VRIJHEID – een handleiding naar een vreedzame en vrijwillige maatschappij door Adam Kokesh

Adam Kokesh heeft een helder boek geschreven over en met de titel: FREEDOM.  Joris is zo vriendelijk geweest om het te vertalen. De Nederlandse versie heet: VRIJHEID. (Papieren versie)

In dit boek zet Adam Kokesh helder uiteen hoe we naar een vreedzame en vrijwillige maatschappij kunnen overgaan. Kokesh legt duidelijk uit hoe veel mensen vandaag de dag dwang en geweld accepteren en zelfs actief ondersteunen zonder dat ze dit zelf heel bewust doorhebben.

Door mensen uit te leggen dat dwang en geweld nooit acceptabel is, ook niet als het in de vorm van een overheid komt kunnen we de wereld een stukje vreedzamer en vrijer maken voor eenieder. vrijheidDe wijsheid in dit boek heeft de kracht om ons menselijke potentieel te ontsluiten en een samenleving neer te zetten die gebaseerd is op vreedzaamheid, zelfeigenaarschap en geweldloosheid.

Jij als vrij, mooi, onafhankelijk mens hebt onvervreemdbare rechten en bent je eigen baas! Je kunt doen wat je wilt met jouw lichaam en met de opbrengst van jouw arbeid. Alle menselijke omgang moet vrij zijn van geweld en dwang, en wij zijn vrij om naar onze rechten te leven, met respect voor de rechten van anderen.

Overheden vertrouwen op dwang en geweld, maar dwang is een slap alternatief voor innerlijke overtuiging. Toen je leerde: niet slaan, niet stelen en niet doodslaan, was dat niet: tenzij je voor de regering werkt. Overheden maken ons bang om ons te laten geloven dat wij ze nodig hebben, maar we ontgroeien het idee van overheden en laten ze achter ons.

Dit boek zal JOU de kracht geven om blijer, vrijer en gelukkiger te zijn, terwijl het je een positie geeft om mee te helpen ons lot te bepalen

Het boek hier als PDF vrij te downloaden. En mensen kunnen een papieren versie bestellen via: Boeken Bestellen – Vrijheid door Adam Kokesh.

In onderstaande korte YouTube clip met Nederlandse ondertitels licht Adam Kokesh zelf zijn boek ook helder toe!

Ik heb het boek zelf met veel plezier gelezen en in mijn ogen is zulke informatie essentieel om op de lange termijn vooruitgang te maken als mensheid naar een vrijere en vreedzamere maatschappij. Ik zou daarom zeggen lees het boek zelf en deel het met familie, vrienden en kennissen.

Aanverwante informatie en artikelen:

-) Website: thefreedomline.com
-) Download hier een online Nederlandstalige versie van – Vrijheid!
-) YouTube kanaal Adam Kokesh
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) 5 simpele vragen om het meest gevaarlijk geloof te ontmantelen
-) Het einde van al het kwaad, het tijdperk van de oorlogen op aarde is voorbij
-) Mark Passio lezing – The Natural Law
-) Een einde aan de slavernij, stap 3: Soevereiniteit & Verwarring

freedomfromgovernment

30 gedachten over “VRIJHEID – een handleiding naar een vreedzame en vrijwillige maatschappij door Adam Kokesh

 1. Douwe Bericht auteur

  Ja ik ben ook erg blij dat Joris de moeite heeft genomen om het te vertalen en het vervolgens beschikbaar te maken. Ik help graag mee zulke boodschappen te promoten en mocht het mensen aanspreken deel het dan aub zelf ook weer door. Hoe meer dit soort kennis van persoon tot persoon wordt gedeeld hoe sneller we in Nederland stappen kunnen zetten richting een echt vreedzame maatschappij.

 2. Joris

  Toch is Joris of zijn vermeende goede werk hier geen belangrijk issue. Waarom ik dit boek het beste vind en de moeite waard vond om te vertalen, is omdat het wederom (na: Het meest gevaarlijke bijgeloof) de kern raakt van de hele waarheidsbeweging! Adam heeft allerlei boeken op dat gebied gelezen en uit al die boeken de kern gehaald en al die kernwaarheden in één boek samengebracht.

  Adam Kokesh ziet zichzelf als de succesvolste rip-artist, oftewel als het belangrijkste doorgeefluik van alle allerbeste waarheden die op dit moment verkondigd worden. Niet om er zelf beter van te worden, maar als het perfecte hulpmiddel om zelfs onwetende mensen in minder dan honderd bladzijden in toegankelijke woorden naar een ‘volledig’ totaalbeeld te helpen.

  Ik hoop dus dat het boek een bestseller wordt, niet omdat ik er werk in heb gestoken of omdat mijn werk belangrijk zou zijn maar omdat het het beste werk is wat momenteel beschikbaar is!

  (daarom steek ik er dus ook tijd in)

 3. Joris

  Adam Kokesh wil zelf ook helemaal niet als guru gezienworden. Hij vindt het heel belangrijk dat mensen die hij tegenkomt zelf ‘empowered’ worden, oftewel mensen moeten zelf hun eigen kracht vinden, en daarin gaan staan. De bedoeling van het boek is dat mensen die het hebben gelezen een soort ’totaalplaatje’ of overzicht krijgen, waar ze ook direct zelf mee aan de slag kunnen.

  Dat is ook hoe ik het zelf zie, en daarom is ook een oproep om “mij” (niemand kent mij toch) te steunen niet echt waardevol. De waarde van dit specifieke boek ligt in het feit dat het, op een zo laagdrempelige manier als mogelijk, de dingen met elkaar verbindt. En dan vooral de dingen die zo concreet mogelijk zijn. Het is voor heel veel dingen beter om een concreet boek in handen te hebben dan een digitale pdf, maar geen mens zal ‘Joris steunen’ een goede reden vinden.

  Als ik zelf goed in marketing was, dan had ik je wel een uitgedokterd verkoopverhaaltje gemaild, maar aan de andere kant ben ik juist niet goed in marketing omdat ik mensen niet wil verleiden. En daar heb ik dan ook weer vrede mee.

 4. bernadette

  Hij heet Tellinger en laat Space ringen 🙂

  Stone Xylophone demonstratie in frequenties
  https://www.youtube.com/watch?v=6aG-e7zGq3Y

  Massale Vrijheid om inventions te creëren en dat te tonen waar we allen wat aan hebben ,
  to make the world a better place 13 – 14 -16 Oktober Dallas – Texas ;
  UBUNTU Summit – Calling all Scientists, Healers, Inventors, Innovators
  https://www.youtube.com/watch?v=lRH2uRn0HXc

  Canadese Burgermeester verbaasd over reacties op zijn Ubuntu plannen

  “What I did not expect was the amount of support coming in from the outside community and from around the world. I have had to tell some to have patience because they want to move here now to help me get the one small town concept started.” – Burgermeester Ron Higgins

  Dit bericht van augustus dit jaar is niet nieuw. Echter viel ons dit deel in het verhaal nu pas echt op en willen we het graag met iedereen delen.

  Burgermeester Ron Higgins die de leiding heeft over de gemeenschap van North Frontenac in Canada was na het publiceren van zijn nieuwe ideeën om de gemeente weer welvarend te maken erg verbaasd. Niet over de verschillende reacties die zowel negatief als positief waren. Maar over de reacties uit de hele wereld van mensen die hem hun steun betuigden en aanboden naar North Frontenac te verhuizen om te komen helpen met het vormgeven van de nieuwe plannen.

  Burgermeester Higgins heeft al deze mensen vriendelijk verzocht hun enthousiasme vast te houden en rustig af te wachten. Hij gaat in de komende tijd zijn plannen vorm geven en langzaam implementeren. Wat we met de gehele Ubuntu gemeenschap op de voet zullen volgen.

  In liefde en eenheid,
  Ubuntu Nederland

  Liberation Movement ;

  http://www.ubuntuparty.org.za/2017/08/report-from-mayor-ron-higgins.html

  NU ..wordt het toch tijd om in Nederland ook Burgemeesters te vinden ,
  die ook van Harte mee gaan doen om mensen te steunen in Vrije Samenlevingen,
  te creëren in alle Dorpen zodat ook de grote steden daar in mee te laten volgen.

 5. bernadette

  Over Sound Frequenties of Gaia Unlimited Energie .
  Stones Ring like Bells – Stone Circles .
  Wat kunnen we samen doen om het tij te keren… en meer
  Michael Tellinger maakte ook Groningen wakker ;
  Michael Tellinger Brilliant Presentation In Groningen
  https://www.youtube.com/watch?v=6Jp0NS2rom0

  Invitation of the Free World / World View
  Hoe the Global Bank industrie ( Rothschild systeem )
  probeert alle landen te domineren en alle mensen hun Vrijheid af te nemen,
  door hen in een Geld slaafs systeem te houden .
  En wat heeft o.a The Dutch Elite Coöperation er mee te maken .

  Duidelijke uitleg on World View ;
  Worldview with Yvonne Katsande – Ubuntu’s Michael Tellinger
  https://www.youtube.com/watch?v=mi4VefMwS0c

  http://michaeltellinger.com/

 6. bernadette

  Have you ever dreamed of another kind of life? Not the job that you don’t want to go off to in the morning, or the house you have to keep on paying for year after year, but a life closer to the earth, a little place in the country that you build yourself, a garden and some solar panels for electricity, time to be with those you love and to do the things you most want to do. An impossible dream? Maybe not. Right now people all over are working to create an alternative to a consumer society that gives us less and less satisfaction and is more and more destructive to the earth and to us, as well. Explore the world of natural building and meet some of its pioneers who are creating beautiful and inexpensive houses out of earth and straw, houses that you can make, too. This is a way of building that can transform how you see the earth and yourself. Visit: Linda Smiley and Ianto Evans who pioneered the use of building with earth, straw and sand called cob in the U.S. and who now run the North American School of Natural Building in Coquille, Oregon where they and their students have used natural building methods to create a little village.
  Coenraad and Courtney Rogmans uit Nederland vertrokken rond 1986 naar Oregon – who took a piece of undeveloped land, built straw bale and cob buildings complete with solar electricity and a water catchment system, and who teach natural building workshops. Taylor Starr at White Oak Farm, an organic farm and educational center, which is putting the final touches on a striking timber-framed straw bale and cob community center. Brendan Flanagan, with his family and friends, turned a remote wooded hillside into a snug community of homes and gardens. Rob Bolman, an advocate of incorporating natural building techniques into mainstream building practices, who created an ecovillage in the middle of Eugene, Oregon, and who speaks passionately about the link between natural building and social justice. Meka Bunch who after only a week-long workshop, built his own elegant cob cottage and who works sharing natural building with people abroad. And Kiko Denzer, a sculptor and cob builder, and his wife Hannah, an organic gardener and baker, who transformed a dilapidated outbuilding in the country into a cozy cob home surrounded by beautiful gardens. For more on this subject go to http://innerexplorations.com/

  Prachtige reportage ,
  Naturel Building and a New Sence of the Earth,

  https://www.youtube.com/watch?v=cquALRWLukY

 7. bernadette

  Deze opname moet het zijn .. hieronder was de intentie om te plaatsen,
  Een Garage ontwerpen en ombouwen in woonruimte ,
  van volkswagenbusje naar een praktische omgebouwde Touringcar,
  De Vrijheid om te travelen waar men maar heen wil,

  Couple makes garage home + campervan a consistent life combo
  https://www.youtube.com/watch?v=7sLQ-2rCdmw

 8. bernadette

  Geboorteaangifte onder Voorwaarden.
  Vrijheid van Leven / Soevereiniteit

  Er is in 2017 in Nederland een mogelijkheid geschapen om een pasgeboren Mens te vrijwaren van de macht en het misbruik van De Staat en van haar Bankiers elite.

  Hoe voorkom jij als ouder dat jouw nakomeling een soldaat , een horige, een belastingplichtige of een speculatie object wordt van een scrupuleloze groep machtnemers?

  Deze video vertelt hoe een ‘bofkontje’ door haar vrije ouders met theonomische hulp op een legale wijze ontsnapt aan de grip van De Staat.

  Deze video vertelt over een sociaal contract dat een gezonder alternatief biedt aan de ouders en hun kinderen.

  Deze video attendeert jou op goede initiatieven die zich ontplooien en al ontplooit hebben om van deze planeet een plek te maken waar alle Mensen een mooie toekomst wacht.

  op 34.40 minuten Ken O’Keefe
  op 44.30 minuten Jurist Sven Ake Hulleman

  https://vimeo.com/239238595

 9. bernadette

  O.P.P.T – One People’s Public Trust

  Presentatie,

  One People’s Public Trust
  https://www.youtube.com/watch?v=gZNkzYaPi3k

  Wereldwijde Wetgeving:

  1- Law of the land = Natural Law = Common Law = Wettig(lawful) = Gewoonterecht is voor Mensen

  2- Law of the Sea = UCC Law = Civil Law = Statutair Recht = Admiralty Law = Wettelijk(legal) Maritieme Wetgeving is voor Personen/Bedrijven

  Persoon= Latijns Persona=Masker=Stroman=Eigendom van de Staat
  een juridische fictive entiteit gecrëeerd dmv de Geboortecertificaat zonder jou toestemming waarmee de STAAT bij private banken geld leent.

  Meet Your Strawman!
  https://www.youtube.com/watch?v=ME7K6P7hlko

  http://www.kennisgevingvrijemens.nl/

 10. bernadette

  Het Levenspad van Adam Kokesh…

  Hoe is het hem de laatste 2 weken vergaan , wie zitten hem nou op de hielen .

  ADAM VS TEXAS “If you don’t hear from me, please come find me”

  https://www.youtube.com/watch?v=k6TKONVs7kw

  Waarom zoeken ze nu redenen om hem te ontvoeren en zijn Freedom te ontnemen ,

  https://www.youtube.com/watch?v=D0IBbGe6pdM

  Toch de gevangen-nis in huh.. ? why …

  https://www.youtube.com/watch?v=4keu6kxvfZM

  When Cops Don’t Like You… (Welcome home, Adam!)

  Wat hebben ze met zijn bezittingen gedaan ,
  doen ze dat met opzet ?
  Zijn gehele interieur smerig achtergelaten .

  https://www.youtube.com/watch?v=HyO7XhXqWv4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *