Leer je belastingkoeien zo efficiënt mogelijk uit te melken

Een mooie video over hoe je als heersende klasse je belastingkoeien zo efficiënt mogelijk kunt uitmelken. Er komen een heleboel psychologische en social engineering technieken aan bod. Leerzaam en vermakelijk en een must see voor elke persoon die deel uitmaakt van, of ambities heeft om deel uit te gaan maken van, de heersende klasse. En ook een must see voor eenieder die zichzelf onder het juk van een heersende klasse bevindt om te begrijpen welke mechanismen er dagelijks op je worden losgelaten vanuit deze heersende klasse.

Good morning, Mr. President. I’m a representative of the shadow government that put you into power. Did you ever wonder how we keep people fighting with each other? Or obeying our silly rules? Or actually loving their captors and slavemasters? This morning we’re going to brief you on just that. Are you ready to begin?

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Het geloof in overheid voegt alleen maar geweld toe aan een maatschappij
-) Mark Passio lezing over The Natural Law
-) Slides van de lezing over The Natural Law
-) Het einde van al het kwaad door Jeremy Locke
-) Het meest gevaarlijke geloof door Larken Rose
-) Verantwoordelijkheid is Vrijheid
-) Zo neem je verantwoordelijkheid over je leven
-) De soevereine mens beweging in Nederland

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie.

Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn op door .

Over Douwe

Overige projecten: www.PermacultuurNederland.org / www.InnerPeaceOuterJoy.com / www.Mensenrechten.org / www.EetbaarNederland.nl / www.esperanto-jongeren.nl / www.AchterDeSamenleving.nl / www.StarseedHub.com

6 gedachten over “Leer je belastingkoeien zo efficiënt mogelijk uit te melken

 1. jos van veen

  Ja, we zijn heel gevoelig oor rangen en standen, uniformen en rollen, we accepteren de paradoxen in onze rollen als vanzelfsprekend ( als leraar doe ik.., maar als “mens’ (??? is een leraar geen mens??)) zou ik dat niet willen..) of het nu absurd is of niet. De opvoeding heeft het begrip en gevoel voor “gezag”er goed ingehamerd..Er zijn “meesters”(zij die er voor doorgeleerd hebben,bjv.) en er zijn volgelingen. “Befehl ist Befehl”- anderen, niet ik, zijn verantwoordelijk voor wat IK doe..(denken we..) Alleen die anderen verdedigen zich met het gegeven dat zij het NIET GEDAAN hebben en hoe kun je verantwoordelijk zijn voor wat je zelf niet eens gedaan hebt etc etc

  Gedragsmanipulatie kan op erg veel manieren geregeld worden, dwang, repressie,straffen,uiteoerende gezagshandhavers manipuleren om hen de indruk te geven van hogere status,dat zij meer waard zijn dan burgers( ze hebben dan ook een onderscheid in post..er is een categorie die”heet “Burgerbrieven”. Geen ingekomen post maar “burgerbrieven”.Post van lagere orde)
  Maar ook nog veel simpeler. Architectuur, ligging van gebouw,indeling en inrichting, verfkleuren,wachtkamers.meubilair( kijk maar eens naar en binnen gerechtsgebouwen,melding,screening(het poortje”), officials op verhoging,advocaten in in toga’s..allemaal impressionmanagement.
  We worden overal met gezags-machtssignalen gemanipuleerd, althans het bombardement van pogingen
  En in al die vanzelfsprekendheden en manipulaties zijn we zelfs bereid anderen om zeep te helpen als volgers van het vermeende “gezag”en aangeleerde responses.

  Tot zelfs 6400 aangiftes tegen ene politicus door manipulatie van Asscher..
  Of door de wedstrijdjes bij verkiezingen..de babbelwinnaar, de leugenaar etc etc.,begeleid door een stel waanzinnigen als praatplatform op tv.

  En… trappen we er collectief weer in..

 2. Johan Bosman

  De koeien van boer Rutte zijn zo gelukkig dat ze hun vijanden niet eens meer zien.

  Ondertussen is het nederlandse volk murw getreitert en gaan we verder ten onder aan burgerlijke gehoorzaamheid. Want méér dan de helft van alle misdaad in ons land bestaat tegenwoordig uit een zorgvuldig verzwegen vorm van organisatiecriminaliteit: het misbruik maken van bevoegdheden door overheidspersoneel. Daarmee is de nederlandse overheid een grotere bedreiging voor de nederlandse samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar.

  Die één procent heeft de strijd gewonnen. Ze hebben geen vijanden meer.

  1. Douwe Bericht auteur

   Het geloof in overheid is het meest gevaarlijke geloof wat er bestaat. Het claimde meer dan 262 miljoen doden alleen al in de vorige eeuw.
   http://achterdesamenleving.nl/het-meest-gevaarlijke-geloof-nu-in-het-nederlands/#.VC81y_mSyac

   En je kunt iedere gelovige van deze religie deze 5 vragen eens voorleggen en als ze die beantwoord hebben eens een serieus en goed gesprek met ze aangaan.
   http://achterdesamenleving.nl/5-simpele-vragen-om-het-geloof-in-overheid-te-ontmantelen/

   Maar het is inderdaad eng om te zien hoe mensen die zichzelf heel intelligent vinden het geweld wat continue vanuit de heersende klasse, de overheid van Nederland wordt losgelaten op het volk als volledig acceptabel en sterker nog zelfs noodzakelijk wordt gezien. Mensen die hun eigen slavenmeesters vereren… Lijkt me niet een effectief of een verstandig pad maar als dat de route is die het volk opgaat…

 3. jst

  ja de 1% of beter 0,01%, nog minder? heeft het goed voor elkaar, de mensheid is reddeloos verloren.
  kijk naar alle protesten, petitites en referenda, dat zijn de (zogenaamde) wakkere mensen.
  kijk naar alle (wakkere) blogs (zoals deze), het is alleen maar triest. zolang je geen overvloed hebt ervaren zal je in angst leven. take it or leave it. er is overvloed! echt waar, je moet het wel opzoeken of creeeren. in een moeras zal je weinig overvloed ervaren. wie van alle lezers en reageerders hier betaalt of ontvangt er nu werkelijk geen of minimaal aan belastinggeld? dat is bijna niemand. met andere woorden, allemaal fanatieke ondersteuners van hun eigen gevangenis al wijzende naar andere mede gevangen. waanzin, je bent een waanzinnige! (als je belasting betaalt)

  maar dat hoeft allemaal niets uit te maken het is triest, jammer, maar jij kan gewoon nog steeds zo veel lol maken als je zelf wilt. en iets zinnigers dan lol maken is er niet.

 4. formidabele

  Daar doet naast de staat de accountantskantoren ook vrolijk aan mee, mn de ene na de andere bezwaren indienen voor een lucratieve prijs?En dan nog afwachten of je, na vaak jaren, je gelijk krijgt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *