Donald Trump spreekt op groot live event waar hij zijn plannen uiteenzet

ap-president-elect-donald-trump-w-border-e1478677222825-620x435Trump hield op 1 december een grootschalig live event in Ohio. Hij hield een lange toespraak voor een stadion vol mensen waarin hij zijn plannen uiteenzet.

Wat opmerkelijk te noemen is, is dat hij dit event live streamde via o.a. de Facebook en de YouTube en daarmee alle bestaande gevestigde mainstream media in de VS omzeilde, en ervoor koos om op deze manier direct de burgers van de VS toe te spreken. Wellicht dat dit Trump zijn manier is om de MSM in de VS terug te betalen. Ze simpelweg buitensluiten door direct zelf de communicatie te zoeken met mensen.

Het is tot slot ook interessant om te zien hoe Trump vorm begint te geven aan zijn toekomstige presidentschap en om te horen wat voor inhoudelijke plannen Trump nu eigenlijk heeft zodat we wellicht een pijl kunnen gaan trekken op wat voor beleid we vanuit de VS kunnen verwachten de komende tijd. Hij maakt in deze speech duidelijk dat hij zich sterk nationaal gaat richten op de interne economie en weinig interesse heeft in internationale organisaties en afspraken.

WATCH President-Elect Donald Trump “THANK YOU” Rally in Cincinnati, Ohio (12-1-2016)

Trump zijn speech begint op ongeveer 35 minuten.

15284007_1117067735058798_117090118539875643_nWat in ieder geval duidelijk wordt is dat hij de kunst van het publiek spreken wel aardig onder de knie heeft. We zullen zien wat het de komende tijd gaat brengen. Ik verwacht persoonlijk in ieder geval een boel popcorn!

En voor de mensen die denken oh oh, dat gaat vast helemaal de verkeerde kant op in de VS…

Hier wat artikelen die het hele concept van een legitieme heersende klasse aan de orde stellen. Overstijg statisme en wordt je eigen leider. 😉

-) Mark Passio lezing – The Natural Law; over moraliteit en zelfeigenaarschap
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) Het einde van al het kwaad, het tijdperk van de oorlogen op aarde is voorbij
-) VRIJHEID – Een praktsiche gids naar een vreedzame en vrijwillige samenleving
-) Het geloof in een legitieme heersende klasse kan alleen maar geweld toevoegen aan een maatschappij

meme

2 gedachten over “Donald Trump spreekt op groot live event waar hij zijn plannen uiteenzet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *