Geheim agenten vertellen uitgebreid over valse vlag aanslagen in West-Europa (Operation Gladio)

Een diepgaande documentaire over psychologische oorlogsvoering. In dit derde deel uit de documentaire serie van Counter Intelligence – Shining a Light on Black Operations vertellen oud geheim agenten uitgebreid over het fenomeen van valse vlag aanvallen.

In de inleiding komt voorbij hoe psychologische oorlogsvoering al werd toegepast in het verre verleden door o.a. Alexander de Grote en Genghis Khan. Daarna wordt er ingegaan op valse vlag plannen zoals Operation Northwoods en valse vlag operaties zoals Operation Gladio. Vooral Operation Gladio is interessant omdat het slachtoffer van deze valse vlag operaties voornamelijk West-Europese burgers waren.

12901177_831508396977667_8044647055858211595_o

Definitie van clandestien: Bedekt, Illegaal, In het geheim, ongeoorloofd.

In de decennia na de Tweede Wereldoorlog pleegden geheime diensten van eigen landen in samenwerking met geheime diensten van ‘bevriende naties en organisaties’ zoals o.a. de VS, Israël en de NAVO succesvol aanslagen op West-Europese burgerdoelen en politici. Deze aanslagen/moorden werden via de mainstream media toegeschreven aan communistische extremisten om zo een extern vijandbeeld bij de bevolking te scheppen. Dit werd gedaan om Europa en Rusland tegen elkaar op te zetten ten voordele van de VS. Deze strategie werd toendertijd bij de uitvoerende geheime diensten ook wel – The Strategy of Tension – genoemd.

Het is belangrijk dat mensen deze documentaire kijken omdat hieruit blijkt dat terreur op Europese bodem in het verleden voornamelijk blijkt te zijn veroorzaakt door eigen geheime diensten en die van ‘bevriende naties’.

Ook zien we dat mainstream media van o.a. Nederland in het verleden systematisch de verkeerde partijen als dader aanwezen en daarmee veel angst en boosheid onder de bevolking op heeft geroepen richting totaal verkeerde partijen.

Part 3: The Strategy of Tension
The Strategy of Tension examines the history of false flag operations used for war, propaganda and psychological operations–or ‘psy-ops.’

Operation Northwoods and Operation Gladio are examples used to illustrate the nature of clandestine operation planning and execution; as well as shedding light on the intent and extent to which the National Security apparatus manipulates events and manufactures outcomes to suit its goals.

This programme also looks at the issues that spin off from the history of false flag operations–such as how conspiracy theories are used to discredit inquiry and investigative journalism; and also how the cultural preconditions around dismissing false flag operations serve to protect their continuation and ‘plausible deniability.’

goering quote

Valse vlaggen worden vaak door eigen of bevriende overheden gebruikt om zo de bevolking te mobiliseren voor een oorlog die de heersende klasse graag wil voeren om hun slavenkolonie wat uit te breiden.

De andere 4 delen van deze 5 delige documentaire serie zijn ook zeer de moeite van het bekijken waard. Je zult voorgoed met een andere blik naar de wereld kijken. En stuur deze documentaire serie vooral ook door aan politie agenten, mensen in het leger, journalisten en de 2500 mensen die in Nederland bij geheime diensten werken. Het is van essentieel belang dat juist mensen in die posities weten wat er speelt op dit gebied.

This 5-part documentary is a great expose on the national surveillance state that has arisen over the last 50-100 years. Manipulating elections, overthrowing foreign governments, and secret assassinations are just a few of the heinous acts committed in the name of national security. Now that Edward Snowden has blown the lid off of the NSA’s Prism snooping program, this film series is even more important and relevant.

En als we dit verleden van terreur op Europese bodem kennen en nu de huidige terreur zien, zou het wellicht mogelijk zijn dat Europa een nieuwe golf van Operation Gladio aanslagen over zich heen krijgt?

12885982_10156482005960538_4006961229055496065_o

Een valse vlag aanslag betekent niet dat iets nep is en dat er geen echte mensen doodgaan. De zieke waarheid is dat bij een valse vlag aanslag mensen worden opgezet om te sterven voor een verborgen politieke agenda. Tijd om wakker te worden!

En wat moeten we denken van mainstream media journalisten die ondanks deze openbaar beschikbare informatie het idee van valse vlaggen nooit als een optie bekijken en behandelen in hun verslaggeving?

Sterker nog diezelfde mainstream media verspreiden al meer dan 50 jaar aantoonbaar nepnieuws wat o.a. tot verschillende oorlogen heeft geleid met alle trieste gevolgen daarvan tot resultaat.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Counter Intelligence – Shining a Light on Black Operations alle 5 delen via Meta-Noia films
-) De blauwdruk van alle valse valg aanslagen
-) 15 factoren om een valse vlag operatie te herkennen
-) De ‘mainstream media’ verspreidt al meer daan 50 jaar nepnieuws
-) WantToKnow – Operatie ‘Gladio’ tegen eigen volk..
-) Valse vlaggen: Als overheden hun eigen burgers heimelijk aanvallen
-) Overzicht van 54 gedocumenteerde valse vlaggen
-) 100 jaar mindcontrol experimenten en psychologische oorlogsvoering
-) Wie hebben er baat bij oorlog?

-) Wat drijft de psychopaat?
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Mensen betalen voor hun eigen onderdrukking
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) Het geloof in een heersende klasse voegt alleen maar geweld toe aan een maatschappij
-) Een kijkje achter de schermen bij de geheime diensten

d

Valse Vlag – Een verschrikkelijke en vooropgezette gebeurtenis waarbij de schuld in de schoenen wordt geschoven van een politieke vijand, en wat vervolgens gebruikt wordt om een oorlog te starten en/of om draconische wetten in eigen land door te voeren onder het voorwendsel dat dat noodzakelijk is voor de nationale veiligheid.

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

12274565_1089408994426368_7892996545526068522_n

19 gedachten over “Geheim agenten vertellen uitgebreid over valse vlag aanslagen in West-Europa (Operation Gladio)

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor het interessante filmpje!

   Hier zijn ook nog twee YouTubes die ik zeer de moeite waard vond over Parijs. Beide met Nederlandse ondertitels dankzij Irma.

   RT: Journalist spreekt de waarheid over Parijs, nov. 2015
   https://www.youtube.com/watch?v=Bc35A8roWFw

   Ken O’Keefe over Parijs bij Press TV – NL ondertiteld
   https://www.youtube.com/watch?v=wFm3GWGoi6o

   Wat ik ook zo sterk vind van deze documentaire serie in de openingspost is dat het een boel oud geheim agenten zelf zijn die inmiddels doorzien wat ze moesten doen en die nu ze terugkijken zien dat dat echt moreel niet door de beugel kon en daarom nu als het ware hun ervaringen vertellen om andere mensen te waarschuwen zodat die niet dezelfde fouten maken.

   Ik weet niet wie er bij de geheime dienst van Nederland werken en wat hun daadwerkelijke agenda is, maar als we er even vanuit gaan dat ook daar gewoon mensen werken met goede intenties dan kan het bekijken van deze documentaire hun leven en daarmee wat ze als geheime dienst wel en niet doen enorm veranderen.

   Als mensen in deze 5 delige documentaire aflevering zien wat en hoe geheime diensten over het algemeen te werk gaan, en als ze zien hoe valse vlaggen vaak worden ingezet door eigen naties en bevriende naties dan kunnen ze ook de daders in de goede richting gaan zoeken.

   Qua mainstream media een beetje hetzelfde. Ook daar als we er maar even vanuit gaan dat daar ook welwillende mensen zitten en ze hebben deze aflevering gezien dan kunnen ze dit meenemen en ophouden hele bevolkingsgroepen volledig onterecht tegen elkaar op te stoken en zo oorlogen mogelijk te maken die totaal op verkeerde informatie bij het volk wordt gestart.

   Als alle personenen in posities die hiermee te maken hebben het volgende bekijken:

   -) Bovenstaande documentaire waarin geheim agenten zelf uitgebreid vertellen over het gebruik van valse vlaggen
   -) Dit filmpje en artikel waarin 54 bewezen valse vlaggen aan bod komen
   -) Het Patroon van Tiranniee, wees bang, wees bang, wees bang waarin heel helder wordt gemaakt waarom heersende klasses een boel gebruik maken van valse vlaggen en andere psychologische oorlogsvoering.

   Hoe meer mensen bij politie, leger, geheime diensten dit snappen hoe beter we kunnen voorkomen dat valse vlaggen effectief blijven en ze keer op keer gebruikt zullen worden door de heersende klasse.

 1. Nathalie

  Wat zou het fijn zijn als o.a. deze meneer bovenstaand artikel onder ogen kreeg:

  http://stopdebankiers.eu/dochter-dwingt-vader-tot-andere-inzichten-over-aanvallen-van-en-tegen-is-in-sms-chat/

  Hans Nijenhuis werkt als journalist bij de Nederlandse krant NRC Handelsblad. Zijn dochter studeert momenteel in Berlijn en stuurde haar vader maandag een whatsappbericht waarin ze de alomtegenwoordige profielfoto’s op Facebook met de Franse vlag in vraag stelt.

  1. Treowd

   Het kan ook sluw gebrachte propaganda zijn Nathalie en daar lijkt het ook wat op, er zit zowiezo wat mind-control in verwerkt de discussie op zich tussen vader en dochter doet een beroep op ons medeleven en inlevingsgevoel en zet als het ware een poortje open om andere zaken vermeld in het gehele bericht ons kritisch denkvermogen te laten paseren. Beetje een valletje

   Zo is ISIS gewoonweg een produkt wat ontstaan is van oorsprong als de taliban en van daaruit als qaida verder ging en nu dus IS geworden is, het is geen uit de hand gelopen of extreem Islamitisch idealisme maar een gecreeerd westers huurlingenleger en niet slechts opgezet door de warlords in Afghanistan die Amerika toen heeft bewapend om tegen de Russen te vechten. Het is een uitvloeisel van allerlei huurlingen voornamelijk ingezet om de gehele regio te ontregelen en de infrastructuren van verschillende landen kapot te maken om ten slotte uiteindelijk door het westen overgenomen te worden, opgezet vanuit het westen. Het kent een gelijke fundering omdat ook die overname opgezet is door dezelfde krachten die al decennia het midden oosten ontwrichten ter eigen gewin. Conclusie geen echt islamitisch fundamentalisme zoals men velen wenst te doen geloven….

 2. only you

  Geheim agent moet wel sterk In zijn schoenen staan en steeds prioriteiten van de burger, want daarvoor is hij aangenomen, afwegen tegen over de vrijheid van handelen die hem daarbij gegund Is?

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik hoop dat ze de informatie van hun oud collega’s die zij hier uit de doeken doen eens rustig bekijken en goed overdenken. En daarbij ook basismoraliteit in het oog te houden. Het respecteren van de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken, van andere mensen te respecteren.

   Overigens zegt Dean Henderson in zijn zeer interessante boek dat geheime diensten niet voor landen werken maar voor de internationale private banken/drugs/olie/wapen maffia. Dus ik zou elke geheim agent ook dat boek aanraden om eens door te lezen.

   Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligence, Narcotics & Terror Network
   http://www.amazon.com/Big-Their-Bankers-Persian-Gulf/dp/1453757732/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1448054858&sr=1-1&keywords=dean+henderson

   Big Oil… pulls back the covers to expose a centuries-old cabal of global oligarchs, whose control over the global economy is based on hegemony over the planet’s three most valuable commodities: oil, guns and drugs- combined with ownership of the world’s central banks. Henderson implicates these oligarchs in the orchestration of a string of conspiracies from Pearl Harbor to the Kennedy Assassination to 911. He follows the trail of dirty money up the food chain to the interbred Eight Families who- from their City of London base- control the Four Horsemen of Oil, the global drug trade and the permanent war economy. “Big Oil… is an extraordinary expose of the powers and events that are exacting a heavy toll on us, the people”.

   Dean Henderson heeft ook een eigen website/blog waar hij regelmatig zelf op post en zijn interviews die hij geeft aan verschillende nieuwsmedia wereldwijd.
   https://hendersonlefthook.wordpress.com/

    1. Douwe Bericht auteur

     Ik denk dat als ze heel specifiek worden als in namen gaan noemen dat dat gevaarlijk is. Maar als je gewoon informatie deelt over de rode lijnen met als doel om te voorkomen dat mensen dezelfde fouten maken als die jezelf hebt gemaakt dan is er denk ik niet zo heel veel gevaarlijks aan.

     En het is wellicht ook een test van moed. Ik bedoel als jezelf nare dingen hebt gedaan en daar spijt van hebt dan zijn sommige mensen denken ik in staat een boel moed te vinden en simpelweg niet meer bang te zijn voor bedriegingen omdat ze simpelweg uitspreken belangrijker vinden dan hun eigen leven.

     Ik bedoel we hebben het hier over mensen die valse vlag aanslagen organiseren op hun eigen medelanders. Op volledig onschuldige burgers van eigen en bevriende naties. Aanslagen waar vervolgens oorlogen uit kunnen ontstaan met duizenden tot miljoenen onschuldige doden.

     Als mensen begrijpen dat ze dat nu op hun geweten hebben dan kan dat een behoorlijke last zijn. Groter dan de angst voor je eigen leven.

     1. J Demiurg

      Eu commissie – Een Christelijk Dictatoriale– fascistisch] politieke Elte de vormers van de nieuwe slavenmarkt en politiestaat trekken de teugels “door middel van angst zaaien” steeds verder aan, voor onze veiligheid zeggen ze – “onveiligheid” dus van door hunzelf veroorzaakt terrorisme. Alleen op deze manier kan de machthebber de maatschappij volledig her -en omvormen De Elite wil ook niet -dat jij een “vrije wil” bezit. Dat is machts-bezit. De macht van de Elite is totale [vooral] digitale controle over elke burger. Internet dus.!! De kracht van de machthebber zit op het internet [Paard van Troje]. Hoe meer de de machthebber burgers verplicht daar gebruik van te maken -hoe meer de burger zijn eigen macht [zijn vrije wil] -uit handen geeft. Drogredenen zijn bv. het milieu besparen. U hebt totaal geen vrije keuze meer -wat een fundamenteel mensenrecht is. Economisch is de keuze al voor u gemaakt -en nog wel onder de regel “u kunt kiezen.!! Bulshit dus, De machthebber maakt de openbare ruimte opzettelijk onveilig. Hier werkt immers het US “verdienmodel”. Onze media wordt ook hier als onrustverspreider ingezet -met vooral veel visueel geweld – om de burger in een dictatoriaal pak te rijgen. Als je opgelegde onwettige verplichtingen niet opvolgt wordt de machthebber boos en zelfs gewelddadig. Inmiddels lopen alle burgers in de ganzenmars . We zijn dus opnieuw bezet waarin u niets te vertellen krijgt. O ja “u hebt niets te verbergen !! : Ik heb ook niets te verbergen maar ik ben wel degelijk gesteld op mijn privacy. Omdat ik niets te verbergen heb, is het krankzinnig -en onnodig om mij 24 uur te bespioneren.De burger heeft zich “digitaal volledig in het pak laten rijgen” -de drogredenering hier was -dat het voor [uw] eigen veiligheid is ! Een Schijnveiligheid dus. Zo kan de machthebber digitaal uw denkwijze beïnvloeden -en heeft totale controle [alle neuzen één kant op]. Door onveiligheid in de openbare ruimte te creeren -hebt u uw “vrijheid en privacy” opgegeven. Churchil waarschuwde hier reeds voor. 9/11 was een administratieve tevens Geopolitieke coup door banken in gang gezet, U bent als burger na 9/11 voor altijd een verdachte. Het verdwijnen van de onschuldaanname. Formeel hebt u nog wel rechten – maar praktisch vrijwel niets meer. De Rechter is louter en alleen een formaliteit. De Rechter is er alleen voor de economisch sterken. Van rechtssoevereiniteit naar staatssoevereiniteit nu. Men schuift u ook gewoon wat in de schoenen. Omdat u daar [toevallig] liep. De machthebber kende u al een tijdje. En als een niet Westerse inwoner kom je eerder in aanmerking als potentieel verdachte/ doel.Een negatief profiel [profilering] is er snel van je gemaakt “inclusief drogreden voor de media, mocht er iets mis gaan. Is toch niet te weerleggen. En omdat het de machthebber [toen] goed uitkwam [zie ook Londen- Madrid -Bali & Bosten]. Zo houdt de machthebber angst + vervreemding en verdeeldheid in stand. De buitenstaander krijgt zo minder kans, als deze al wat durft. Als gevolg van externe onrust word nieuwe Veiligheids-Wetgeving gemaakt. Omdat de maatschappij een stapje hoger gaat in het stresscircuit [Markt en 24 uurs economie] -heeft die gestreste burger ook eerder last van zijn omgeving -zoals [schoolpleinen en Buren].Geen moment krijgt u rust -waardoor er vreemde signalen naar onze hersenen worden gestuurd. We worden ontvankelijker. Agressie wordt geboren -maar ook overtredingen. Voorts wordt u zomaar wat [vermeend misbruik] in de schoenen geschoven. Een massa-mediahype. U wordt agv. deze stress eerder in de gaten gehouden. Machtsspelletjes -en “schending van uw persoonlijke vrijheid” komen elkaar regelmatig tegen. U bent uw Burgerrechten al een tijdje kwijt -in deze zgn. Democratie en Rechtstaat -waarin ook de ziel en romantiek bijna is verdwenen. Dit politieke beleid heeft tot doel -het consolideren van de macht -en burgers tot een [willoos] economisch doel maken [uw enige recht = alleen consumeren]. En iedere tegenstander [hiervan] vroegtijdig opsporen -en de mond snoeren [zie Spanje]! Daarom is uw “vrije wil” voor machthebbers een erg groot gevaar. Privacy is een hoog goed, Wat je met alle macht en kracht moet beschermen. Ook buitenwettelijke regels dien je gebruiken. Kijk uit voor het Cbp*. Die zit in dezelfde rol als de Cie Dessens Stiekum] -in het onderzoek over de AIVD/ NSA = Onderdeel macht. AIVD is de bodyguard van de macht. Binnen de AIVD bevindt zich de vrije hand O&I genoemd [crisis org.]. Machiavelli is er nx bij. Momenteel is het principe “verdeel & Heers” aan de orde, Mobieltjes gedrag ‘komt voort uit “verdeel en heers”. Wat lijdt tot Vervreemding en eenzaamheid. * Cbp- College Bescherming Persoonsgegevens. Immers de Baas Cbp [mr. J.Kohnstamm] zit ook in de Eu [Centrum v.d. Macht]. Het Cbp [nu] kan je vergelijken met de Joodse Raad uit WOII -in Amsterdam. Reacties zijn er volop in de media, maar veel daarvan lijken in grote getale afkomstig te zijn van “door de staat ingehuurde personen [Trollen & debunkers]. Personen die uw gangen volgen en u moeten geleiden. Encrypt en bescherm je harde schijven van je computer en overige zaken via TOR. Dan verdenken ze mij -of ons maar. Doe zpveel mogelijk per andere berichtsturing -ipv. Internet – ook om criminelen voor te zijn. Er ontstaan overal opstanden -met name in het MO -dit is geen toeval -na 1989 [val van de muur]. Nu ook in Oekraïne “een voet tussen de deur via een [chantage] aanslag [de Nederlandse 9/11 -was 17 juli] -& Venezuela -N.Korea & Rusland volgen! Bij de grote Energie en oliebronnen in de wereld zie je opstanden & oorlog ontstaan. Geopolitiek. Een klein land [Israël] wordt daarom zwaar overbewapend door de VS.-om de energiebronnen van het Westen te beschermen. Ons wordt verteld dat de bevolking in het MO. Zelf in opstand kwam. Welnee. Deze burgeropstanden zijn gedirigeerd en georkestreerd van binnenuit. Had de CIA al ervaring mee in Zuid Amerika -en Zuid Oost Azië – zie Vietnam etc. Bewust een mensenstroom in gang zetten door onrust en oorlog tbv. de Economie.Voorts is ons een kunstmatige crisis aangepraat -wat door banken in gang is gezet -voor een hoger economisch doel. Het doel is één Markt en verdien-model “volgens Friedman -met als gevolg grote sociale onrust. En Moslims waren de zondebokken

      Voorts :Je moet toch wel erg bijziend zijn -als je niet ziet dat in Nederland -de infrastructuur voor een politiestaat is gelegd -er een enorme tweedeling ontstaat. Met name in de zorg -onder de drogredenering “onkosten rijzen de pan uit”. In Nederland zijn onnodig veel Camera’s geplaatst & oversbeveiliging [beveiligingsindustrie €]. Daarom neemt in Nederland de criminaliteit juist toe. Allemaal begonnen -na 9/ 11-wat ze -[de banken en hun CEO’s] -zelf hebben veroorzaakt. Voor een hoger economische doel werden deze aanslagen [door criminelen] in opdracht van de Elite uitgevoerd. Daar heeft de politieke Elite een stel criminelen voor in gehuurd en betaald. Terreur [aanslagen] berust op het L.H.Oswald effect [moord Kennedy =1963] –het bewijs “de verdachten worden vrijwel direkt na een aanslag ook af geschoten of aan ons verteld [Jack Rubby]. En 9/ 11 heeft de machthebber zelf veroorzaakt [Londen -Madrid & Bali volgden] -en Moslims kregen overal de schuld van het [Pearl Harbor effect]. De media werd ingezet om mensen te kwetsen -te schofferen -te beledigen. Na de val van de muur/ USSR was dit opgesteld in 1997 -door de zionisten-Club PNAC -AIPAC en AEI [zie google]. De media voerde dit schouwspel op en maakte de burger angstig. En de papengaaienburger deed de rest wel [Selffulfilling prophecy]. Is toch niet te controleren -of te weerleggen. Alles met maar één doel = EEN-wording van Europa -dat kost smakken geld. En één economisch [MARKT] systeem en één groot Neoliberaal maatschappijmodel. Afschaffen van de samenleving en daarmee ook solidariteit -en begin van een verdienmodel. In Europa gold vanaf 1945 het Rijnlandse economisch systeem = [overleg + Samenleving]. Er moest daarvoor “een groot” economisch “verdienmodel komen -tegen de rest van de wereld [Rusland – China en India]. Daarom is ons deze crisis door de hoge Elite als een “kunstmatige crisis” -door zionistische banken in gang gezet. Deze NEP-crisis [drogredenen] dient als dekmantel -om de economieën van de VS + Eu aan elkaar te smeden = grootste economisch blok in de wereld. Ook de Totale maatschappelijke hervorming was onder Angst gemakkelijk door te voeren. Onder Angst laten mensen immers alles toe. En de Eu-eenwording kost min. 40 jaar.-en loopt via -[HUN eigen media] ‘-dat zijn Reuters en AP -[zijn handlangers van de macht]. O ja : A.Q. ’is een verzonnen organisatie. Dat zijn plaatselijke bestaande opstanden -die men in de Westerse media [Reuters] A.Q -of een aftakking daarvan noemt. A.Q is een uitvinding van de PNAC [NSA/ CIA]. En Osama Bin Laden is bewezen een oud medewerker van de CIA ten tijde van de USSR. welke een jaarinkomen van $800 miljoen ontving. Burgers nemen uit angst alles voor waarheid aan van hun overheid. Je kan als burger de waarheid toch niet achterhalen. Alles blijft binnenskamers [binnen eigen land -nu de Eu dus]. En van een verzonnen vijand -A.Q. -kan je nooit winnen. Het sociale/ humane deel is door de machthebber uit dit “nieuwe” maatschappijmodel weg gesneden. Blijft ‘over” een groot “verdienmodel” naar het voorbeeld van de joodse econoom Milton Friedman en F.v. Hayek. Als je achterblijft -of een economisch onbelangrijk persoon bent -schiet men je af. Wel iets humaner dan -zo’n 73 jaar eerder. Het zijn weer dezelfde figuren als voorheen in de jaren ’30. Ze hebben niets geleerd. Zie onder PNAC – JDreport -AEI en AIPAC -met opvallende namen. Politieke schurken en Maffialeden uit het bedrijfsleven hebben de middelen & macht verdeeld en de burger monddood gemaakt. ‘Deze zorgen er ook voor dat we niet meer mogen of kunnen samenwerken -door bv. Flexcontracten. Samen is voor die machthebber een groot gevaar. De machthebber is maar voor één ding bang “De Massa ** -is het slimste wapen. Het principe heers en verdeel maakt de kans groot dat burgers elkaar niet meer vertrouwen. Communicatiemiddelen = zoals phones [als chantagemiddel] zijn daar een onderdeel van Een gedigitaliseerde wereld is het verlies van uw “vrije wil”. Inmiddels bent u [opnieuw] geheel ge muilkorfd en loopt u in de ganzenmars.

      Het collectieve geheugen van een samenleving [dit zijn gemeenschappelijke kenmerken van de mens] kan ernstig aangetast worden door een reorganisatie. Ons collectief geheugen vergt daar onderhoud aan, wil het bruikbaar blijven en niet ziek worden. Dit onderhoud kan alleen door samen te werken.
      In een samenleving ligt ons collectief geheugen opgeslagen -en voor altijd opgesloten.
      Sinds 9/ 11 is door de machthebber getracht tot uitschakeling van ons collectieg geheugen door de emotie angst in te zetten – en heers en verdeeldheid te zaaien. Aanslagen -en bedrog dienden daarvoor. De machthebber denkt ‘zo ons collectieve geheugen “van een samenleving’ te kunnen wissen. Zelfs een hersenspoeling door het middel angst in te zetten -kan je een collectief geheugen niet wissen. De natuurlijke staat van de Mens is “Samen” zijn. In dit samen zijn voelt de mens zich veilig. Gemeenschappelijke kenmerken van de mens liggen vast in het DNA. Daarom zal deze poging tot vernietiging van ons collectief geheugen -en vernietiging van onze drijfveren ’tot mislukking” gedoemd zijn. Mensen uit elkaar spelen zal nimmer lukken. De grootste psycholoog ooit C G Jung wist dit via zijn principe archetype. Deze toonde wetenschappelijk aan dat je mensen niet uit elkaar kunt spelen. Veiligheid en liefde zullen altijd winnen

      ** Zie bv. Gustave Le Bon- hoe de Groep = MASSA na een heftige gebeurtenis elkaar beïnvloeden. Op den duur krijg je alle neuzen 1 kant op -zoals bv. “nu in alle oorlogen en aanslagen, De Media wijst de schuldigen direct aan -en iedereen ziet -of denkt dit ook. Voorbeeld “Snelwegschutter.[in 2011]. Die was er niet. Zo werkt ook het nieuws.
      \
      Met name de politieke media zoals “Reuters en AP. Nieuws bij deze organen wat aangestuurd wordt door de Politiek. “Massa hysterie” en hoe de burger [massaal] belazerd wordt door de Massa media. Reuters is ANP -en AP hebben hierin de hoofdrol. Deze 2 zijn in handen van de “Elite”

      De Islam dient als dekmantel / afleiding -om de “politieke misdaden” van de elite te verbergen. Dit geldt ook voor schokkende maatschappelijk gebeurtenissen. De media [van de elite] -verteld ons dagelijks dat de islam een groter probleem is dan het ineenstorten van onze pensioenfondsen, of de banken die ons voor 100 miljard euro hebben genaaid, of zorgkosten die de pan uit rijzen etc.

      Vanuit eigen ‘bewustzijn -en zijn individuele vrije wil ‘staat het de mens vrij het goede te doen -en het kwade te willen. Is nu aangetast
      Literatuur : “The brave New World”. En “Botsende Culturen”. En lees de boeken van Andreas von Bulow [oud politicus].

      Lees de heerser van N.Machiavelli.

      Hoe werkt MACHT. Zie Brussel -Tel-Aviv en Washington.

      Citaat : Bankiers doen „Gods werk” Uitspraak door de CEO van de invloedrijkste bank in de wereld ‘Goldman Sachs’ -de heer “Lloyd Blankfein”

      Onze maatschappij : Als je je vijand niet meer herkent, ren je binnenkort achter je eigen staart aan. Onwetenden zijn onze vijanden.

 3. Jantje

  Wie heeft er belang bij dat ‘geheim agenten’ uit de school klappen?
  Geheim agenten die uit de school klappen, zijn hun leven niet meer zeker. Ik vraag me echt af of dit wel geheim agenten zijn?
  Hoe is dat geverifieerd?

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik zou zeggen bekijk alle 5 delen van de documentaire eens rustig door.

   De meestgenoemde reden die wordt genoemd dat ze nu uit de school klappen is dezelfde als van de meeste klokkenluiders. Deze mensen kunnen niet meer met zichzelf door 1 deur omdat ze order hebben opgevolgd die in hun ogen een wereld scheppen die ze zelf niet willen nalaten aan hun kinderen en kleinkinderen.

   De naam van de website past ook heel goed hierbij.
   Als je opzoekt wat MetaNoia betekend:

   Metanoia:
   Spiritual conversion or awakening; fundamental change of character

   Word Origin
   Greek ‘change one’s mind, repent’

   Ik weet niet of je ooit confessions of an economic hitman hebt gezien van John Perkins? Ongeveer hetzelfde verhaal. Hij geeft gewoon toe dingen te hebben gedaan waarvan hij achteraf gezien spijt heeft.
   Confessions of an Economic Hitman
   https://www.youtube.com/watch?v=xUDTRfbs-oM

   En hetzelfde voor Udo Ulfkotte, de Duitse Mainstream Media Journalist die daar uit de school klapte met zijn boek en daar laat zien hoe mainstream media totaal beinvloed wordt door grote bedrijven, overheden en ook door geheime diensten van zowel eigen land als het buitenland.
   Journalist Udo Ulfkotte: German Media PsyOps [ENGLISH]
   https://www.youtube.com/watch?v=w5eJXXhwG5I

   Uiteindelijk moet je gewoon voor jezelf kijken wat je wel en niet van deze verhalen wilt geloven maar volgens mij laten al deze verhalen zien dat mensen wel degelijk snappen wat moreel gedrag is en kunnen mensen die nare dingen doen daar spijt van krijgen en het via deze manier proberen goed te maken om bepaalde organisatie en wellicht zo de mensheid op een betere, vreedzamere koers te zetten. Eentje waarin minder geweld nodig is en waarin de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van anderen beter wordt gerespecteerd.

 4. Douwe Bericht auteur

  Leuk filmpje Valse Vlaggen voor Dummies (via Zaplog) – Zet je eigen valse vlag op in simpele 10 stappen.

  How to Create a False Flag in 10 Easy Steps
  https://www.youtube.com/watch?v=UGwSLcuMQD0

  Korte handleiding om je eigen false flag- terreuraanval te creeëren, gemaakt door Dolores Flores. Erg leerzaam voor politieke partijen, multinationale ondernemingen, misdaadorganisaties en overheden, die kampen met dalende populariteit.

  1. Creëer een schimmige ongrijpbare vijand of leen de vijand, die al door anderen gebruikt wordt.

  2. Gebruik veel verschillende namen voor die ongrijpbare vijand (ISIS, ISIL, Daesh, kalifaat enz.)

  3. Zoek een geschikt doelwit uit, waar je al een bepaalde verandering aan het voorbereiden bent.

  4. Zoek alvast een geschikte dader uit en zorg dat hij als labiel of gestoord te boek staat.

  5. Plan een oefening (of een reeks oefeningen), zodat de mensen alvast een beeld kunnen vormen, hoe de aanslag eruit hoort te zien. Vanuit een oefening kan heel makkelijk worden overgeschakeld naar de geplande false-flag-aanslag.

  6. Bedenk een goede naam voor de aanslag en / of de dader.

  7. Zorg ervoor dat de dader gedood wordt, zodat er geen losse eindjes overblijven of langdurige strafprocessen nodig zijn.

  8. Gebruik crisis-acteurs als gewonden en nabestaanden.

  9. Bij gebrek aan goed beeldmateriaal kun je een video laten maken waarin de dader (of iemand anders) de aanslag aankondigt of opeist. Je kunt trucage gebruiken, want (bijna) niemand zal twijfelen aan de echtheid van het beeldmateriaal.

  10. Maak gebruik van social media: bedenk goede hashtags, maak logo’s die als profielfoto gebruikt kunnen worden en censureer indien nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *