomt is waarom doen ze dat?

Het antwoord is buitengewoon simpel maar niet simplistisch.
De Nederlandse overheid liegt systematisch haar eigen volk voor puur en alleen maar vanuit zelfbehoud. Overheden zullen zoals elke heersende klasse altijd moeten liegen en bedriegen om zichzelf staande te houden. Dit is dan ook niet nieuw.

Wat nieuw is is dat op dit moment dankzij het internet en breedschalige onderlinge communicatie tussen mensen de systematische leugens vanuit de overheid zo duidelijk boven komen drijven. De onderstaande video illustreert perfect waarom elke overheid altijd moet liegen puur en alleen maar uit zelfbehoud. Liegen is het principe waar het voortbestaan van de heersende klasse op berust.

Maar een systematische leugenaar zijn is niet genoeg. De leugens moeten geloofd worden. Door mensen zoals u en ik. En zolang genoeg mensen geloven in de leugens komt de leugenaar ermee weg. De verantwoordelijkheid ligt dus niet alleen bij de leugenaar maar ook bij de mensen die de leugens geloven. Het is kortom een co-creatie.

jamaican-proverb-quote-if-you-follow-a-fool-youre-a-fool-yourself

Als je een dwaas volgt, dan ben je zelf een dwaas. Kortom als je nog luistert naar een totaal corrupte en psychopate heersende klasse dan moet je je eens af gaan vragen waar je zelf eigenlijk mee bezig bent.

Onderstaande video met Nederlandse ondertitels laat dit prachtig zien.

Als we weten dat de leugenaar alleen succes heeft zolang er genoeg gelovers zijn dan is de oplossing dus simpel. Prik het geloof van mensen die de leugenaar geloven door.

Begin bij je zelf en breidt vandaaruit uit naar je omgeving. Je hoeft dan ook geen revolutie uit te roepen. Je kunt simpelweg de gelovigen van de leugenaar wakker maken en zodra mensen de leugens doorzien zullen ze niet langer voor de kar te spannen zijn van de leugenaar.

12670419_1983772405180214_8539962630214599294_n

Het zijn de ordervolgers die het systeem van slavernij over de mensheid in stand houden.

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de onderstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_56b27a5d26e76_selected-products” products=”9200000025473201,9200000039903792,9200000032958383,9200000031387720″ name=”nieuws” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) Mark Rutte en zijn moeder hebben liever niet dat u dit leest
-) Het meest gevaarlijke bijgeloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw.
-) 5 simpele vragen om het meest gevaarlijk geloof te ontmantelen
-) Het einde van al het kwaad, is het tijdperk van oorlogen op aarde voorbij?
-) The Power of Speech
-) Een einde aan de slavernij, deel 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, deel 2: Kennis & Onwetendheid

1661452_952203891541046_3261129629945901685_n

Ik heb er echt een hekel aan wanneer mensen hun eigen immorele gedrag proberen goed te praten door te zeggen dat ze slechts hun werk doen. De waarheid is dat als mensen simpelweg de immorele orders van de heersende klasse niet zouden uitvoeren, de heersende klasse slechts een machteloos clubje mensen in pakken zijn die wat op papiertje schrijven.

20 gedachten over “Waarom liegen politici mensen systematisch voor? En waarom nemen mensen politici nog serieus?

 1. Douwe Bericht auteur

  Via Pieter Stuurman zijn facebook:

  INTEGRITEIT is doen wat je zegt. Politiek is het tegenovergestelde doen van wat je zegt.
  Als politici zeggen: “Wij willen meer werkgelegenheid”, dan leiden hun maatregelen tot meer werkloosheid.

  Als politici zeggen: “Wij willen economische groei”, dan dwingen ze bezuinigingen af, wat hetzelfde is als economische krimp.

  Als politici zeggen: “Wij willen vreedzame integratie”, dan zullen ze etnische conflicten stimuleren of te genereren.

  Als politici zeggen: “Wij vertegenwoordigen het volk”, dan vertegenwoordigen ze de belangen van de rijke elite.

  Politiek is het tegenovergestelde van integriteit. Politiek is liegen.

  De werkelijke bedoelingen van politici zijn dus eenvoudig te zien: draai hetgeen ze zeggen 180 graden om en je weet het.

  Zie ook het artikel: Snelcursus Politicus
  http://achterdesamenleving.nl/snelcursus-politicus/#.VrLonvnhCUk

 2. Richard11

  Er is sinds de 70er jaren nog iets heel anders aan de orde. Sinds de Club van Rome heeft geconstateerd dat het milieu volledig naar de klote gaat door de industriele producten vervuiling. Omdat de rijken daar hun rijkdom aan te danken hebber is er daarom niet gekozen om de vervuiling aan te pakken, maar om de vervuiling op alle tereinen te intensiveren zodat daarmee de depopulatie agenda kan worden uitgevoerd waarmee men de wereld bevolking wil terug brengen naar een half miljard. Alles waar de overheid over liegt is onderdeel van deze depopulatie agenda.

 3. Richard11

  Dit vergeet ik nog. Ze hebben uitgerekend dat met een half mljard inwoners de planeet zelf genoeg capaciteit heeft om alle induistriele vervuilings rommel op te ruimen, Daarnaast wordt de vervuiling gebruikt om onze hersenen te beschadigen en een ras te kweken dat net slim genoeg is om de machines van de elite te bedienen. En daarmee houdt de huidige kabal hun macht en geld

  1. Jos

   Niet of zo weinig mogelijk nog langer deel aan nemen dus.
   Wij voeden het monster wat ons opvreet.
   Niet meer voeren dus.

   Stay Human,
   Jos.

 4. André

  Op zich lijkt me het idee om samen zaken te regelen in een echte democratie via referenda, nog niet zo slecht. Het ging mis op de dag dat de verzorgingsstaat uit de hand liep, zo’n 40 jaar geleden. Toen werkten wij niet meer alleen voor onszelf of ons gezin, maar voor het Onverzadigbare Monster Verzorgingsstaat. Op elk gebied is dit monster uit de klauwen geraakt. Nu werkt elke Nederlander niet meer voor zijn eigen gezin, maar voor twee gezinnen. En daarnaast voor een zieke gezondheidszorg. En voor een oorlog waar wij niets mee te maken hebben. Voor Griekenland. Voor Turkije. Voor Portugese boeren. Voor Syrische, Afghaanse, Nigeriaanse en weet ik wat voor vluchtelingen. Voor Marokkaanse kindjes. Inmiddels gaat kabinet Rutte 2 in 2016 meer dan een kwart biljoen Nederlands belastinggeld uitgeven. De huren en hypotheken zijn niet meer op te brengen, en steeds meer Nederlanders komen niet meer rond. De nationale en internationale solidariteit bijt zichzelf in de staart, want binnen een generatie zijn wij zo arm dat het vanzelf ophoudt. De prijs van de dictatoriale doorgeschoten verzorgingsstaat is bittere armoede voor allen. De universele uitkomst van het socialisme.

 5. only you

  In stand houden van instabiliteit is Juist bevestiging voor Het onontbeerlijk bestuur van onze politici?
  Maak er een zootje van, dan kunnen we onze gang gaan!

 6. Ferdinand

  We worden gewoon gemaintfuckt we weten dat er wat mis is, maar we gaan door zonder ons te verzetten.
  En dat weten zij en daar maken zij van hoog tot laag gretig gebruik van.

 7. bernadette

  Wij worden als Baby NIET geboren met een NAAM op ons lijfje.
  Die wordt voor ons verzonnen bij de geboorte.
  Wij zijn niet de NAAM die men ons gegeven heeft.
  De overheid – government pakt ons op de NAAM die fictief bedacht is.
  De NAAM vast gelijmd aan een BSN Nummer / dat is Kassa $$ voor de overheid .

  Was ist ein Name?

  https://www.youtube.com/watch?v=7EByMB51EpE

 8. bernadette

  //Alles heeft hier nu eenmaal een naam o.a. om het te kaderen in een raam.
  Ouders heten hun kind welkom o.a. door het geven van een mooie naam,
  waardoor het kan komen in faam of schaam. //

  Het Oranje kartel handelt o.a onder de Naam SHELL , … wat zit daar onder die Schelp verstopt

  Citaat van Martin in een Vrij Land ;

  Naar aanleiding van koningsdag gisteren, plaatste ik de volgende korte tekst
  op mijn Facebook tijdlijn om eens te kijken hoe de reacties zouden zijn: “Koningsdag:
  Hoe kun je in een land leven waar de meeste mensen niet in een God geloven,
  maar wel feest vieren voor iemand die zijn koningschap aan goddelijk erfrecht dankt?
  “Zo waarlijk helpe mij god almachtig”. Iedere ambtenaar, wetsdienaar of ‘jan soldaat’,
  zweert trouw aan iemand die bij de gratie Gods regeert
  (en op kosten van het volk een luxe leven leeft),
  terwijl de meesten niet in God maar in een evolutie geloven.
  Niet gesproken over de schijn van democratie die moet verhullen dat de “gratie Gods” de baas is.
  Maar ja, lintjes doorknippen is belangrijk en de internationale pr machine moet ook draaien.
  Iedere wet wordt ondertekend door de koning “bij de gratie Gods”.
  Zolang hij dat niet aan kan tonen lijkt me dat nonsens. We weten niet beter en dat is het.
  Maar reden voor een feestje en dus leuk , Zuipen !

  De meest in het oog springende reactie was misschien wel deze:
  “Wat zou een gekozen president verbeteren?
  Een hele horde vriendjes en vriendinnetjes die overal baantjes inpikken.
  Een corrupte elite die boven de wet leeft en iedere termijn de nieuwe ellende
  om te moeten kiezen voor een nieuwe president en zijn volgelingen?
  Een grotere verkwanseling van gemeenschapsgeld om telkens mensen
  in en uit het zadel te krijgen is er bijna niet.
  Dan krijgen wij hier ook taferelen a la Berlusconi.
  Macht corrumpeert en een koningshuis geeft rust en internationaal aanzien
  en mogelijkheden en lange termijnbetrekkingen.”

  Duidelijk werd in ieder geval dat zodra je aan cultuur
  (of andere zaken waaraan we gewend zijn) komt, we niet uit onze comfortzone gehaald wensen
  te worden. We zijn het zo gewend; we zijn er mee opgegroeid; we hebben met onze kinderen op koninginnedag tweedehands spullen verkocht op straat, we hebben gefeest en gezelligheid gehad;
  wie daar iets van zegt is negatief! Het gaat niet eens om de inhoud.
  De boodschap is: kom niet aan datgene wat zo vertrouwd voelt.
  We hebben die koningsdag eigenlijk psychologisch gezien hard nodig.
  Het geeft ons even dat ‘samen gevoel’, want we zijn tenslotte toch sociale wezens.
  Niemand zit te wachten op zo’n reality check van ene Martin Vrijland.
  Oké, laat het onterecht zijn dat er 1 familie is die de macht heeft.
  Het is wat het is; accepteer het gewoon!
  En het is best leuk, want hoeveel mensen dromen niet,
  met een oranje bitter of een kopje koffie, weg bij de modieuze kleding van de 3 prinsesjes
  en van de gehele koninklijke familie. Het is toch een prachtige parade en volksvermaak!
  Wie wil dat gevoel nou missen!

  Verder lezen ;

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/cognitieve-dissonantie-als-we-onze-programmering-zouden-afwerpen/

  Telegraaf gaat U verleiden met een Mode show , … als afleiding
  De Prinsesjes kopen zelfs hun exclusieve kleding ,, on line ,,
  ( stimulans om ook digitaal Uw inkopen te doen ) 🙂

  https://vimeo.com/266992832

 9. bernadette

  Belasting dienst = een prive bedrijf gelinkt aan een fictieve naam genaamd overheid.
  i.p.v je zuur verdiende geld daar aan te moeten afgeven , DAT geld te mogen schenken,
  aan gemeenschappen die het écht nodig hebben in de Samenleving.

  We Do Better Than Government ‘Services’ with Dan Johnson
  met o.a wat film materiaal er tussen ;

  https://www.youtube.com/watch?v=Z-Ttt-Ptldc

 10. bernadette

  Van Pieter Stuurman:
  STEMMEN

  Veel mensen geloven dat de maatschappelijke problemen het gevolg zijn van “fouten” van de politiek.
  Of van “toeval”.

  Dacht u misschien dat het beleid “toeval” is?

  Dacht u dat het toeval is dat multinationals geen (of nauwelijks) belasting betalen?
  – Multinationals zijn eigendom van de rijken en machtigen.

  Dacht u dat het toeval is dat de banken miljarden van uw belastinggeld gekregen hebben?
  – Banken zijn eigendom van de rijken en machtigen.

  Dacht u dat het toeval is dat er steeds meer armoede en ongelijkheid komt?
  – De rijkdom van de rijken en machtigen bestaat uit de armoede van de rest.

  Dacht u dat het toeval is dat er steeds meer vrijheidsbeperkende maatregelen komen?
  – De macht van de rijken en machtigen bestaat uit de onvrijheid van de rest.

  Dacht u dat het toeval is dat het beleid van de politiek altijd de rijken en machtigen bevoordeelt,
  ten koste van de bevolking?
  – De meeste politici krijgen goed betaalde baantjes na hun politieke carrière.
  Bij bedrijven die eigendom zijn van de rijken en machtigen.

  Dacht u misschien dat het een gevolg is van “fouten” van die politiek?
  Fouten die “toevallig” steeds de rijken en machtigen bevoordelen, ten koste van de rest?
  Zou het kunnen dat die politiek helemaal niet de belangen van het volk behartigt,
  maar die van de rijken en machtigen?

  Zou het kunnen dat de bereidheid om de ziel aan de hoogste bieder te verkopen,
  een voorwaarde is voor een politieke carrière? In welke partij dan ook?

  Zou het kunnen zijn dat alle bevlogen mensen die het via de politiek proberen,
  daarom geweerd worden door de handlangers van de rijken en machtigen
  (de beroepspolitici) en dus stuklopen?

  Zou het kunnen zijn dat de politiek per definitie een instrument is van de rijken en machtigen?

  Zou het kunnen zijn dat u helemaal niet stemt op iemand die de bedoeling heeft u te vertegenwoordigen? Maar op iemand die u per definitie uitlevert aan de rijken en machtigen,
  met uw instemming?

  Zou het kunnen zijn dat die politiek dat kan doen OMDAT u (in)stemt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *