Politie, ME en politiek zijn boos omdat mensen hun wangedrag online verspreiden (met filmpjes)

Betogers waar het waterkanon en de ME tegen wordt ingezet.

Een verzameling impressies en  filmpjes van verschillende mensen die afgelopen 21 juni bij de betoging waren voor liefde en vrijheid op het malieveld.

Alle filmpjes die ik op Bitchute kon vinden zijn daar vandaan gelinkt omdat ik geluiden hoor dat de YouTube filmpjes worden weggehaald.

Hier een impressie van het gedrag van de politie en de ME van die dag. Onder orders van gemeente Den Haag.

Politie in burgerkleding lokken ongeregeldheden uit.Mobiele Eenheid mishandelt oudere mensen op een stadbankje.

Waterkannon en stokslagen ingezet tegen vreedzame demonstranten

ME rijdt met busje op demonstranten in.

ME met paarden gaat los op menigte

ME lokt confrontatie uit met man met fiets

En hoe doet de mainstream media hier verslag van?…

RTL niews en realiteit.


Het is helaas een veelgebruikte tactiek van machthebbers bij vreedzame betogingen die tegen hun gericht zijn.

Er is een vreedzaam protest tegen een bepaalde machtsstructuur.

De machtsstructuur infiltreert die betoging door pionnen (agent provacoteurs) in burgerkleding in de betreffende betoging te plaatsen.

Je laat die eigen ingezette pionnen rotzooi trappen en/of geweld/reacties uitlokken. Vervolgens gebruik je dat als excuus om de politie / ME / het leger in te zetten tegen de betogers. Je escaleert de hele situatie kortom met je eigen (undercover) mensen waar en wanneer jij dat wilt. Bij voorkeur laat je de politie / ME / het leger enigzins hardhandig ingrijpen zodat mensen die niet van geweld houden twee keer nadenken voordat ze nog een keer vreedzaam komen demonsteren.

De mainstream media gaat vervolgens alleen op het geweld en ongeregeldheden in bij de betoging en negeert volledig waarom die betoging er was en laat niemand van de organisatie zelf van de betoging aan het woord waar het inhoudelijk over ging.

Je framed op die manier het vreedzame protest aan beelden van geweld en rellen op de maisntream media zodat de thuiszittende TV kijkende  mensen die dat zien zich ook wel een keer bedenken om ook aan zoiets mee te gaan doen.

En je kunt als machtsstructuur vrolijk verder je ding gaan doen.

Je hebt je tegenstander volledig weggezet bij het mainstream media kijkende volk en je hebt ze niet eens aan het woord hoeven te laten over waarom ze daar precies zijn dus zelfs de mogelijk op enige inhoudeljke kritiek op de status quo wordt niet gegeven.

Dit gebeurt helaas maar al te vaak bij protesten die kritiek hebben op de daadwerkelijke machtsstructuren zoals overheden, de IMF, de Wereldbank, G8, anti-oorlogs demonstraties etc.

Het enige verschil is dat mensen nu massaal mobieltjes hebben en dit hele proces helder in beeld hebben gebracht en daar zit de huidige macht wat mee verlegen dus zijn ze druk aan het spinnen…

In deze filmpjes zie je echter duidelijk continue uitlokkend en escalerend gedrag vanuit de politie en ME en verreweg het meeste tegen oudere en doodgewone vreedzame burgers. Je zou mogen verwachten dat aanwezige politie juist de-escalerend gedrag zou vertonen bij een vreedzame betoging.

Persoonlijk denk ik dat de politie, ME en politiek van Den Haag haar excuses dient te maken naar alle deelnemers van de betoging. Met zulk gedrag is het niet meer dan logisch dat mensen boos worden. En laten we hopen dat bij de volgende betogingen die gaan komen de politie, ME en politiek betere keuzes maken en beter gedrag laten zien.

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Ordervolgers zijn immorele en gevaarlijke mensen 
-) Oud NOS medewerkster klapt uit de school
-) De mainstream media verspreidt al meer dan 50 jaar nepnieuws
-) Mainstream media liegt kijkers voor onder druk van o.a. de CIA en andere geheime diensten

-) Verantwoordelijkheid is Vrijheid
-) Een einde aan de slavernij, stap 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, stap 2: Kennis & Onwetendheid
-) Een einde aan de slavernij, stap 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Een einde aan de slavernij, stap 4: Vrijheid & Controle
-) Een einde aan de slavernij, stap 5: Orde & Chaos

-) Het einde van al het kwaad, het tijdperk van oorlogen op aarde is voorbij
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) Vrijheid – Een handleiding naar een vrijwillige en vreedzame maatschappij

11 gedachten over “Politie, ME en politiek zijn boos omdat mensen hun wangedrag online verspreiden (met filmpjes)

 1. Cees van de Pol

  Ik heb zelf gezien dat de ME de mensen die weg wilde bij de koekamp, waaronder ikzelf, ingesloten werden en naar het malieveld gedreven werden door politie te paard, ME lopende en 10 tallen politie busjes, ik ben weggeglipt omdat er nog 1 hek open was Anders was ik ook in de cel beland.

 2. S Bos

  Prachtig die verhalen van “uitlokking” .
  Een jaar op tien geleden is door de 2e kamer besloten om bij ieder ME optreden een aantal arrestatieteams in burger mee te sturen om de raddraaiers er snel uit te kunnen pikken.
  Dat is toen in de ME verordening gewoon vastgelegd.
  Ook hier is dat zeer effectief geweest. Het tuig is er tussen uit gehaald. Gewoon optreden volgens de wet.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja als je de filmpjes hier bekijkt dan zie je idd overal raddraaiers waar de ME moedig weerstand tegen biedt en ons allemaal tegen beschermt.

   Met een ME busje inrijden op raddraaiers.

   Raddraaiers op een bankje slaan.

   Raddraaier met een fiets in zijn rug aanvallen.

   Raddraaiers met stokken slaan en met het waterkanon ervan langs geven.

   Wat fijn toch dat de politie en de ME het zo goed met alle betogers daar voor had.

   Ik snap dat de politiek, politie en ME dit graag wil spinnen maar ik zie op geen van deze video’s rotzooi die getrapt wordt door de politiek bedachte hooligans. Wat ik wel zie is systematische intimidate en terging van vreedzame betogers voor liefde en vrijheid. Of deden ze dat ook allemaal om mensen te beschermen voor de hooligans?…

   En wat ik ook zie is dat de mainstream media een item maakt van geweld en rellerij en dat gebruiken voor hun uitziending maar ondertussen blijkt dat direct gestart te worden door de politie in burger. Misschien een onhandig shot van de mainstream media… Maar misschien hadden ze dan beter de raddraaiers zelf op de video kunnen zetten. Ik krijg sterk het gevoel dat ze gewoon op heterdaad betrapt zijn en zich er nu gewoon verder uit proberen te liegen. Al de filmpjes bij elkaar laten heel duidelijk zien dat de politie en ME continue provocerend en escalerend aan het handelen zijn inplaats van dat ze de boel rustig en plezierig proberen te houden. Daar is duidelijk een keuze gemaakt, daar is duidelijk een order gegeven.

   Maar goed iedereen kan zien met zijn of haar eigen ogen. Hoe mensen dat willen interpreteren is aan hunzelf.

   En uiteraard infilteren ze betogingen altijd op deze manier. Ze kunnen dan namelijk altijd de boel zelf uit de hand laten lopen als dat nodig is. Trek Agent Provacoteur eens door de zoekmachines zou ik zeggen. Ze worden op heterdaad betrapt dus spinnen ze opeens dat het normaal en zelfs nodig zou zijn… Als je ziet hoeveel politie en ME er daar aanwezig is dan ben je prima in staat echte relschoppers gewoon met politie en ME in uniform aan te houden.

   1. Treowd

    Zekers Nou En, en laten we die blinde vertrouweling gelijk even bij naam noemen die heet S. Bos in deze en die zou eigenlijk beter 1 van de in het nederlands vertaalde boeken van Larken Rose eerst kunnen lezen, (aanwezig in de uistekende linken onder het artikel…) alvorens een reactie te geven die van best wel wat vooringenomen domheid getuigt. Tevens laat het zien dat hij zich totaal niet in de materie verdiept schijnt te hebben maar desondanks de opinie probeert te beinvloeden alsof men rechtmatig zou hebben opgetreden jl. . Beschamende vertoning was het van de zijde van politie, waakzaam en dienstbaar……?
    Aan Wie………?

 3. Douwe Bericht auteur

  Dacht dat dit wellicht ook nog wel relevant is.

  Open brief van de ‘voetbalsupporters’..

  Het waren allemaal ‘doorgesnoven hooligans’, ‘de voetbalsupporters kwamen alleen maar om te rellen’, ‘de sfeer was grimmig vanaf het moment de voetbalsupporters het malieveld opkwamen’, dit is het beeld wat de overheid gesteund door de mainstream media graag neerzet. Wij, burgers en voetbalsupporters, zijn bij voorbaat al veroordeeld, niemand is geïnteresseerd in onze kant van het verhaal, of zoals men vroeger wel eens zei, hoor-en-weder-hoor toepassen. Waarom gebeurt dat niet meer, Hoe kan dat nou toch?

  Van alles wat over dit onderwerp is verschenen in de media, is meer dan de helft copy/paste gedrag, ander lettertypje, de zin een beetje anders formuleren, een spannende header en intro en zo klaar: ‘We hebben weer gescoord’. Waarom zou je ook de moeite doen om na te gaan wat er nou werkelijk is gebeurd, als die anderen het schrijven dan zal het wel zo zijn, of toch niet? De Burgemeester heeft een zware afweging moeten maken om de demonstratie niet door te laten gaan, hij had al signalen ontvangen dat er ‘overleg’ zou zijn geweest tussen diverse voetbalsupporters groepen die de boel zou komen verstoren.

  Dit behoort zeker ook tot de nieuwe sleepwet en de nieuwe mogelijkheden die de overheid zich heeft toegeëigend om iedere burger ‘af te luisteren’, toestemming komt later wel, toch? Echter ligt de waarheid iets genuanceerder, met betrekking tot dat zogenaamde overleg. Via sociale media is opgeroepen om naar de demonstratie te komen. Aldaar te laten zien hoe ook wij vreedzaam, naast elkaar, gebroederlijk samen, ongeacht onze voorkeuren, overtuigingen of clubkleuren onze stem, van onvrede kunnen laten horen.

  De boel escaleerde pas toen er besloten werd om weg te gaan van het Malieveld. De politiemacht had toen al alle uitvalswegen geblokkeerd. Men kon hierdoor niet meer de binnenstad in, of naar het centraal station om de treinen huiswaarts te pakken. Geparkeerde auto’s in de omliggende wijken en straten waren verboden terrein geworden. Weggaan was geen optie meer, men werd vastgehouden op deze plek. De in allerijl ingehuurde busmaatschappij geeft hier dus al alle blijk van, men was voornemens iedereen aan te houden.

  De volledig onnodige en met veel geweld gepaard gaande charges, ingezet door de ME te voet én te paard, veroorzaakte veel onrust en zette veel kwaad bloed. Uit alle beelden blijkt ook duidelijk dat men vanaf het Centraal Station iedereen heeft tegen gehouden en heeft gesommeerd terug te gaan richting het Malieveld. Maar er waren genoeg mensen die helemaal niet meer naar het Malieveld wilden, maar gewoon naar huis wilden gaan, de trein wilden pakken of met het fietsje terug naar huis. Jammer genoeg voldeed dit kennelijk niet aan het scenario wat de overheid in gedachte had, het was nog niet heftig genoeg geweest er waren nog geen wandaden en rellen gefilmd dus moest er wel ingegrepen worden om dit wel te bewerkstelligen. Dit is in de volksmond gewoon ‘provocatie’.

  Dit vraagt gewoon om nader onderzoek, wie is hier nou de echte schuldige?

  Het eindigt hier niet. Wij stoppen er niet mee.

  Wij zijn het nog steeds niet eens met de voorgenomen maatregelen, zoals omschreven in de spoedwet, van onze overheid. De beperkingen zijn buiten alle proporties en hier moet tegen gedemonstreerd kunnen worden, dat is ons recht. Dat recht is ons op vrijdag al afgenomen maar pas op zondag werd de werkelijke agenda van onze overheid duidelijk. Ook onze mond moet gesnoerd worden, men duldt geen tegenspraak meer.

  Alleen werkt dat niet zo, wij hebben ook een mening, wij vertegenwoordigen de meerderheid van de samenleving die zich niet meer gehoord voelt door de gekozen bestuurders van ons land. Die dit land aan het verkwanselen zijn en nu zelfs onze geschiedenis, onze historie willen wegvagen door toe te geven aan de linkse druk.

  Wij accepteren geen dictatuur. Wij komen uit alle lagen van de bevolking, het gaat hier niet om kleur, ras of clubliefde. Het gaat om vrijheid. Vrijheid van meningsuiting en de vrijheid om je democratisch recht ten uitvoer te mogen brengen. Als we hierin worden beperkt komen we hiertegen in opstand, zonder geweld, maar we laten ons niet wegzetten.

  Tot een volgende keer meneer Remkes, Rutte en consorten.

  p.s. Nagenoeg iedere burger heeft tegenwoordig een mobiel waarmee men opnames kan maken.
  Wij verzoeken iedereen om gemaakte beelden door te sturen naar viruswaanzin.nl

 4. David

  Wij zijn met miljoenen over de hele wereld bewust van wat er plaatst vind. Onze corrupte regeringsleiders laten duidelijk hun agenda zien. Wij zijn nu aan zet. Nee is nee en genoeg is genoeg!!
  Er staan wijze Nederlanders klaar om deze corruptie aan het licht te brengen. Strijdbare helden met een duidelijk doel. Die samen met ons eigenlijk al gewonnen hebben. Nog een paar zetten en dan is het game over. De waarheid wint namelijk áltijd! Dus rug recht, focus op waarheidsvinding en laat uw stem horen. Wij gaan dit varkentje wel even wassen!

 5. Douwe

  Stukje sociale permacultuur. Een samenleving waarin we met zijn allen in harmonie kunnen samenleven past niet met een overheid en politie die dit soort acties tegen burgers uitvoert.

  Op deze video zie je heel duidelijk hoe de politie tijdens anti-lockdown demonstraties zogeheten Romeo’s (agressieve undercover agenten) inzet om rellen uit te lokken.

  De Romeo’s springen uit het bosje en beginnen uit het niets op vredige, in het gras zittende demonstranten in te slaan, met uiteraard reactie van omstanders als gevolg die hun medemens proberen te helpen.

  In de mainstream media worden vervolgens beelden getoond van zogenaamd agressieve demonstranten, om de anti-lockdown demonstranten in een negatief daglicht te zetten. Dit gebeurt alleen bij demonstraties die tegen de politieke agenda gaan.

  Bij demonstraties tegen klimaatverandering en BLM gebeurt dit bijvoorbeeld niet. De politieke agenda is in mijn ogen de agenda van het grootkapitaal, de ultrarijke toplaag die banken, multinationals en mainstream media in handen hebben en op die manier ook de politiek proberen te beheersen en agenda’s uitzetten.

  Tekst overgenomen van MIquel Buckinx
  .
  https://www.facebook.com/meldpuntnederland/videos/3384743104915051/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *