Wakker worden, Ayahuasca en Non-Dualiteit

Een interessant interview met Peter Gordijn wat voorbij kwam op het YouTube kanaal van NonDualiteit. Hier een korte introductie van Peter Gordijn zijn eigen website.

wakker-9789025904470Van 2005 t/m 2015 operationeel Apachepiloot. Doorgegroeid van copiloot tot gezagvoerder, Maintenance Test Pilot, Section Leader en vlieginstructeur. Vier keer op uitzending geweest naar Afghanistan en één keer naar Mali. Uit onvrede over de VN-vredesmissie in Mali uiteindelijk in goed overleg Defensie verlaten.

In 2006 kreeg ik een hernia. Dit zorgde voor gedwongen zelfreflectie. Waar ben ik eigenlijk mee bezig? En als ik niet meer die stoere Apachepiloot kan zijn, wie ben ik dan nog?  Zo begon een proces van persoonlijke ontwikkeling. Na een succesvolle operatie kon ik weer vliegen, maar de persoonlijke ontwikkeling ging gewoon door. Ik deed verschillende cursussen, las veel boeken, keek video’s en zocht internet af. Ik raakte gefascineerd door de universele levenslessen die als rode draad overal terugkwamen. Het heeft mijn leven enorm verrijkt. In mijn Boek “Wakker!” beschrijf ik mijn belangrijkste 8 levenslessen aan de hand van de avonturen die ik meemaakte als Apache piloot.

In dit interview vertelt hij onder meer over zijn wakkker worden, zijn ayahuasca ervaring(en) en non-dualiteit.

Voor mensen die meer willen weten van Peter Gordijn, zijn website is te vinden op petergordijn.nl.

Voor mensen die meer leuke interviews over NonDualiteit willen kijken is er een YouTube kanaal te vinden op: www.youtube.com/user/NonDualiteit/videos

[bol_product_links block_id=”bol_582de367283ad_selected-products” products=”9200000040876832,9200000046176771″ name=”Wakker!” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie: 
-) NONDUALITEIT TV (24u per dag, nonstop nondualiteit)
-) Ayahuasca – Slingerplant van de ziel
-) Terence McKenna over DMT en andere Psychedelica
-) Zelfonderzoek – Zelfkennis – Zelfrealisatie
-) Er is maar 1 persoon nodig voor vrede, en die persoon ben jij
-) Leer je kinderen hoe ze met hun slecht voelende gedachten om kunnen gaan
-) 7 redenen om je slecht voelende gedachten te onderzoeken

img_4930

3 gedachten over “Wakker worden, Ayahuasca en Non-Dualiteit

  1. Henri

    Qua Trump nog niet ontwaakt. 🙂 Met meditatie is er meer (van niets!) dan, dat wat ik heb horen zeggen, maar al met al is het een mooi interview met een ontwakende persoon. Sterk punt vond ik vooral de twijfel dat niet altijd een crash and burn nodig is om in te gaan zien. Vind ik ook, al heb ik wel de C&B ondergaan net als vele anderen.

    (Camper) travelers rule the road!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *