Popcorn time – Hillary Clinton’s campagne implodeert en alles is volgens haar de schuld van Rusland…

14910458_10105000286677247_5996854027799749985_n

De leugens dat alles de schuld van Rusland is wordt niet langer gepikt door de mensen in de VS. Hier een mooi stukje satire.

De totale corruptie van The Clinton Foundation wordt nu op dit moment blootgelegd in de VS. Voorheen werden alle Wikileaks en dan specifiek de Podesta emails nog vrolijk genegeerd door de MSM daar en wuivden de democraten het weg onder het motto dat het Russische propaganda zou zijn.

Maar die truc werkt gelukkig niet meer. Dit eerste filmpje laat in detail zien hoe corrupt The Clinton Foundation is en inmiddels pakken ook alle mainstream media dat op in de VS. Wellicht mede omdat de FBI het onderzoek naar Hillary Clinton recent heeft heropent.

Pak de popcorn erbij en het is vervolgens puur genieten van het vuurwerk. 😀

The Clinton corruption is now being covered by MSM. The New York Times, Wall Street Journal, MSNBC, Bloomberg , and Washington Post. The tide has turned. Wikileaks has finally burst the Clinton bubble. There is no turning back now. There has been a media blackout for months while the MSM kept blaming everything on the Russians. Seems that barrier is now broken and the truth is coming out big time.


Tevens komen er in het onderstaande filmpje nogal wat smerige campagne strategieën aan het licht. Mensen die door de democraten betaald worden om onrust te stoken en geweld uit te lokken bij Trump rallies om de schijn van agressie daar te wekken. Stempolls die worden gemanipuleerd, etc.

En ook niet onbelangrijk, het laat zien dat Hillary in haar functie als secretary of state via onder andere The Clinton Foundation maar ook via andere kanten geld kreeg toegeschoven van wapenproducten zoals Raytheon om wapensleveranties van miljarden naar bizarre regiems als Quatar mogelijk te maken. Een beetje de Lockheed affaire van Prins Bernard in Nederland maar dan keer veel en dan met iemand in het kloppende hart van de overheid van de VS.

Te bizar voor woorden wat er op dit moment allemaal aan het licht komt maar wat is het fijn dat al deze drek nu eindelijk in de openbaarheid komt.


Ik ben benieuwd of en wanneer we deze informatie in Nederland nu ook in de mainstream media gaan zien verschijnen of dat de MSM hier vrolijk door blijft gaan met de volslagen lachwekkende maar tevens ook levensgevaarlijke anti-Rusland propaganda die ze overtypen van de persbureaus uit de VS.

14900520_1082756805156558_5180664564965044021_nDie na het zien van deze filmpjes opeens goed te plaatsen is. De huidige gevestigde orde in de VS kan geen kant meer op met alle exposure van de corruptie en probeert nu simpelweg een oorlog uit te lokken met Rusland als afleiding om hun eigen hachje proberen te redden…

Zoals het er nu naar uit ziet lijkt dat niet langer te lukken. Maar wellicht is het niet onverstandig om tijdelijk in Europa een code rood in te stellen voor valse vlaggen vanuit die hoek. Een kat in het nauw maakt rare sprongen en de heersende klasse in de VS heeft in het verleden al vaker laten zien dat ze bereid zijn zogenaamde bondgenoten voor de bus te gooien als ze denken dat ze daar zelf beter van kunnen worden.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) The Empire Files – Wie is Hillary Clinton
-) Bekijk de Podesta emails zelf via Wikileaks
-) Snelcursus: Wie hebben er baat bij oorlog?
-) Voor het militair industrieel complex is elke oorlog een zegening
-) De NOS liegt heel Nederland voor en stuurt aan op een oorlog met Rusland
-) Wat zijn valse vlaggen en hoe kun je ze leren herkennen?
-) 4 eenvoudige technieken waarmee de psychopate elite miljarden mensen onderdrukt
-) Hoe goede mensen (onbewust?) het kwaad financieren
-) Wat drijft de pscychopaat?
-) De illusie van macht en de macht van illusie
-) Het Patroon van Tirannie; Wees bang, wees bang, wees bang
-) Ordervolgers zijn immorele, domme en laffe mensen
-) 7 redenen om je op angst en gebrek gebaseerde gedachten te ontmantelen
-) De wereld als slavenkolonie

En wederom mensen die denken dat omdat we hier berichten over de corruptie van Hillary we dus voor Trump zouden zijn. Bekijk onderstaande artikelen. Inplaats van te vragen wie moet de volgende heerser worden is het verstandiger te vragen of we een nieuwe heerser nodig hebben.

14523216_1080806728684899_2907610738258883618_n

-) Mark Passio lezing – The Natural Law
-) Het einde van al het kwaad door Jeremy Locke
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) VRIJHEID – Een praktsiche gids naar een vreedzame en vrijwillige samenleving

27 gedachten over “Popcorn time – Hillary Clinton’s campagne implodeert en alles is volgens haar de schuld van Rusland…

 1. Douwe Bericht auteur

  En dit is wellicht voor de Nederlanders leuk om eens even in te duiken.

  Look to the Netherlands for Clinton Foundation’s ongoing source of cash

  “The National Postcode Lottery, the second largest lottery in The Netherlands, has donated over $25 million dollars to the Clinton Foundation.” (The Dutch Government, the Clinton Foundation and the Postcode Lottery, Aug. 13, 2016)

  “Here we must ask the same questions. Why didn’t the Lotteries spend such amounts directly on their own affiliated charities? What’s so special about the Clinton Foundation? It is not the case that the Clinton Foundation knows how to spend its money better. This fact check shows that the Clinton Foundation spent nearly 81% of its donations to organization costs, travel costs, trainings and salaries. No more than 19% actually reached the designated charities.”

  http://canadafreepress.com/article/look-to-the-netherlands-for-clinton-foundations-ongoing-source-of-cash#

  1. Johan Bosman (werktuigkundige)

   Goed Douwe dat je dit nog even aanstipt. Het laat heel mooi zien waar we met z’n allen in terecht zijn gekomen!

 2. Willie

  Heel vreemd is het dat ik nu voor de tiende maal dit artikel probeer te plaatsen op mijn eigen tijdlijn maar dat het er niet op komt. Wat is dit?

  1. Douwe

   Wat vaak wel werkt is de link even kopieren en dan plakken. Eventueel met een stukje inleidende tekst erbij. Dan pakt facebook het meestal wel.

   Mocht dat niet werken laat dan even precies weten wat er mis gaat. Meestal is het een kwestie van techniek.

  1. Douwe

   Mooie video idd, maar om nu Trump verkozen te zien worden…

   Ik ben momenteel wel erg aan het genieten hoe twee politieke partijen en de mainstream media in een soort doodspiraal elkaar vrij succesvol ten gronde richten qua geloofwaardigheid en leugens. Alle instituten lijken elkaar nu af te maken om zelf het hoofd boven water te houden.

   1. Thomas

    Het lijkt steeds meer op zo’n oude politie film met good cop vs bad cop terwijl het gaat om het uiteindelijke resultaat….

  1. Douwe

   Het eerste filmpje bevat beelden van meerdere mainstream meida outlets. Kijk het gerust nog eens mocht dat je de eerste keer ontgaan zijn.

   En het staat eenieder vrij om zelf de inhoud te checken door zelf door de wikileaks heen te gaan. Ze zijn voor eenieder te vinden op: https://wikileaks.org/podesta-emails/

 3. Douwe Bericht auteur

  But new revelations on the contents of that laptop, according to law enforcement sources, implicate the Democratic presidential candidate, her subordinates, and even select elected officials in far more alleged serious crimes than mishandling classified and top secret emails, sources said. NYPD sources said these new emails include evidence linking Clinton herself and associates to:

  -) Money laundering
  -) Child exploitation
  -) Sex crimes with minors (children)
  -) Perjury
  -) Pay to play through Clinton Foundation
  -) Obstruction of justice
  -) Other felony crimes

  http://www.infowars.com/breaking-bombshell-nypd-blows-whistle-on-new-hillary-emails-money-laundering-sex-crimes-with-children-child-exploitation-pay-to-play-perjury/

 4. Douwe Bericht auteur

  The polls are tightening as well as the growing investigation around the Clintons and their foundation. Days before the presidential election voters are faced with an unprecedented dilemma – will they vote for a candidate facing criminal prosecution?

  CrossTalk on US election: Criminal in Chief?
  https://www.youtube.com/watch?v=RvZVJndfr6s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *