Dr. Steven Greer geeft een persconforentie over nieuwste onthullingen dat de VS buitenaardse voertuigen en verschillende ET lichamen in bezit heeft

Dr. Steven Greer o.a bekend van The Disclosure Project, CSETI en CE5, heeft gisteravond 12 juni 2023 een persconferentie gegeven waar hij een boel informatie deelt die zij over de afgelopen decennia hebben verzameld wat betreft getuigenissen van (hooggeplaatste) (militaire) mensen over het onderwerp van buitenaardse wezens.

In deze video komt een heleboel voorbij. Lijsten met getuigen, een lijst met allerlei blacksites van de VS, er wordt aangegeven dat er 122 ruimteschepen of de crashresten ervan in beheer zouden zijn, dat er contacten zijn met tussen de 60 en 70 buitenaardse maatschappijen.

En er komt nog veel anders interessants voorbij. Plus een aantal getuigen verklaringen waarvan mensen voor zichzelf moeten bepalen of ze deze willen geloven of niet.


Wat denken mensen hier van de recente onthullingen in de media dat de VS al decennia over Buitenaardse voertuigen en lichamen van ET’s zou beschikken?

En wat denken mensen van de informatie die Dr. Steven Greer en de verschillende getuigen hier delen?

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Buitenaardse wezens vragen jou persoonlijk: “Wil je dat we ons laten zien?”
-) Zijn wij genetisch gerelateerd aan buitenaardse wezens?
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geïnteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Jacqueline Fiolet & Joël
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Pim Smit & Lamané
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten
-) Maak contact met je innerlijke buitenaardse wezens
-) Overige artikelen over sterrenfamilie op Achter de Samenleving

-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Mantid beings

2 gedachten over “Dr. Steven Greer geeft een persconforentie over nieuwste onthullingen dat de VS buitenaardse voertuigen en verschillende ET lichamen in bezit heeft

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja ik denk ook van wel. Ik heb hier eerder al eens wat gepubliceerd over hoe bepaalde mensen zeggen dat veel techniek komt van die crashsites, onder andere kevlar, lasers and computer chips geloof ik.
   https://achterdesamenleving.nl/oud-lockheed-martin-ingenieur-zegt-dat-een-boel-van-onze-huidige-technology-van-gecrashte-et-ruimtevaartuigen-komt/

   Ik vertrouw Steven Greer daarnaast over het algemeen wel. Ben het niet altijd op alles met hem eens maar ik doe hier in Noorwegen ook zijn CE5 en we hebben daar al een boel leuke meetings mee gehad en ook een keer succesvol een UFO kunnen aanroepen.

   Zelf hoop ik dat mensen zich verder niet te veel afhankelijk maken van wat overheden wel en niet loslaten qua echt bewijs op dit gebied. Maar als mensen echt nieuwsgierig zijn kunnen ze zelf via bewustzijn ook al een boel doen in o.a. contact leggen met ET’s of dat gebied verkennen. Ik heb daar hier verschillende artikelen over geschreven.
   https://innerpeaceouterjoy.com/multidimensionality-know-thyself/

   Ik ben heel benieuwd wat er de komende jaren gaat gebeuren. Misschein dat we binnen een jaar al veel meer weten. Zou me niet verbazen en wordt de hoogste tijd wat mij betreft. Laat maar komen die disclosure. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *