Tijdlijnen leren navigeren via frequentie (deel 2) – The Arcturian Collective

Hier een clip van een channeling waarin opmerkingen en vragen voorbij komen over het thema tijd. De interactie die volgt vanuit The Arcturian Collective gaat in op o.a. tijd, tijdlijnen, hoe het menselijke verstand tijd lineair maakt en hoe we via frequentie onze eigen tijdlijnen kunnen leren navigeren.

Mochten er nog aanvullende vragen zijn na het beluisteren van bovenstaande clip over dit onderwerp stel die dan vooral in de reacties en dan ik kijken of er nog een aanvullende uitleg kan worden gegeven in het Nederlands.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Tijdlijnen leren navigeren via frequentie (deel 1) – The Arcturian Collective
-) Eerdere Channelings van The Arcturian Collective
-) Website – InnerPeaceOuterJoy.com

Zelf leren channelen oefeningen
-) Oefening 1 van 7: Een relaxte staat van zijn bereiken
-) Oefening 2 van 7: Concentratie en focus vasthouden
-) Oefening 3 van 7: Afstemmen op levensenergie
-) Oefening 4 van 7: Postuur en positie
-) Oefening 5 van 7: De eerste ontmoeting met je gids
-) Oefening 6 van 7: Je gids verbaal channelen
-) Oefening 7 van 7: Vragen voor je gids

Ervaringen van mensen die al langere tijd contact hebben met hun gids:
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Jacqueline Fiolet & Joël
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Pim Smit & Lamané
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Miranda van der Beek & Gopal

2 gedachten over “Tijdlijnen leren navigeren via frequentie (deel 2) – The Arcturian Collective

 1. Elisabeth Vermeiren

  Soms heb ik angst om te snel te gaan (speading up door je frequentie te snel te verhogen). Omdat je door het verhogen van je frequentie ook uitdagingen aantrekt, die je dient aan te pakken vanuit jezelf, nog een laagje dieper te moeten gaan als het ware. Wat ik nu al ervaar, terwijl mijn hoogste frequentie nu, helemaal zo hoog nog niet is. Hoger en dieper gaan, is mooi maar heftig. En als moeder wil ik niet te hoog en diep gaan, uit angst om het contact met mijn eigen kind te verliezen. Haar niet de zorg te kunnen bieden die ze nodig heeft, omdat spiritueel evolueren veel in de derde dimensie op de helling kan zetten. k ben bekommerd om mijn dochter haar welzijn en denk de laatste tijd vaak dat ik het werken aan mijn hogere frequenties beter uitstel tot zij volwassen is, zelfstandig. Hoe zien jullie dat?

  1. Douwe Bericht auteur

   Daar is op zich wat voor te zeggen. Het is ook mijn ervaring dat er een boel naar boven kan komen om te integreren als je snel je frequentie verhoogd en dat vergt vaak best wat aandacht en tijd. Daar moet je wel de ruimte en tijd voor hebben. We hebben een aantal technieken verzameld zodat mensen zich specifiek kunnen focussen op ‘Innerlijke Vrede‘.

   Daarnaast wordt het leven in mijn ervaring ook veel dynamischer wat op zich interessant is maar wellicht dat kinderen wat meer behoefte hebben aan stabiliteit. Door je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie meer en meer te volgen versneld alles en komen er vaak meer nieuwe zaken op je pad. Sommige kinderen houden daarvan, anderen juist niet.

   Van de andere kant denk ik ook dat het heel gezond kan zijn voor een kind om te zien hoe een ouder aan zichzelf kan werken en haar eigen nieuwsgierigheid, interesses en passies volgt. En hoe meer je zelf in alignment bent hoe gemakkelijker het is voor kinderen om dan ook meer in alignment met hunzelf te zijn.

   Misschien is het goed om te kijken hoe je je eigen alignment en die van je kind zo goed mogelijk samen kunt laten gaan. Op die manier kun je er wellicht een win-win situatie van maken. Tot slot is mijn ervaring soms ook dat je een beetje moet kijken naar de sociale context van jezelf en je kind. Ik merk zelf dat ik tegenwoordig heel actief mijn eigen sociale cirkels aan het organiseren ben om dat in alignment te laten zijn met mijn eigen frequentie. Onder meer door actief channelings te organiseren, en actief anderen met dit soort interesses op te zoeken. Ook daar moet je de energie en de tijd voor hebben.

   Er is dus wat te zeggen voor zowel het rustig aan te doen als juist wel heel erg zelf in alignment te komen. Wat je zou kunnen proberen is contact maken met je eigen hogere/bredere zelf en eens kijken hoe die het bekijkt en wellicht dat die je direct vanuit jezelf sturing kan geven. In dit artikel leggen we uit hoe mensen zelf contact kunnen maken en dan hun eigen guidance kunnen aanvragen vanuit hun eigen gidsen. https://innerpeaceouterjoy.com/how-to-connect-to-your-star-family-and-other-guides/

   Of een simpele versie daarvan wat ik wel regelmatig doe is even rustig gaan zitten. Een snelle bodyscan doen. Een paar keer goed en diep in en uit ademen. Mijn energie naar mijn hart verplaatsen en dan aan mezelf vragen stellen en kijken wat er doorkomt. Als je goed in contact staat met jezelf kun je dan vrij vaak wel een antwoord krijgen.

   Hoop dat je hier wat verder mee komt. Succes in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *