Goedbedoelende mensen financieren bijna al het kwaad in deze wereld – Deel 2

11537699_415312791985827_8779259336024571250_nMensen worden eerst onder dwang en dreiging van geweld gedwongen hun geld af staan aan hun eigen overheid. Vervolgens onderdrukt die overheid het eigen volk met die inkomsten. En als het tegenzit financiert die overheid daarnaast ook nog geweld tegen andere volkeren van dat belastinggeld.

Mensen die zichzelf als brave belastingbetalende burgers zien betalen op deze manier zelf voor alle onderdrukking in de wereld. Zowel die van zichzelf als hun buren als van mensen in verre landen.

Dat belasting daarmee erger is dan diefstal kwam ook eerder al uitgebreid aan bod. Dit verhaal hoe goede mensen op deze manier al het kwaad in de wereld financieren wordt nu nog eens kort en duidelijk uitgelegd door Josie the Outlaw in dit 8 minuten durende YouTube filmpje.

Aanvullingen, reacties of opmerkingen zijn van harte welkom in de reacties.

1535431_606308902801353_266478363179384497_n

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Belasting is erger dan diefstal deel I
-) Belasting is erger dan diefstal deel II
-) Het meest gevaarlijke bijgeloof veroorzaakte 262 doden in de vorige eeuw
-) Het einde van al het kwaad – Het tijdperk van de oorlogen op aarde is voorbij
-) Josie the Outlaw over zelfeigenaarschap
-) Wat drijft de psychopaat?
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Machthebbers & machtgevers

larken-rose-peace

16 gedachten over “Goedbedoelende mensen financieren bijna al het kwaad in deze wereld – Deel 2

 1. jos van Veen

  We geven mensen macht.Mensen die veneveel waard zijn als wij..Macht en geld maar mnsters, fraudeurs en corrupten.
  Monster aga macht exploiteren ten koste van anderen die afhankleijk van hen zijn en waarop ze neerkijken.

  Die monsters voelen zich niet aansprakelijk noch verantwoordekijhk voor hun daden..”de overheid/regering”g heeft beloten (b niet ik, dus ben ik niet verantwoordelijk) (zie nu.jij over Plasterk..prachtig voorbeeld.

  Wij kiezen partijen en geen regerng. Je wwet dus nooit wat je krijgt en die gekozenen gaan er zonder meer van uit dat de kiezers als vanzelfsprekend instemmen met al de ongein en onzin of rotzooi die ze in het rond strooien en waarvoor alle inwoners dan ook voor mogen betalen en gedwongen worden.(ze hebben immers door hun keuzes ingestemd met de rotzooi en betalingen…D66 is daarin onstuitbaar,achterbaks en fascistisch van aard, achterkamertjesgekonkel)
  Macht en exploitatie van macht suggereert ongelijke verhoudingen..de ene hoog en bepalend, de anderdanig en betalend en dat werkt repressie en beperkende wetgeving/regels in de hand.

  En zolang wij nog steeds eurofiel neoliberaal stemmen (t.w. VVD,CDA, PvdA,D66!,SGP,GL of CU (welke combinatie van partijen als regering maakt niet erg veel uit) dan kiezen wij nog steeds voor onze eigen en andermans ellende.
  Onderdanig en gelovig naar neoliberaal eurofiel betekent de Markt dienen,het zweepje en geld dokken..daar is het dan allemaal om begonnen.
  Een ander eidje hebben ze niet.
  Het gekke is dat juist al deze partijen TEGEN referenda zijn..rees voor machtsbeperking en de arrogantie dat zij weten en doen wat goed voor ons is.De onmondige burger die behandeld wordt als en kind en afhankelijk is van de dominante papa die morgen ook tot kind kan worden verheven als wij gewoon nooit meer op hen stemmen.Ze moeten absoluut niets van democratie/inspraak hebben.

  Nederland moet eens laten dol te zijn op spelletjes en verbale gehaaidheid, maar eens wat meer gaan letten op de inhoud als zij keuzes maken met in gedachte aan wat er in eerdere situaties aan inhoud werd toegezegd wat achteraf leugens en manipulaties bleken te zijn.
  We hebben NIKS aan onbetrouwbare partijen, mooie woorden en niks afleveren dan narigheid, uitholling en vernieling tot eigen egoverheerlijking en dwang repressie.(dictatortje spelen)
  Dat soort mensen zijn absoluut niet geschikt voor macht, wel voor pervers fascistisch bewind

  Dus: kom opdagen bij verkiezingen en stem niet meer op eurofiel neoliberaal
  Als we willen kunnen we er wat aan doen..Eurofiel neoliberaal is strontbenauwd voor kiezers..en zal weer zoeken naar afleidende aanvallen( Wilders, Roemer-(wedstrijdjes, banaliseren) om de bevolking/kiezers te manipuleren.(VVD,D66,PvdA(Asscher))
  Trap er niet in!! Neem al die oplopende selfies maar voor zoete koek..allemaal propaganda en afleiding

  Laat nu eens maar mensen de hoogste prioriteit krijgen en niet geld/economie(beurseconomie)
  Want het gaat tenslotte nog steeds om mensen.

  1. jos van veen

   die contradictie zie je steeds terug..
   overheid/”Gezag” is geweld , zeker eurofiel neoliberaal gezag.Dat is er de afgelopen jaren zelfs met behulp van ene opgefokte crisis zeer goed ingedramd.
   En dan hangt het er helemaal van af of wij dat geweld steunen of niet. Zolang wij dat steunen zal het uitgroeien tot een alom cultuurverschijnsel. Zodra dit niet gesteund wordt dan zijn er veel verschillende opties mogelijk
   -wij blijven het steunen, niet omdat we het goed vinden maar bang zijn dat het nog erger wordt.(dat is politiek een eitje..je kunt die bevolking met weinig zelfvertrouwen en competentie heel gauw bang maken met nog erger…)
   -we gaan werken aan een balance of terror. we maken de oppositie groter maar laten het aloude “Gezag”aan de macht..dat beperkt de schade maar het gedonder blijft door gaan
   (Dit was bij de laatste verkiezing de VVD en dan PvdA als counterbalance…Alleen een heleboel mensen
   hadden even niet door dat de PvdA verschoven was naar eurofiel neoliberalisme..Ze kozen voor de EU
   met alle toeters en bellen-tegen de bevolking..Het kan dus verkeren..)
   -we zijn tegen het gezagsgeweld ten nadele van de bevolking..wanneer dat met geweld wordt begroet dan wordt het revolutie.

   intermezzo:
   Als het genegeerd wordt door het gezag (zie burgerforum met ondertekende manifesten die er niet om liegen)dan ontstaat er ene periode van groeiende narrigheid onder de bevolking en dat zal zich gaan vertalen in verkiezingsuitslagen.Maar we hebben zoveel eurofiel neoliberale partijen met alle hetzelfde eindstation Brussel dat de tijdelijke kleuren de boel afleiden(Gekozen voor de EU = een neoliberaal project- VVD, CDA, D66(!!),GL, SGP, PvdA,CU– dat het mensen ook wat gaat dazen. Kies je een van deze partijen dan blijft de boel doorgaan in de lijn van het heden..misschien wat meer bochten en glooiingen maar de EU en euro worden hoofddoelen.
   Opvallend is ook dat juist deze partijen ALLE tegen referenda zijn..Geen volksinspraak, geen democratie; hoe hard ze dat ook roepen

   En als groet hoeveel tegenstand niet gehonoreerd wordt dan krijgen we geweldige sociale herrie
   En dat is te verwachten want er komen steeds meer kapiteins op de brug door de constructie van de EU…die alleen zichzelf vertegenwoordigt, een niet bestaande UNIE ziet als multinational die zij wel even voor de winst (hun winst)zullen besturen terwijl de bevolking zichzelf stuurloos gaat maken en/of de besturing ondermijnt. Burgeroorlog. Geweld in k het kwadraat,,nog meer armoede en kansen op oorlog
   (zie de megalomane gebedsuitbreiding langs de Russische grens….
   Groet bek maar de EU stelt militair echt niet zoveel voor hoor..the mouse that roared..Amerikaans schroot en overal defecten.
   Gaat ons weer massa’s geld kosten..en wie gaat dat dan betlen…Verhofstadt, Rutte? Dijsselbloem IMF?
   Natuurlijk niet..meer geld richting bevolking, meer financiele terreur, hypercontrole en repressie.
   Als ze een collecte houden dan vangen ze niks..

   Het worden echt identiteits- en dieptevargenvragen(wie ben ik eigenlijk? wat beteken ik eiegenlijk? metw el recht kan een ander mij commanderen? Omdat ie bijv. Van V Baalebn heet? en ga zo maar door.Een herijkingsproces waar bij jouw vrijheid ook de vrijheid is van anderen..vrijheid is er verplichtend!!Het wordt u vaak heel neoliberaal vertaald..ik heb de vrijheid een ander in zijn vrijheid dwars te zitten omdat ik meer macht denk te hebben, meer geld heb,bij de kliek behoor die hetzelfde liedje zingt..Je ziet meteen wat hier fout zit!)
   Een heel groot aantal mensen i bang-echt bang- voor de vrijheid..wezensangst, dat er niks meer voor hem/haar geregeld wordt,anderen zijn/haar problemen niet meer oplossen en ga zo maar door.
   De hele externe probleemorientatie moet verschoven n worden naar interne probleemorientatie.
   (extern: alle variaties van dat anderen/ZE het moeten oplossen, op je kont blijven zitten en wachten of de oplossing van anderen wel lekker genoeg is..anders zijlijn- geroep))
   (Intern: je kunt zelf een heleboel doen voor een veel betere oplossing.)

   En dat wordt dan door neoliberaal aangegrepen om je nog meer geld afhandig te maken tbv hun spilzucht..
   Staatsschuld als een raket omhoog, geen cent voor echte sociale woningbouw maar rustig een klein miljard voor de verbouwingen van luxe problemen..
   600 miljoen om te praten OVER werkgelegenheid(Asscher) en geen 600 miljoen investeren VOOR werkgelegenheid(tbv sociale woningbouw, bijv)
   \Verontwaardigd doen over verlies van 20 miljoen aan de Grieken..heel fanatisch, obsessioneel omdat er een man was die echt een stuk intelligenter was dan de betrokkene zelf, maar heer en meester doen zonder enig misbaar rond 16 miljard verlies op de kip met gouden eieren, ABNAMRO..zo geregeld en nonchalant..(dat was OOK ONS belastinggeld, wordt zomaar verpatst)

 2. Thijs Reyners

  Each time you obey there’ll be a price to pay.
  Each time you take personal (moral) responsibility, its value you’ll see.

  1. Hans

   Treffend geschreven.
   Terugvechten, weigeren, er voor weglopen, eeuwig over zeuren.. zal inderdaad zijn consequenties hebben als het ook vanuit die intentie komt, de wet van de zich balancerende energieën ook wel karma genoemd.
   Neem je verantwoordelijkheid voor jezelf, ook al betekend dat het einde van je “veilige lieve luxe” leventje.
   Laat je intentie tot actie niet vanuit genoemde motivaties komen maar puur vanuit je diepste niet te stillen drive tot zelfverantwoording, zelfbeschikking, zelfeigenaarschap en vrijheid.

   Roepen, hopen en werken aan verandering maar geen zelfreflectie en intentie tot het doen van “pijnlijke” concessies aangaande jezelf en de angst voor de bodem van je persoonlijke ravijnen zal niet veel anders brengen dan meer van hetzelfde in een in eerste instantie mooier jasje.

 3. only you

  Daardoor ben ik wel genezen van al die fondsen, die onophoudelijk een bijdrage vragen?
  Dat je belasting moet betalen is al een onoverkomelijk iets?

 4. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Het Nederlandse volk is door de gang naar de stembus terecht gekomen in een tijd van grote sociale achteruitgang, van oorlogsophitsing, militarisering en censuur, van intensieve bespionering en liegende volksvertegenwoordigers…..kortom: van een smeerlapperij die elke verbeelding tart. Opnieuw staan er Duitse tanks en Duitse soldaten aan de Russische grens en opnieuw staan er Nederlandse Ostfront-vrijwilligers paraat tegen “de agressie” van de Russen.

  Ik zou zo zeggen: zoek het maar mooi uit in de open inrichting Nederland. Wij zijn weg!

  1. Johan Bosman (werktuigkundige)

   Èn maar demonstreren: vóór of tegen zwarte Piet. Tsjonge jonge, ik heb nog nooit zoiets achterlijks meegemaakt.

 5. Keyboard

  d.m.v. geweld word je verplicht gesteld belastingen te betalen over je inkomen en je inkopen, waar je vervolgens geen invloed hebt op de besteding van dit belastinggeld.
  d.m.v. een schijndemocratie word deze onrechtmatige wetgeving in stand gehouden.

  Als de meerderheid nog niet begrijpt hoe onrechtmatig dit is, zullen wij hier ook aan mee moeten doen om geen gevaar te lopen. Wel kunnen we proberen zo weinig mogelijk belasting te betalen, echter kan dit pas als je een vermogen hebt opgebouwd om de benodigde investeringen te doen, in de 3 basisbehoeftes:
  – eigen duurzame voedsel en water productie.
  – eigen duurzame energie productie.
  – eigen duurzame woonruimte zonder hypotheek.
  (helaas wordt op bovenstaande zaken ook belasting geheven, als dit zou worden afgeschaft zou de stap naar werkelijke vrijheid een stuk dichterbij zijn.)

  De weg naar bovenstaande basisbehoeftes begint in het systeem dat ik afkeur, hier word je in geboren en heb je dus geen invloed op. Wat je vervolgens onderneemt, daar heb je wel invloed op.
  Als men streeft naar het behalen van bovenstaande punten, en in de weg ernaar toe geen materialistische ongein koopt, doe je naar mijn mening goede zaken. Wees je er van bewust dat alle geld dat je uitgeeft aan onzin, je verder verwijderd van je vrijheid op de lange termijn.

  Jongeren zouden langer bij hun ouders moeten wonen, om zo te sparen voor een vrije uitzet.
  Ouders zouden niet naar het verzorgingshuis moeten, maar weer terug naar de kinderen, hun vermogen zou geïnvesteerd moeten worden in bovenstaande basisbehoeftes, voor de erfbelasting er aan te pas komt.
  Mensen zouden geen reclames moeten kijken, en ook niet moeten willen voldoen aan het beeld dat de sociale media schetst als vrije tijd besteding.

  Je zou op dit moment niet rechtmatig belasting vrij kunnen leven, om de reden dat de bovenstaande investeringen ook onderhouden moeten worden met geld, bv. ; je zonnepanelen zullen ooit vervangen moeten worden, je zal nog steeds een internet abonnement willen, etc.

  Wel zal je minder hoeven werken als je zelfstandig en duurzaam in je basisbehoeftes kunt voorzien.
  Ook, als je een kinderwens hebt; zullen jou kinderen op deze manier in grotere vrijheid geboren worden, dan de grote meerderheid op dit moment.

  Ik sta uiteraard open voor discussie op hetgeen ik hier verkondig. Mvg Keyboard

  1. Douwe Bericht auteur

   Lijkt me ook heel verstandig om eerst je basale levensbehoeften goed te regelen en daarin te investeren zowel met je geld als met je tijd en aandacht. Dus leren hoe je dat kunt doen, skills ontwikkelen in die hoeken, samenwerken met anderen op die gebieden en eventueel cursussen geven om je eenmaal opgedane skills door te geven aan andere mensen. Dat is een reden waarom ik zelf een groot fan ben van Permacultuur. Dat leert mensen over die zaken.

   Daarnaast is het idd belangrijk om zelf bewust te worden van hoe jezelf via dwang en geweld onder de duim wordt gehouden en hoe deze heersende klasse volledig immoreel te werk gaat tegenover jezelf en tegenover je buren etc. En hoewel je wellicht in je eentje weinig kunt ondernemen kun je wel je begrip delen met je buren, vrienden, familie, kennissen etc. Hoe meer mensen wakker worden hoe gemakkelijker het wordt om uiteindelijk collectief nee te zeggen tegen deze heersende klasse.

 6. bernadette

  Goed bedoelende mensen financieren bijna al het kwaad in deze wereld.

  Mensen die voor de Gemeentes hun werk doen , gelabeld als ambtenaren ,
  zouden eens moeten gaan beseffen waar zij mee bezig zijn.

  Drs. L.W.Verhoef (1947), Registeraccountant, was tot aan 1995 werkzaam als accountant, achtereenvolgens bij Van Dien+Co (opgegaan in PricewaterhouseCoopers) en vanaf 1989 bij VB Accountants (opgegaan in Deloitte), het vroegere Verificatiebureau der Nederlandse Gemeenten.

  Gemeentes blijken boekhoudfraude te plegen… is dat eerlijk ?

  https://www.youtube.com/watch?v=wMKhDrhBGIw

  Juli 2017 ..

  https://www.youtube.com/watch?v=r25Id6ve-hY

  Nog steeds actief..

  Registeraccountant Leo Verhoef controleert de jaarverslagen van gemeenten en provincies

  https://www.youtube.com/watch?v=sJTLKlowhik

 7. bernadette

  Goed bedoelende mensen financieren bijna al het kwaad in deze wereld .

  Mensen die dagelijks in UVW – Debacle vestigingen werken zouden ook met schaamte
  eens moeten gaan beseffen waar zij dagelijks mee bezig zijn.

  https://www.youtube.com/watch?v=tAJNjlD0zxk

  Wouter Verbree en Ruud Rietveld contra het UWV wegens machtsmisbruik .

  https://www.youtube.com/watch?v=lJv5dxwAKDk

  werk.nl site , lachertje .. hieronder ;

  UVW werkt niet… U wel ?

  Andre Timmermans – directeur van het UWV – werkbedrijf
  Zou die maandelijks een goed betaald salaris genereren ?
  Is hij van enig nut ? ?
  Even luisteren wat hij te zeggen heeft …

  https://www.youtube.com/watch?v=gb_Dof8YDIE

  http://www.dlmplus.nl/2017/12/15/worst-werk-heet-en-om-ieders-nek-bungelt/

 8. Keyboard

  Goed dat je vandaag SG even aangehaald hebt, ik herinner mij een aantal video’s van dit platform die aardig aansluiten op bepaalde artikelen op deze site, ik zal de linkjes bij de betreffende artikelen plaatsen.

  Over dit artikel is dit wel een leerzame video;

  https://www.sg.uu.nl/videos/belasting-en-bedrijven

  Over deze opname:
  De overheid is geen bedrijf, maar moet toch ergens geld vandaan halen. Belasting betalen is daarom noodzakelijk, maar is het ook een noodzakelijk kwaad? De geschiedenis van belastingen hangt nauw samen met de ontwikkeling van Europa. Vorsten werden gedwongen te onderhandelen met hun onderdanen, wat uiteindelijk leidde tot parlementen. Bovendien hebben we er onze wegen, onderwijs en sociale zekerheid aan te danken. Toch heeft het ook een keerzijde. Grote multinationals profiteren van belastingparadijzen door middel van ingewikkelde constructies. Moeten we blij zijn met belasting?

 9. bernadette

  NIEMAND bezit deze Aardbol , genaamd Moeder Aarde.
  We mogen er in alle vrijheid op Leven …. alle Mensen en Dieren .
  Tijdens onze Geboorte … worden we van Harte Welkom ontvangen.

  Goed bedoelende mensen financieren bijna al het kwaad in deze wereld .

  B.v Wie verschuilen zich achter Parkeer automaten ,
  weten die wel waar zij dagelijks mee bezig zijn .

  Mensen die een Auto gekocht hebben betalen al wegenbelasting e.d

  Wie heeft het verzonnen , dat wij parkeer geld moeten betalen op deze planeet .

  Het Parkeerboete fenomeen ;

  https://www.youtube.com/watch?v=sVOKi9EPxEs

  Goed bedoelende mensen … financieren bijna al het kwaad .. ook die voor de Banken werken;

  https://www.youtube.com/watch?v=wDAa2veKfV4

 10. bernadette

  Wat voor mensen schuilen zich achter een recht – staat waar alles krom loopt. .

  https://www.ftm.nl/artikelen/onze-rechtsstaat-is-hard-aan-renovatie-toe?share=1&utm_content=bufferb5785&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

  Freedom Force International – G Edward Griffin at Anarchapulco 2017

  https://www.youtube.com/watch?v=6BFDmO2snwI

  https://freedomforceinternational.org/new-page-3/

  Zoals we inmiddels begrepen hebben , is het Peace teken ook opzettelijk op z’n kop gezet.
  Was dat Goed bedoelt of niet zo goed bedoelt ,

  http://www.peacepositive.com/peace-sign-history.html

  https://www.facebook.com/BePeacePositive/

 11. bernadette

  Als gezond geboren Baby geboren worden met een uniek bijpassend immuunsysteem.
  Wat staat deze Baby’s te wachten de eerste Levensjaren.

  Goed bedoelende mensen die in consultatie Bureaus werkzaam zijn en geen notie hebben ,
  van de schadelijke Vaccinatie programma’s die zij toepassen .

  Zouden hier per acuut mee kunnen gaan stoppen ,
  om al de Baby’s die vanaf heden geboren worden veel leed te kunnen besparen.

  GEEN enkel Mens of Dier hoort op deze Planeet Gevaccineerd / Gechipt te worden.

  Goed bedoelende Mensen… financieren bijna al het kwaad op deze Planeet.
  Farmaceutische Kartels maken Biljoenen winst door de vaccinaties schades die al van jongs
  af aan aangericht worden ook voor latere lichamelijke gevolgen van de mens.

  Licht elkaar erover in ;

  Vaccines Aren’t What You Think They Are .

  https://www.youtube.com/watch?v=zLFsrkAQRKI

  https://www.vaccinvrij.nl/

  http://www.healthunity.pw/vaccins-wel-degelijk-oorzaak-van-autisme/

  Zo ook de Dierenarts Assistenten moeten zich bewust worden ,
  wat de schadelijke gevolgen kunnen zijn voor de cocktail injecties die zij toepassen
  op jonge Honden en Katten , die daarna met allerlei nare bijwerkingen te maken krijgen ,

  http://www.healthunity.pw/honden-massaal-overleden-na-nobivac-l4-vaccinatie/

  Verplicht moeten vaccineren ? NEE

  Dit zijn enige vragen die men kan gaan stellen bij bezoek aan consultatiebureaus ;

  Als een arts denkt een vaccin te moeten injecteren en hij kan geen antwoord geven
  op de volgende vragen,…..
  dan weet je dat je (ook natuurlijk al na je eigen onderzoeken) dat je beter kunt weigeren!

  1. Noem 5 ingrediënten van het vaccin
  2. Noem 5 eventuele bijwerkingen
  3. Kunt u of een vaccin fabrikant aansprakelijk worden gesteld als mijn kind of ik een
  negatieve bijwerking heeft?
  4. Hoeveel dosissen worden tegenwoordig aan kinderen van de geboorte
  tot en met hun 18e levensjaar gegeven?
  5. Waar kan ik terecht met een klacht over het vaccin?
  6. Hoeveel wordt er tegenwoordig betaald aan gezinnen met vaccin slachtoffers?
  7. Welke vaccins verspreiden het virus? Hoe lang duurt dit? En wat betekent het eigenlijk?
  8. Zit er nog steeds kwik in het vaccin?
  9. Zijn er internationale normen en grenswaarden bekend over het inspuiten
  van bijvoorbeeld formaldehyde?’
  10.Is het waar dat er veel aluminium wordt toegevoegd?
  11. Is het waar dat men bij het maken van de vaccins varkensgelatine,
  menselijk dna , apennieren en cavia’s gebruikt?
  12. Kunt u ook losse vaccins aanbieden?
  13. Zijn er ooit onderzoeken gedaan naar de veiligheid en effectiviteit van het huidige vaccins schema wat betreft de gecombineerde vaccins?
  14. Als mijn baby na de vaccinatie hersenbloeding krijgt,
  loop ik dan kans om beschuldigd te worden van babyschudden?
  15. Onderteken aub even deze verklaring waarin u verantwoording neemt voor eventuele schadelijke gevolgen van deze vaccinatie.
  16. Nog meer suggesties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *