De VS bombardeert op dit moment 7 verschillende landen, weet jij welke?

180213-arms-300x265Een interessant en pijnlijk filmpje vanuit de VS over de continue oorlogvoering vanuit de Verenigde Staten.

De presentator laat zien dat de VS op dit moment in oorlog is met 7 verschillende landen, in al deze landen voert de VS bombardementen uit.

De interviewer gaat bij burgers in de VS zelf langs om te vragen of zij uberhaupt weten met hoeveel landen hun eigen land op dit moment in oorlog is en of zij deze 7 landen weten te noemen.


Daarnaast heeft de VS een historie van oneerlijkheid als het aankomt op het starten van oorlogen. De VS staat erom bekend dat ze glashard instituten en ‘bondgenoten’ voorliegen en zo oorlogen starten op volledig valse gronden.

Een aantal voorbeelden hiervan.

 1. 14572950_1108824899173305_4935067191870661023_nAls eerste de Vietnam oorlog. Het Gulf of Tonkin incident laat zien dat de VS een valse vlag gebruikte om een oorlog met Vietnam te beginnen. (Bron 1) (Bron 2)

 2. Een ander voorbeeld is de eerste golfoorlog. De VS betaalde toen een dochter van een ambassadeur om leugens te vertellen – de Nayirah Testimony – over baby’s die uit incubators op de grond zouden zijn gegooid. Deze leugens werden vervolgens grootschalig gepromoot ook naar Europese bondgenoten en zo begon deze oorlog op valse gronden. (Bron 1) (Bron 2) (Bron 3)

 3. Een derde voorbeeld is de tweede golfoorlog waarbij de VS claimde dat Irak chemische wapens zou hebben. Dit waren wederom leugens. (Bron 1) (Bron 2)

 4. En recent is gebleken dat het pentagon een PR bureau in de UK meer dan 500 miljoen dollar heeft betaald om nep terrorisme video’s te maken en te verspreiden onder mainstream media outlets in o.a. de VS en ‘bondgenoten’. En heel recent is uit Wikileaks gebleken dat Hillary Clinton wist dat zowel Saoudi Arabie en Quatar ISIS van financiële middelen voorzagen. Beide landen zijn grote bondgenoten van de VS zelf en tevens goede donateurs van The Clinton Foundation (Bron 1) (Bron 2)

researchers-discover-that-bombing-people-causes-them-to-hate-you-4979143

Overigens zijn er ook krachten in de VS die dit inmiddels doorzien en van binnenuit proberen de boel te verbeteren. Zie dit filmpje van Generaal Wesley Clark bijvoorbeeld waarin hij laat zien dat veel van de oorlogen die de VS nu voert soms al decennia geleden op de tekentafel lagen.

Je vraagt je soms af waar de mensheid mee bezig is.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Snelcursus: Wie hebben er baat bij oorlog?
-) Voor het militair industrieel complex is elke oorlog een zegening
-) Ook burgers in de VS zijn het empire builden van hun overheid inmiddels volledig zat
-) De NOS liegt heel Nederland voor en stuurt aan op een oorlog met Rusland
-) Wat zijn valse vlaggen en hoe kun je ze leren herkennen?
-) 4 eenvoudige technieken waarmee de psychopate elite miljarden mensen onderdrukt
-) Hoe goede mensen (onbewust?) het kwaad financieren
-) Wat drijft de pscychopaat?
-) De illusie van macht en de macht van illusie
-) Het Patroon van Tirannie; Wees bang, wees bang, wees bang
-) Ordervolgers zijn immorele, domme en laffe mensen
-) 7 redenen om je op angst en gebrek gebaseerde gedachten te ontmantelen
-) De wereld als slavenkolonie

10561802_825596460785280_7260944698794348940_n

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 

Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen, collega`s, etc. Graag zelfs, hoe meer mensen dit weten hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen zich er verder in kunnen verdiepen als ze willen.

spreading-the-word

9 gedachten over “De VS bombardeert op dit moment 7 verschillende landen, weet jij welke?

 1. Relax666

  Allemaal leuk en aardig ,maar iemand maar enig idee hoe je deze waanzin kan stoppen!!
  Geld vd banken halen ? .massaal de straat op ?

  1. Douwe Bericht auteur

   Goede vraag.

   Jezelf goed informeren is stap 1. Vervolgens anderen actief informeren is stap 2.
   Daarna moet ik bekennen dat ik het ook niet goed zou weten. Maar door stap 1 en stap 2 kunnen we er in ieder geval met meer en meer mensen over gaan nadenken. Hoe meer mensen er over weten en na oplossingen zoeken hoe sneller die wellicht boven komen drijven.

   Een eventuele stap 3 is welliicht dit boek wat vrij beschikbaar gemaakt is als PDF doorlezen.
   -) Het einde van al het kwaad – Het tijdperk van oorlogen op aarde is voorbij

   En als mensen goede tips en ideeën hebben hoe we deze idd waanzin kunnen stoppen deel dat dan vooral in de reacties. We staan open voor suggesties.

  2. Geuz

   Als mensen zoude realiseren wie er achter zit, dan zouden die oorlogen misschien wel te stoppen zijn.
   De oorlog in Vietnam is uitstekend uitgelegd door Avro Manhattan.
   https://t.co/AoP4KUOMjc

   Als je begrijpt wie er achter de Vietnam oorlog zat en waarom, misschien kan je vervolgens gaan begrijpen dat dezelfde partij achter die huidige 7 US oorlogen zit. En die lui zitten in Nederland ook. Van hier af zijn ze dus onder druk te zetten, om die oorlogen te stoppen.

  3. Jan langras

   Geld van de bank halen je heb geen enkele zeggen schap over je eigen geld je word..je wordt alleen maar beroofd en de oorlogen worden er mee betaald kan zelf heel goed op geld passen heb ik geen bank voor nodig .

 2. Johan Bosman (werktuigkundige)

  WIE GELD OP DE BANK ZET IS EEN VERDACHTE !

  Vandaag hebben we (mijn vrouw en ik) een kwart kilo goud verkocht bij TOV Hazel in Rotterdam. Dit omdat we een leuke woning in het buitenland onder het zonnetje hebben gekocht en die willen we graag zo gauw mogelijk betalen. Zo gauw mogelijk: we weten wat ons regeert en wie daar op stemmen. En daar willen wij niets meer mee te maken hebben. Die woning konden we nèt betalen en dat was wel handig omdat het geld dat uit onze huidige woning moet komen pas over een maand vrij komt. Maar we zitten nu wel even krap vandaar de goudverkoop. Op de terugweg maar meteen bij de bankdependance hier in Oostwold langs gegaan om 9300 Euro (2 flinke rollen briefjes van 50) op de bank te zetten zodat we morgen onze aanschaf in het buitenland al kunnen afronden.

  En dan komt het:

  De lokettist: “Mag ik weten waar u dat geld vandaan heeft? Want ziet u, we moeten dit soort transacties tegenwoordig doorgeven aan de overheid in verband met mogelijke witwas-praktijken of crimineel verkregen geld”.
  Mijn vrouw (nu één van de twee verdachten): “Dat mag u best weten hoor. We hebben vandaag 250 gram goud verkocht en de aanschaf van dat goud is gewoon wit en die is ook heel gewoon in onze boekhouding verwerkt.”

  En dat klopt. Maar In dit land ben je altijd een verdachte. “Geen ID-kaart? Kijk eens aan: een anonieme verdachte!”

  De strontlucht van der slimme poep die Mark Rutte en zijn maten tussen de oren hebben zitten is niet meer te harden. Gauw wegwezen hier!

 3. Johanna

  Beste Johan en echtgenote,
  Zo vaak las ik goede en waardevolle commentaren van jou, Johan op diverse websites.
  Ik wil jullie dan ook graag feliciteren met het verkrijgen van een nieuwe woonstek, een nieuw land. Elders schreef je al een poosje terug dat het gelukt was je huis te verkopen en dat jullie droom te vertrekken uit Nederland werkelijkheid zou worden. Wel, ik gun het je zo van harte!
  Ook ik ben al jaren geleden uit NL. gevlucht en heb nog nooit een seconde spijt gehad. Het vergt wat tijd te wennen, maar ik ben zo blij die stap ooit genoemen te hebben. Het ga jullie goed Johan! Spannend hoor, maar je zal zien hoe snel je het Hollandse achter je kunt laten!!

 4. Linda Steltman

  De VS gaat ieder land dat (nog) niet volledig kruipt voor de VN militair te lijf. ”
  ‘Vrede’ voor de VN betekent gehoorzamen aan de agenda van de VN”. ‘Agenda 2030’, de collectivistische VN-Heilstaat.

  ‘Bush doctrine’ = permanente oorlog, voor permanente ‘vrede’; “though wars are the death of the republics”: Pat Buchanan; toenmalig Am. presidents kandidaat.
  Let op:
  “War preparations to attack Iran are in “an advanced state of readiness”.
  Hi tech weapons systems including nuclear warheads are fully deployed.”

  De VS heeft meer dan 800 legerbases op alle continenten.
  De VS zelf wordt bestuurd door buitenlanders die zich verscholen houden. zie: http://911blogger.com/news/2013-01-29/911-plan-cheney-rumsfeld-and-continuity-government

  Today, the greatest build-up of American-led forces since World War Two is under way –
  in the Caucasus and eastern Europe, on the border with Russia, and in Asia and the Pacific, where China is the target.

  De GWOT werd al op papier uitgewerkt ihkv de ‘Jeruzalem Conferentie’, juli 1979.
  Onderstaande toegevoegd, om ernst en urgentie van de oorlogsmanie duidelijk te maken:

  Escalation is part of the military agenda. While Iran, is the next target together with Syria and Lebanon, the US-NATO military agenda also threatens Russia, China and North Korea.
  http://www.globalresearch.ca/the-us-nato-first-strike-nuclear-war-plans-directed-against-iran-who-are-the-main-players/5331216
  http://www.globalresearch.ca/mutually-assured-destructionMAD-the-nuclear-debate-america-should-be-having/5550384?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

  the Pentagon was keen to point out that the possibility of a preventive nuclear strike against Russia is still valid.

  A mini nuclear bomb is planned. It is known as the B61 Model 12.
  There has never been anything like it. General James Cartwright, a former Vice Chairman of the Joint Chiefs of Staff, has said,
  Going smaller makes using this [nuclear weapon] more thinkable.”
  With plans to go to war with Russia, the U.S. will station new atomic weapons and 20 new nuclear bombs in Germany, according to Tuesday reports from Germany’s ZDF public television network.

  http://www.valuewalk.com/2015/09/u-s-to-station-nuclear-weapons-in-germany-against-russia-report/
  NATO Plan For “August War” Against Russia Warned Will Go Nuclear “In Minutes”
  By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers

  According to this report, some of the first information released about the Obama regimes plans for launching a first-strike nuclear attack against Russia came from Dr. Paul Craig Roberts, the former United States Assistant Secretary, who in 2014 warned:
  “Washington not only has war plans for launching a preemptive nuclear attack on Russia, and also possibly China, but Washington has a cadre of people who advocate nuclear war.

  original source at WhatDoesItMean.Com.
  http://www.whatdoesitmean.com/index2044.htm

 5. bernadette

  Hier kunnen we de verschillen zien in de omringende landen , wat betreft de Levensstijl ,
  en het omgaan met elkaar in respect en waardering .

  Het gaat om de documentaire van Michael Moore ;

  Where to invate next ?
  Filmmaker Michael Moore valt diverse europese landen binnen
  om daar symbolisch om daar de Amerikaanse vlag te planten.
  Hij is op zoek naar goede oplossingen voor sociaal -economische vraagstukken in de VS.

  Als het niet opzoeken niet lukt ,
  copy onderstaande link , plak die op een lege tab balk linksboven

  http://www.npo.nl/3doc/03-11-2016/VPWON_1262395

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *