David Icke – The Turning of The Tide

Een heldere en inzichtelijke lezing van David Icke uit 1996. Het is interessant om te zien hoe de wereld zich heeft ontwikkeld in de afgelopen 25 jaar en enigzins schrikwekkend om te zien op hoeveel fronten David Icke die toekomst aardig wist te voorspellen.

Naast een ijzersterke probleemanalyse komt Icke daarnaast ook met heldere oplossingen en wat mensen kunnen doen om het tij te keren. 😀

Aangezien de hele mainstream media momenteel reclame aan het maken is voor David Icke is het wellicht goed om mensen bekend te maken met wat hij daadwerkelijk te zeggen heeft.

We Are The Power in everyone
We Are the Dance of the Moon and the Sun
We Are the Hope that will never hide
We Are the Turning of the Tidethe-david-icke-videocast-the-tid1

Mocht de YouTube embed verwijdert worden dan is de lezing ook hier nog te volgen op Bitchute via een directe link hier: https://www.bitchute.com/video/ieF8G39KoR54/

Love can build a bridge
Between your heart and mine
Love can build a bridge
Don’t you think it’s time?

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Planeet aarde als slavenkolonie
-) Verschil arm en rijk in Nederland – 30 jaar werken vs. 18 dagen voor een dak boven je hoofd
-) 10 aantoonbare grote leugens van de zichzelf benoemde ‘mainstream’ media
-) Goed bedoelende mensen financieren bijna al de onderdrukking in de wereld
-) Het geloof in een heersende klasse kan alleen maar geweld toevoegen aan een maatschappij

-) Van slavernij naar vrijheid, stap 1: Liefde & Angst
-) Stap 2: Kennis & Onwetendheid
-) Stap 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Stap 4: Vrijheid & Controle
-) Stap 5: Orde & Chaos

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! Je bent je er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Spreekt dit idee je aan? Verspreid het dan vooral onder je vrienden, familie, collegas, etc!

7 gedachten over “David Icke – The Turning of The Tide

  1. Douwe Bericht auteur

   In Engeland krijgt hij hele voetbalstadions vol 🙂
   Ik vind hem ook sterk en in deze video bespreekt hij puur systemen, hij geeft duidelijk aan hoe het geldsysteem werkt en dat dat een van de hoofdproblemen is. Hoe je met relatief weinig mensen toch controle over een hele piramide kunt houden door mensen te verdelen zodat ze elkaar continue klein gaan houden, etc. En ook de oplossingen van simpelweg niet meer meedoen en uit de piramide stappen lijkt me erg praktisch. Stop simpelweg je te laten gebruiken door het systeem en ga je eigen leven leiden.

  1. Douwe Bericht auteur

   Als we eenmaal weten hoe het spelletje werkt dan kunnen we gaan nadenken over andere betere systemen en die met zijn allen gaan inrichten en uitrollen.

  2. Douwe Bericht auteur

   Prachtig lied idd.

   John Mayer – Waiting on the World to Change
   https://www.youtube.com/watch?v=0IhUOCTXg_8

   Maar wachten is volgens mij niet nodig. De wereld kan niet veranderen als jezelf hetzelfde blijft. Of zoals Bashar het zegt, je moet je eigen frequentie veranderen om een ander resultaat te krijgen. Het meest effectieve daarin is je geloofsysteem ontmantelen, je frequentie verhogen en je passie te volgen.

   En vanuit een praktisch oogpunt kunnen mensen kunnen morgen beginnen met hun omgeving eetbaarder te maken met bijvoorbeeld permacultuur, met hun spullen te delen met de buurt via streetbank, met Esperanto leren om zo met mensen van over de hele wereld te kunnen spreken etc. Misschien wacht de wereld wel op ons om te beginnen met veranderen.

   Begin lekker met je eigen wereld naar eigen inzicht vorm te geven. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *