Podcast/Youtube over Channelen en hoe mensen dit zelf kunnen leren

Recent heb ik op uitnodiging van Sjanett de Geus van transformatie-podcast.nl uitgebreid gesproken over channelen. Hier het resultaat van dat gesprek:
https://transformatie-podcast.nl/episode/wat-is-channeling-hoe-leer-je-channelen-zijn-er-buitenaardse-gidsen-87-douwe-beerda/

Dit is het tweede deel van het gesprek met Douwe Beerda en een zeer bijzondere aflevering voor me. Naast een interesse in permacultuur (aflevering #86), doet Douwe namelijk ook aan channeling.

Channeling is eigenlijk ‘niks meer’ dan boodschappen of inzichten ontvangen via je onderbewuste. Ik vond deze omschrijving wel passend.

Ja, je mag kritisch zijn (graag zelfs), maar het grappige is dat iedereen wel eens flitsen van inzicht of inspiratie heeft. Soms zie je ineens iets voor je, of komen bepaalde woorden tot je.

Waar komt die inspiratie vandaan? Zijn er gidsen die ons helpen? En kan je jezelf hier meer op afstemmen? Dit misschien zelfs sturen, of het gerichte vragen laten beantwoorden?

De inhoud van sommige boodschappen, zoals Douwe ze in deze aflevering deelt, waren grotendeels herkenbaar voor me. Bijvoorbeeld in lijn met wat ik in teksten van spirituele leraren gelezen heb, of te relateren aan downloads die ik ontving onder invloed van bijvoorbeeld Ayahuasca of LSD.

Als je me langer volgt, dan weet je dat ik deze bewustzijns overstijgende onderwerpen mateloos fascinerend vind!

Ik ben Douwe ontzettend dankbaar dat hij zo open wilde praten met me over zijn inzichten uit het contact met de Arcturian Collective, een buitenaardse en multidimensionale ‘gids’, of entiteit.

Ik wil je voor deze aflevering uitnodigen om naar je eigen ratio te blijven luisteren, en er tegelijkertijd met een open mind in te gaan. Wie weet hoor je nog iets interessants 🙂

Meer info:

 • https://innerpeaceouterjoy.com/
 • Innerlijke vrede, het volgen van je passie en multidimensionaliteit
 • Download hier de 7 oefeningen, en het boek in PDF vorm
 • Oefening 1 van 7: Een relaxte staat van zijn bereiken
 • Oefening 2 van 7: Concentratie en focus vasthouden
 • Oefening 3 van 7: Afstemmen op levensenergie
 • Oefening 4 van 7: Postuur en positie
 • Oefening 5 van 7: De eerste ontmoeting met je gids
 • Oefening 6 van 7: Je gids verbaal channelen
 • Oefening 7 van 7: Vragen voor je gids
 • 2 gedachten over “Podcast/Youtube over Channelen en hoe mensen dit zelf kunnen leren

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja ik hoop dat andere mensen er zo ook hun voordeel mee kunnen doen als ze interesse hebbe in dit soort zaken. Ik ben er telkens meer van overtuigd dat alle mensen toegang hebben tot dit soort ‘grotere’ delen van henzelf als het relevant voor ze is in dit leven en als ze er een natuurlijke interesse in hebben.

   Hoop dat het video interview een aardig verslag geeft van mijn eigen reis en hoe ik op dit moment in de materie sta en de oefeningen kunnen mensen die zelf contact willen maken met hun eigen gidsen of bredere delen etc, verder helpen.

   Ben heel benieuwd of dit al met al meer mensen motiveert tot zelf leren channelen. 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *