De ‘pandemie’ psyop voor totalitaire controle (met Karel van Wolferen)

Een goed gesprek via het YouTube kanaal van Sven Hulleman – Een Oorlog reeds Verloren over de pschylogische oorlogsvoering van Corona waaraan wereldwijd vele landen ten prooi zijn gevallen en waar Nederland nog compleet in verstrikt zit.

—–

In het tweede deel van het Compendium Pandemonium spreekt Sven met Karel van Wolferen, journalist met decennia aan internationale ervaring onder de riem en voormalig hoogleraar aan de UvA, over de geopolitieke machinaties achter de coronacrisis; de dwarsverbanden tussen de maatregelen en ontwikkelingen wereldwijd en waar deze op aan lijken te sturen.

Nadat de video door YouTube was verwijdert is er nu een versie via BitChute.

Van Wolferen volgt de achterliggende processen en hun actoren al geruime tijd op de voet en maakt zich ernstige zorgen over de berichtgeving in de reguliere media. Zelfcensuur tiert welig, alternatieve narratieven worden verzwegen en men houdt de bevolking gepreoccupeerd met zaken als Black Lives Matter, de beeldenstorm die zij veroorzaakt en het herkauwen van de gebruikelijke overheidspropaganda die vooral moet doen bewegen tot passiviteit en gehoorzaamheid. Critici en hun initiatieven worden genegeerd, belachelijk gemaakt en uiteindelijk simpelweg verboden, of het nu gaat om de alternatieve behandelmethode van huisarts Rob Elens of de demonstratie van Willem Engel en zijn Viruswaanzin. Alles lijkt erop gericht te zijn om te verhinderen dat mensen zich écht verenigen tegen de macht en de werkelijke misstanden die schuilgaan achter de sluier.

Van Wolferen waarschuwt dat de tijd dringt. Wanneer men de punten verbindt wordt duidelijk dat de wereldwijde pandemie-psyop tot de culminatie leidt van een vooropgezet plan voor totalitaire controle en financiële oppermacht, met lijnen door de farmaceutische industrie, big tech, de bancaire sector en enkele van de rijkste en machtigste mensen op aarde.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Is planeet aarde een slavenkolonie?
-) Verschil arm en rijk in Nederland – 30 jaar werken vs. 18 dagen voor een dak boven je hoofd
-) 10 aantoonbare grote leugens van de zichzelf benoemde ‘mainstream’ media
-) Goed bedoelende mensen financieren bijna al de onderdrukking in de wereld
-) Het geloof in een heersende klasse kan alleen maar geweld toevoegen aan een maatschappij

-) Van slavernij naar vrijheid, stap 1: Liefde & Angst
-) Stap 2: Kennis & Onwetendheid
-) Stap 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Stap 4: Vrijheid & Controle
-) Stap 5: Orde & Chaos

3 gedachten over “De ‘pandemie’ psyop voor totalitaire controle (met Karel van Wolferen)

 1. Douwe Bericht auteur

  De originele video is van YouTube verwijdert. Ik heb het nu tijdelijk verangen met een versie die iemand had geupload maar ik zou zeggen download het zo snel mogelijk zelf want de kans dat dit binnenkort ook ofline gaat is heel groot. Ik wacht op linkjes buiten youtube waar de kans op censuur niet aanwezig zal zijn.

  Dit onderstaande bericht komt van de facebook account van een oorlog reeds verloren. https://www.facebook.com/ReedsVerloren/
  —–

  Ook wij moeten eraan geloven: onze laatste video, waarin Karel van Wolferen de wereldwijde pandemie heeft geduid als psyop voor totalitaire controle, is van YouTube verwijderd.

  De ironie ontgaat ons niet.

  Tijd om het Bitchute-account te gaan gebruiken…

  https://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2020/06/106071819_175642840644252_2624822550405664006_o.jpg

 2. peter

  kijk Douwe..dat Youtroep is het voorbeeld van wat er mis is. Eerst de behoefte dan uitnutten en als laatste dicteren. Je kan ook stellen dat de personen op de werkvloer in vergelijk met ..neem een overheidsdienst..zich maatschappelijk gezien op het nivo van de toeschouwer bevind. Door de salarisdwang en het makkelijk willen hebben virus bestaat er geen compassie met het volk alleen met de eigen groep. De grote test van ww2 heeft aan alle kanten laten zien waar een mens toe verleid kan worden. Neem daar in gedachten de normaalheid van mekander uit naam van… het persen, dwingen en mishandelen tot de dood daar op volgt en daar heb je beschaving in een notendop.

  fijne tijd met deze mooie site…peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *