Vier simpele strategieën waarmee de mensheid onder de duim wordt gehouden

In dit korte filmpje (2 min. 38 sec.) van The Free Thought Project komen vier eenvoudige strategieën aan bod die gehanteerd worden door de psychopate heersende klasse om miljarden mensen onder de duim te houden.

1: Angst als fundament
2: Intimidatie
3: Brood en spelen
4: Verdeel en heers

Blijkbaar laten mensen zich (nog) op grote schaal in de maling nemen via deze simpele maar effectieve methodes. In het filmpje een uitgebreide uitleg hoe deze strategieën dagelijks worden toegepast zodat we het beter kunnen leren herkennen.

Na deze clip worden vervolgens oplossingen gegeven die mensen kunnen gaan toepassen om zichzelf minder vatbaar te maken voor deze manipulaties. Dit soort trucs zullen worden gebruikt door deze psychopaten zolang er nog genoeg mensen in blijven trappen.

It’s not gonna stop, until we wise up. 

Oplossingen

Stap 1: Maak en houdt mensen continue bang.

Oplossingen voor stap 1:
1)  Leer begrijpen waar angst vandaan komt. Onderzoek de achterliggende stressvolle gedachten zodat je je eigen angst kunt transformeren naar openheid, liefde en nieuwsgierigheid.

2) Begrijp dat de elite continue hetzelfde Patroon van Tirannie gebruikt om mensen in de angst te drukken en ze daarin te houden. Door dit Patroon van Tirannie te begrijpen ga je het opeens overal herkennen en raak je er meer en meer immuun voor.

emilysquotes-com-need-violence-enforce-ideas-worthless-morality-intelligent-unknown

Stap 2: Intimidatie via dwang en (de dreiging van) geweld.

Oplossingen voor stap 2:
-) De samenvatting is simpel. Respecteer de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van zowel jezelf als van anderen. Niemand heeft het recht om geweld te initiëren en iedereen heeft het recht om zichzelf te verdedigen. En accepteer hierop geen enkele uitzondering, ook niet als die uitzondering overheid heet.

Er zijn inmiddels drie boeken die naar het Nederlands zijn vertaald en gratis beschikbaar zijn gemaakt, die de grootste bron van dwang en geweld die bijna iedereen onbewust accepteert blootlegt. Mensen accepteren dit omdat ze letterlijk hun hele leven lang zijn gehersenspoeld met het geloof van Statisme. Ontdoe jezelf en de mensen om je heen van die levenslange hersenspoeling met deze drie boeken.

De drie boeken zijn te downloaden via deze drie artikelen met links:
-) Het einde van al het kwaad, het tijdperk van de oorlogen op aarde is voorbij
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) VRIJHEID – Een praktsiche gids naar een vreedzame en vrijwillige samenleving
quote-it-may-be-true-that-you-can-t-fool-all-the-people-all-the-time-but-you-can-fool-enough-of-them-to-will-durant-54161

Stap 3: Leidt mensen af met brood en spelen.

Oplossingen voor stap 3:
-) Begrijp dat mainstream media tot doel heeft je te misleiden en af te leiden. Zo verspreidt de mainstream media al meer dan 50 jaar nepnieuws met onder meer oorlogen tot gevolg. Daarnaast is hier een heldere opsomming gemaakt van 10 aantoonbare grote leugens van de mainstream media in Nederland. Ook is recent het boek Gekochte Journalisten in Nederland uitgekomen waarin een mainstream media journalist zelf uitgebreid uitlegt hoe de mainstream media precies wordt omgekocht.

-) Laat je niet langer programmeren door de elite met hun angst en leugens. Ga inplaats daarvan je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie volgen met integriteit en zonder verwachtingen. Op die manier neem je zelf de actieve regie terug over je leven vanuit je eigen vrije wil en je vrijheid om je eigen keuzes te maken. Je gaat weer in je eigen scheppende kracht staan en gebruikt die voor je eigen constructieve doelen.

divide-and-conquer-2

Stap 4: Verdeel en heers over mensen door ze onderling tegen elkaar uit te spelen op o.a. ras,  nationaliteit, sekse, geaardheid, religie, etc.

Oplossingen voor stap 4:
-) Begrijp wat moraliteit is en gebruik alleen dat begrip om te bepalen met welke mensen je wel en niet wilt omgaan. Zolang mensen je vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken respecteren is er geen enkelen reden om een probleem te hebben met iemand anders.

-) Maak actief werk om meer innerlijke vrede te vinden in jezelf als je dat nog niet hebt. Op die manier overwin je de angst voor andere mensen en ben je simpelweg niet meer uit te spelen door de elite tegen mensen omdat je begrijpt dat het allemaal reflecties van jezelf zijn.

14642129_10153964496962322_4770118194583846082_n

Zolang mensen nog massaal in deze vier eenvoudige maar helaas uiterst effectieve controle methodes van de elite trappen zal er weinig veranderen. Zodra mensen zelf genoeg groeien in hun bewustzijn en dit soort simpele trucs leren doorzien, dan kan de wereld relatief snel in positieve richting veranderen.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Leer angst transformeren naar nieuwsgierigheid, openheid en liefde
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) De illusie van macht en de macht van illusie

-) Het einde van al het kwaad, het tijdperk van de oorlogen op aarde is voorbij
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) VRIJHEID – Een praktsiche gids naar een vreedzame en vrijwillige samenleving

-) Gekochte Journalisten – nu in het Nederlands
-) 10 aantoonbare grote leugens van de zichzelfbenoemde mainstream media
-) Volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen

-) Natural Law – wat is moraliteit?
-) Wat maakt een mens goed of slecht?
-) Er is slechts 1 persoon nodig voor (innerlijke) vrede en die persoon ben jezelf

mjaxmi0yytbmyta0mzi3yju1mmmw

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 

spreading-the-word

16 gedachten over “Vier simpele strategieën waarmee de mensheid onder de duim wordt gehouden

 1. pietje

  Amerika is een vijand van de mensheid ! Zoals ze de indianen hebben vermoord gaan ze nu de zwarte mensen vermoorden die ze zelf als SLAVEN (grote schande ) hebben binnen gebracht ! Het is sorry een kut regering ! Assad is een goed mens zo was ook Saddam een goed mens deed alles voor zijn bevolking “onderdak uitkeringen etc maar ons vertrouwde (kut) Amerika bestempelde hem als terrorist er is maar 1 terrorist en dat is Amerika Daar blijf ik bij ! Ook 58 % van de Amerikanen denken zo dus….. hopelijk…….binnenkort revolutie en weg met clinton,Obama,bush etc laten we kiezen voor een clown als Trump !!! Beter Hij heeft een gezonde visie ! Ik ga voor hem ! De bijbel (waar ik niet in geloof) Had het over trupets nou donald is er een van !! Hij is een trumpet ! Een vad e eerste !

  1. Douwe Bericht auteur

   Het ziet er inderdaad naar uit dat bepaalde elementen in en achter de overheid van de VS al tijden psychopatisch bezig zijn en de vrije wil en vrijheid van wellicht miljarden mensen tegelijk onderdrukken en vernietigen.

   Van de andere kant, deze psychopaten kunnen dat alleen maar doet omdat al die miljarden mensen erin trappen en zo onbewust hun energie inzetten voor de doelen van deze psychopaten. Als we onze eigen kracht leren terugnemen en onze tijd en energie gaan steken in zaken die goed zijn voor het voortbestaan van onszelf en de mensen om ons heen en deze zo harmonisch mogelijk te maken met moeder natuur dan kan de mensheid heel snel enorme stappen vooruit maken.

   Het is letterlijk aan onszelf. Dus tranformeer jezelf, help mensen om je heen transformeren. Respecteer je eigen vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken en ook die van andere mensen. En volg je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen.

  1. Douwe Bericht auteur

   Staten zijn gewone lokale beheerders van de slavenboerderij.

   Staten zijn juist bijzonder stuurbaar maar dat worden wat andere technieken voor gebruikt door dezelfde elite. Onder meer kindermisbruik komt daar om de hoek zetten om zo mensen in sleutelposities chantabel te maken. En het motto van goud of lood werkt ook nog steeds aardig. De mensen die meedoen aan de corruptie worden flink beloont, zie een Frans Timmermans en mensen die niet mee willen werken worden flink bedreigd en eventueel zelfs opgeruimd, zie Pim Fortuin.

   Het punt is dat mensen moeten ophouden zich te laten sturen vanuit deze manipulatie die altijd op angst gebaseerd is. Het zou mooi zijn als mensen hun eigen waarde inzagen en vanuit hun eigen vrije wil hun eigen sturing zouden bepalen. Vreedzaam en vrijwillig gecoordineerd met hun naaste omgeving en in zoveel mogelijk harmonie met de natuur.

    1. Douwe Bericht auteur

     Ja denk dat je die term prima kunt gebruiken.
     Het is een soort managementlaag die ervoor zorgt dat het geld betaalt wordt. Dat de oogst van de boerderij wordt afgeroomd. Dat de productie wordt binnengehaald.

 2. bernadette

  Douwe ,
  Als de mensheid tot het besef komt dat we,
  met ons allemaal zo financieel genaaid zijn tot op de dag van NU.
  Dat we tot de conclusie komen dat we als Baby op een fascistische Planeet geboren zijn.

  Filmpje mag men heel rustig bekijken , wat het belasting systeem precies in -houd.
  Paying Tax …als je dit van tevoren had geweten voor je geboorte , dan zou er zeker de twijfel
  geweest zijn om op deze planeet je levenspad te moeten belopen.

  Paradise Stolen – Episode 5 – Why We Are Poor
  https://www.youtube.com/watch?v=zopjoUUgZ2k

  Coen Vermeeren ;
  BOEVEN, BEDRIJVEN, BANKEN EN DE BELASTINGDIENST
  http://sg.tudelft.nl/2016/03/04/boeven-bedrijven-banken-en-de-belastingdienst/

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor de prachtige links.

   Toch moeten we vooral niet te veel in de slachtoffer rol kruipen.

   Het eerste wat je zegt klopt volgens mij niet. Als het leven je op deze planeet je niet bevalt kun je de planeet op een heleboel manieren vandaag nog verlaten.

   En of we het willen beseffen of niet maar wij co creeeren al deze systemen met de elite omdat we in de manipulatie van hun geloven. Wij doen dat. Zij bieden reflecties aan, wij nemen die over en gebruiken die om ons leven mee te scheppen. Maar omdat wij dat uitvoeren zijn wij meer schuldig dan de elite die ons probeert te misleiden.

   En dat is een heel goede zaak want het laat zien dat de macht altijd bij ons heeft gelegen, altijd bij onszelf ligt en altijd bij onszelf zal liggen. Als wij ons niet langer laten manipuleren door de elite en vanuit onze vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken met respect voor anderen gaan scheppen dan valt de machtsbasis van de elite vrij snel weg. Hoe meer wij ons niet langer door deze vier eenvoudige strategien gek laten maken.

   Het punt is echter dat te veel mensen nog volledig gehersenspoeld zijn en hun eigen gedachten, geloven en geloofssystemen nog niet weten te transformeren. De elite voert ze angst en ze gaan vanuit die angst hun wereld scheppen… zo worden miljarden mensen als het ware gehackt. Maar ze laten zich hacken…

   Hoe meer mensen dit leren begrijpen en leren hoe ze hun angsten kunnen transformeren hoe sneller we een enorme positieve verschuiving in de mensheid kunnen gaan zien. Maar dit moet worden gedaan door mensen zelf die meer verantwoordelijkheid gaan nemen.

 3. Raphaël

  Volgens mij kunnen we weinig doen omdat de macht over de (zware) wapens beschikt. Kijk hoe men telkens de steden en de mensen vernietigd zodat daarna de opbouw weer kan beginnen. Met opzet wordt er dus oorlog gevoerd. Ze hebben niet genoeg aan het bezit van heel de aarde, nee, ze willen ook écht de beheerder spelen. De beheerder van al het goed en al het leven.

  Zonder wapens zouden ‘ze’ haast nergens zijn.

 4. bernadette

  Raphaël ,
  Het begint al bij de geboorte als Baby kom je op deze aarde.
  Welkom als handelswaar wordt men geboren.
  Men wordt als mens… in een natuurlijk persoon betiteld binnen n’ paar dagen tijd.

  https://exituitdematrix.wordpress.com/de-grootste-fraude-aller-tijden/het-ontstaan-van-een-persoon/

  Wat de kerk en de staat met elkaar ,,gemeen,, hebben ;

  https://exituitdematrix.wordpress.com/de-grootste-fraude-aller-tijden/kerk-en-staat/

  Onze auteursrechten ;

  https://exituitdematrix.wordpress.com/de-grootste-fraude-aller-tijden/jurisdictie-en-auteursrechten/

  Wat is een TRUST .

  https://exituitdematrix.wordpress.com/de-grootste-fraude-aller-tijden/trust-law/

  Onze jaarkalender ;

  https://exituitdematrix.wordpress.com/de-grootste-fraude-aller-tijden/tijd-en-kalenders/

 5. bernadette

  Indachtig de beginselen van het volkenrecht, neergelegd in het Handvest van de Verenigde Naties, als daar zijn de beginselen van de gelijkgerechtigdheid der volken en hun recht op zelfbeschikking, de soevereine gelijkheid en de onafhankelijkheid van alle Staten, het zich niet mengen in binnenlandse aangelegenheden van Staten, het verbod van het dreigen met of het gebruikmaken van geweld en de universele en daadwerkelijke eerbied voor de rechten van de mens en fundamentele vrijheden voor allen.

  http://vereniging.vrije-mens.org/algemeen/39-onze-rechtstaat-is-onze-rechtstaat-niet

 6. jhon nijhoff

  *Vier eenvoudige strategieën om het Nederlandse stemvee onder controle te houden* Geef het volk de illusie dat de Grondwet en een Grondwettelijk Hof in Nederland is !
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wetsvoorstel-Halsema
  http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vgrnblu821m2
  @frits [16]:
  Hoofdstuk GRONDWET is leeg , kun je lezen ?
  http://www.denederlandsegrondwet.nl
  Wat staat er nu ………HOOFDTUK 1 .GRONDRECHTEN , wat hoort er te staan ?
  HOOFDSTUK 1 GRONDWET , ze hebben gewoon een compleet hoofdstuk verwijderd , en alles vernummerd , en blijven het valselijk GRONDWET noemen .
  Ons wordt wijs gemaakt, dat dit democratisch is, maar het vormen van meerderheidscoalities is het tegenovergestelde. In de Nederlandse grondwet is het zelfs in strijd met artikel 67.3, die zegt dat de leden van het parlement NIET in opdracht van anderen mogen stemmen. (Stemmen zonder last. [1]) Daar hebben de partijbazen lak aan. In een coalitie gaat het om macht. Kamerleden moeten gehoorzamen en stemmen zoals hun wordt opgedragen. Anders valt de meerderheid weg.
  http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/21-juli-2011-verzoekschrift-gerechtvan-eerste-aanleg-europese-hof.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *