10 methoden om een super creator te worden

© Adam Scott Miller - http://adamscottmiller.com/

© Adam Scott Miller – http://adamscottmiller.com/

Met dank aan Searano voor de tip ben ik momenteel een boel YouTube-materiaal van Bentinho Massaro aan het volgen. Hij legt een boel uit over wat bewustzijn is en hoe een helder en goed begrip daarvan je beter in staat stelt je eigen leven vorm te geven op een manier die positief is voor jezelf, anderen en de aarde in haar algemeenheid.

In onderstaande lezing behandelt hij 10 verschillende methoden die je beter in staat stellen je eigen leven meer naar je persoonlijke voorkeur te scheppen.

De video begint inhoudelijk na 3 minuten, het kan dus handig zijn de eerste drie minuten over te slaan.

1) Be Aware of your vibration and choose it Consciously Now. Don’t base your felt experience on what things look like. Current experiences are based on the vibration you have held in the “past.”

12909672_10153979607575874_7153430767951760314_o2) Plant new seeds, constantly, by using your imagination to create what excites you the most right now. Overwhelm reality with Waves of Bliss. Don’t wait for results to confirm your choices. Let go of all lack beliefs. Trust your creative process.

3) Care more about feeling good than about any goals. Focus on the state of pure joy/desire and not on being attached to the objects of your desire.

4) Constantly focus on the non-physical, love-light presence or future-presence or simply be in the Simultaneity.

5) Take in the love and freedom, Now. Leave any fear of lack behind. Keep creating the next creation. (Let go of how and when.)

6) Don’t linger on thoughts about, “what’s not working.” Let go of the story of “the past.” Look at what is working or has worked. Most importantly stay with the “feel good” feelings.

7) Be all in! This is a high stakes game. Keep accelerating you frequency, resonance, vibration!

8) You are the Source of your well being! (Joy, Love, Freedom and Abundance.) Rediscover you Divinity as Creator God/Goddess.

9) On waking up, the very first thing to ask yourself is: “What vibration am I committed to experiencing today?”

10) Always feel good and be confident! Feeling good is more important than any “thing” that is appearing. Do not wait for results to choose to feel good!

vibrationssHet materiaal heeft een grote overlap met o.a. Abraham Hicks en Bashar via Darryl Anka wat hier op de site al eerder voorbij kwam. Bentinho legt veel van dezelfde concepten in meer detail uit en hij spreekt gewoon als zichzelf wat het geheel gemakkelijker en plezieriger maakt om naar te kijken in mijn persoonlijke opinie. Daarnaast heeft hij ook nog aanvullend materiaal dat ik bij eerdere personen nog niet eerder tegenkwam.

Voor mensen die meer willen zien is zijn YouTube-kanaal waar vele lezingen gratis te bekijken zijn te vinden op: www.youtube.com/user/BentinhoMassaro/videos.

En hij heeft ook een eigen online academie waar hij alles stapje voor stapje uitlegt op: trinfinityacademy.com. Deze is online gratis te volgen voor eenieder met interesse.

IMG_0859

Zijn website is te vinden op: www.bentinhomassaro.com.

Een Engelstalige Facebookgroep waarin mensen elkaar vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen gebaseerd op dit materiaal  is te vinden op: facebook.com/groups/336863633071053/. Op facebook is zijn pagina: www.facebook.com/bentinhomassaro.

There is only the understanding of the thing that needs to be taught to every child on the planet, and that is the knowledge that every single individual on this planet is already powerful as he or she needs to be to create any reality desired, without having to hurt yourself, or anyone else, to get it. That’s how powerful you are.
~Bashar – Quest for Truth

631368_183085224cje

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de onderstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_56bb4b4183861_selected-products” products=”1001004007524883,1001004007959420,1001004011334594,1001004007524807″ name=”verander de wereld” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Aanverwante artikelen en informatie:
-) De 5-stappencyclus van creatie
-) Een einde aan de slavernij, stap 4: Vrijheid & Controle
-) De vijf wetten van creatie
-) Volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Angstporno moe
-) Onderzoek je stressvolle gedachten en leer ervan
-) Zelfonderzoek – zelfkennis – zelfrealisatie
-) 7 redenen om je stressvolle gedachten te onderzoeken en te transformeren
-) Kies de beste voelende gedachte waar je toegang tot hebt in dit moment 
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) De volledige formule om je natuurlijke nieuwsgierigheid te volgen
-) Volg het broodkruimel pad van je innerlijke interesses
-) Waarom je persoonlijke passie volgen het beste is wat je kunt doen voor het universum!
-) Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties
-) Maak zelf contact met je eigen simultane parallelle incarnaties
-) Maak van binnenuit contact met buitenaardse wezens
-) Gigi Young legt helder uit waarom Aliëns en Starseeds belangrijk zijn
-) Opening up to channel door Sanaya Roman & Duane Packer (pdf)

9 gedachten over “10 methoden om een super creator te worden

 1. Indigo Pixie

  Tja, er zijn tegenwoordig zoveel ‘meesters’ dat ze op de duur elkaar (blijkbaar) tegenspreken. Zo raadt Eckhart Tolle aan om in het hier en nu te zijn, waar zich alle kracht bevindt. Terwijl Bentinho Massaro juist het nu als verleden beschouwt en aanraadt om vaak in je verbeelding te leven (toekomst of verleden). Het huidige nu = het verleden, zegt hij. Geef dus niet teveel aandacht aan wat je hier en nu ervaart en waarneemt, maar focus vooral op wat je in je verbeelding wilt creëren. Dit is gelijklopend met de visie van Anastasia (Vladimir Megre) en de wetenschap der verbeelding en dat resoneert wel met mij. Je voortdurend goed voelen onder alle omstandigheden is de grote sleutel die Bentinho naar voren brengt, maar Mark Passio zegt dan weer dat kwaadheid en andere ‘negatieve’ emoties wel degelijk waardevol zijn en een impuls kunnen zijn tot verandering. Toch goed dat Bentinho niet channelt want veel channelingen zijn volgens mij primair bedoeld om de ‘lichtwerkers’ in de new age kerk te houden en te misleiden. Brainwash dus.

  1. Douwe Bericht auteur

   De vorm maakt mij persoonlijk niets uit, ik ben immers volledig verantwoordelijk voor mijn eigen denkwerk en in de afweging van gereflecteerde ideeen. Zie ook: http://achterdesamenleving.nl/een-einde-aan-de-slavernij-deel-2-kennis-ontwetendheid/

   Het interessante van Bentinho en wat goed met mij resoneert is dat het eigenlijk alle ideeen van Bashar en Abraham Hicks overlapt maar dat er als het ware een extra laag begrip aan is toegevoegd, voor mij dan. Bentinho legt veel zaken heel helder uit die conceptueel bijvoorbeeld ook in The New Metaphysics staan en waar Bashar het over heeft in zijn lectures maar op een voor mij gemakkelijker en beter te begrijpen manier. Het is voor mij dus een enorme verbreding en verdieping van concepten die ik al een beetje begreep maar na het zien van Bentinho veel beter begrijp.

   Ik vind Mark Passio heel interessant en vanuit je fysieke verstand heeft hij volgens mij volledig gelijk. Maar geloof hechten aan de gedachte dat mensen geen aggressie zouden mogen initieren is stressvol in mijn ervaring en in die zin is die gedachte vanuit een ander perspectief dus niet waar op een bepaald ander niveau. En daarnaast laat Passio vooral zien dat vrijheid voor eenieder mogelijk is en ons geboorterecht is, wederom heeft hij daar volledig gelijk in maar wat dan is dan de vraag en daar antwoord Anarchisme niet op. Dus vanaf dat punt is het volledig je eigen verantwoordelijkheid je leven naar eigen inzicht te gaan scheppen. En hoe je dat kunt doen op een manier die naar je eigen wens is geven Abraham Hicks, Bashar en Bentinho allemaal hetzelfde antwoord op, volg je passie, seek joy, schep je cyclus van creatie vanuit de wens naar het voelen van geluk.

   En dit is ook logisch. Als je begrijpt dat mensen een frequentie zijn en dat geluk de vertaling is van expansie van je bewustzijn dus het verhogen van je frequentie dan weet je dus dat geluk, passie, etc je altijd naar de omstandigheden zal leiden die jezelf op de meest natuurlijke en plezierige manier doen groeien en expanderen. Maar omdat wezelf continue van frequentie veranderen omdat we continue groeien moet wat ons doet groeien ook telkens veranderen van frequentie omdat het continue iets hoger dan onze eigen frequentie moet blijven. Je passie verschuift dus continue hoe meer en hoe verder jezelf groeit.

   Door je passie te volgen, geluk te gebruiken als input voor je cyclus van creatie, synchroniseer je je dus kortom met een proces van continue persoonlijke groei. Bentinho legt deze concepten in mijn ogen haarscherp en zeer helder uit. Abraham Hicks heeft hier trouwens ook een heel handige manier in wat ze segment intention noemen, dus meerdere keren per dag je intenties van je creaties neerzetten zodat je dus ook continue de cyclus van creatie activeert vanuit je bewust gekozen gedachten gericht op blijdschap.

   Ik heb nu een video of 5 van Bentinho bekeken en zal nog meer van hem gaan bekijken maar ik heb wat van zijn ideeën uitgetest vandaag en ik ben echt overweldigd door de resultaten. Heel interessant en ik kan het allemaal rationeel volledig volgen tot zover. Maar het zorgt idd voor enorme accerelatie. We gaan het zien wat het verder gaat brengen. Zolang Bentinho nog mijn passie heeft blijf ik verder kijken en ideeen uitproberen. 😀

 2. Ellie Witten

  Hoi, Google een op Mooji en Adyashanti. Aanrader, Mooji heeft ontzettend mooie video`s vanuit Rishikesh.
  Enjoy

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor de tip.

   Voor de mensen die online materiaal van hun willen bekijken:

   De website van Mooji met vele online te bekijken video’s:
   http://mooji.org/videos.html

   En zijn YouTube kanaal:
   https://www.youtube.com/user/Moojiji/videos?sort=p&view=0&flow=grid

   En hier een YouTube kanaal van Adyashanti vol met interessante video’s van hem:
   https://www.youtube.com/user/Adyashanti

   Zoek vooral de persoon op waar je zelf het meest mee resoneert.

  1. Douwe Bericht auteur

   Gaaf spul dit he, het helpt mezelf enorm vooruit in mijn groei. Ik hoop dat het andere mensen net zo goed van dienst kan zijn. 🙂

   En het is daarnaast ook makkelijker toegankelijk omdat het uit zijn directe geïntegreerde gezichtspunt komt en niet via een proxy zoals Bashar of Abraham.

   Voor mij maakt de vorm niet uit maar dit is makkelijker deelbaar met een veel breder netwerk. 😀

   1. ellie

    Google eens op Neville Goodard en Dr Pillai. De laatste was de guru van Wayne Dyer. Neville Goodard heeft veel online leesvoer.Hj grijpt op teksten van het oude testament. De een vind het storend, voor een ander gaat het om de boodschap. Ik ken de bijbelteksten niet, behalve wat ik me herinner van vroeger, wat ik ervaar bij het lezen van de teksten van Neville Goodhard is iets van ooooh…..in dat licht bekeken. Probeer maar eens.

 3. Douwe Bericht auteur

  Be, (want to be) very clear about what you want.

  (Want to) feel good, blissfull, exalted, feel aligned with -All that Is-, etc.

  Pick the higest frequency/resonating thought that you can find, become it as fully as you can and then find an even higher frequency/resonating thought and become that. Keep repeating this process.

  Stay in alignment with your higher self to the best of your ability and use your emotional guidance system to do integrity checks. The better you feel the more in alignment you are. Your only loyalty is to your alignment with your higher self.

  Go do what makes you feel good, seek joy, follow your highest excitement with integrity and without expectations. Act on that which is available to act on in the here and now and take it as far as you can. When that is done pick the next highest exciting thing you can take action on in the here and now and take that as far as you can. Keep repeating this process.

  If you experience contraction/negative emotion, that means that you have bumped into something that is out of alignment with your higher self, find out with surgical precision what it is and what value you can still extract from that belief/thought/circumstance that caused the experience of contraction. See it as an awesome opportunity, a signal from higher mind that there is something interesting to learn for you and that you therefore are on the brink of even more expansion.

  Anchor reminders in your physical reality about the above points.

  https://www.youtube.com/user/BentinhoMassaro/videos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *